Burtici fericite de septembrie-octombrie (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Fetelor tocmai au anuntat ca avem 2 cazuri de gripa porcina in bucuresti

22 + cu"probabil masculin "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Dau acum pe realitatea pe ministrul sanatatii.

Primul caz de gripa porcina in Romania e confirmat. O femeie la Bucuresti intoarsa din America.

Doamne ajuta sa se opreasca aici!

Dana 23+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Inca una si va las,o sa va dau ultimele date de la ultima mea eco(sambata 23 mai),poate intereseaza pe cineva sa faca o comparatie doua.Chiar,poate facem o listuta pe prima pagina cu evolutia bebeilor,ar fi mai usor pt mamici de accesat si un lucru sigur-un mare calmant in momentele de paranoia

Deeeci....la 24s6z aveam asa:
-diametru capsor -6.2cm
-circumferinta abdomen - 19.4cm
-lungime femur -4.3cm
-greutate(estimativ) -751g

Daca se face vreo lista o sa caut prin Cd-urile cu celelalte eco si va dau toate datele de pana acum.
Pup you all,revin mai pe seara cu pozici

Kawaichan,cu la purtator 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Aoleu, naspa Doamne fereste!!!

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Kemsy La mine bebelu e peste tot acu jos acu sus in dreptul buricului mi-l intoarce pe dos

Biaz, Monikus Kiki imi pare tare rau cu experienta din autobuze..eu ma gandesc cateodata e greu si stand jos darmite sa mai stai si in picioare caldura si impinsa..Aici am noroc ca nu sunt niciodata asa aglomerate trenurile metrourile autobuzele(asta pt ca sunt mai dese la orele de varf) in schimb cand e mai cald afara tb sa imi iau geaca pe mine cand intru in metrou..e iarnå.

Katteryna casa de piatra si daca asa iti doresti nunta odata cu botezul nu ai de ce så iti faci grija ca nu va iesi bine, din contra cred ca vei fi ff fericita in acea zi vei straluci..

Biaz iti trimit flori ca nu mai am cuvinte ..Foarte frumos vb si le sfatuiesti pe fete..

Citind mesajele Elenei mi-a venit in minte vorbele unei colege care imi spunea ca e inglodata in datorii si munceste cat cuprinde ca sa isi plateasca datoriile pt ca a facut imprumut pt 6 inseminari in vitro.Imi parerau ca sunt putin off.. dar nu puteam sa nu va spun ce mi-a trecut prin minte.

Iulika, cea mai fericitå 26+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litlelight spune:

Buna dimineata si de la noi
Va citesc aproape in fiecare zi dar i-mi este greu sa tin pasul cu voi de la servici iar acasa vad patul din scara blocului

Felicitari mamicilor care au fost la eco si au carucioare noi
Avem si noi o gramada de vesti si listuta cu ce am cupmarat pana acum

Eco - ieri am avut eco de trim 2, bebita s-a facut bebelina de 516g iar mami si tati sunt tare mandri de ea . Tati a intrebat daca a ramas baiat, iar doctorul in spune "hai sa numaram: cate liniute vedem...3 liniute...asta inseamna ca e ".

Patut - noi avem o camera goala care asteapta pe bebe si am tot umblat dupa mobila. initial vroiam un patut si o comoda cu sertare unde sa punem si salteaua pt infasat. In Ikea nu mi s-au parut prea calitative raportat la pret, am mai fost si la baby design unde am vazut patut si comoda care ne-au placut dar cam scumpe (pat cu saltea 140X70 - 1400ron si comoda cu sertare 1000ron. In weekend am ajuns si la kika in mititari dupa lungi scandaluri cu tati ca o sa stabatem orasul in doua si tot n-o sa gasim ce vrem si ne-am inselat, am gasit la promotie set mobilier bebe format din dulap 3 usi, pat 140x70 si comoda la 1390 Ron, fara saltea.

Carucior si scoica - sambata dimineata la 10.30 am ajuns la babyexpo cam dezorientati, dupa ce am dat o raita pe la stand-uri ne-am hotarat sa cumparam carucior, le-am probat pe toate ( cat de usor se manevreaza, cat de usor se strange, dimensiuni ect)si dintre toate ne-a placut cel de la Inglesina zippy.

23+ cu Ilinca Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

monikus da unde ai facut mama analizele de ies asa greu? Normal in maxim 5 zile ar trebui sa iti dea rezultatele.
Monica 23+ cu

Eu imi fac analizele la policlinica unde e dr meu de fam. Ideea e ca se lucreaza in anumite zile si mereu imi spune vino peste o sapt. De cele mai multe ori nu am cum sa ma duc dimineata si atunci.... ma duc si eu cand apuc dupa rezultate.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Ellenuta fii tare..Cu siguranta iti vei reveni din acea depresie si vei vedea partea buna a lucrurilor

Iulika, cea mai fericitå 26+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Iar nu ma baga nimeni in seama si pe mine, si mor aici.....oooof.

21+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

deci am scris un mesaj lung cat o zi de post
si am apasat pe nu stiu ce si mi-a disparut netul
si mesajul , normal

ziceam ca scrieti mult , mult , mult
si eu sunt zombi
ca-i ies la alexia randul 2 de maselute si m-a capiat
adoarme pe la 12 se trezeste la 3 in plansete si urlete
apoi vrea pisu , apa , lapte
si uite asa ne intindem pana pe la 5 uneori
la 6.20 imi suna ceasul sa merg la lucru
si incep si eu o noua zi fresh
asa ca m-a cam ajuns obosela

am tot citit ce ati luat / creti sa luati ptr bebe
spre marea mea rusine si surprindere cumva , nu am luat nimic la bebe
clar nu mai e ca la alexia , agitatia aia
nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi la bebe3
la alexia am primit multe hainute de la o prietena care avea copilul mai mare cu un an ca noi
si multa vreme nu a trebuit sa-i cumpar eu nimic , decat de fite , ca voiam eu o rochita sau ceva de genul
caruciorul l-am primit , dar nu mi-a placut , un chicco imens
l-am dat inapoi dupa un an , abia asteptam sa scap de el
patut i-am luat din ziar cu salteluta , erau noi ca bebele respectiv nu a dormit in el ( se vedea ca nu e folosit deloc ) la un pret foarte bun
acum am vazut ca e mai avantajos sa le cumperi noi , la ce preturi cer prin ziar

raluk eu am vazut patut , cu comoda + masa de infasat , care se transforma in pat normal , se scoate comoda si gratiile cu o tablie se face birou era super , la 7 milioane , mi s-a parut super super avantajos cand am cautat eu la alexia acum 3 ani era 14 milioane , aveau la barza modelul asta , o sa ma uit sa vad ce pret au la ei , vad ca la ai e 790 , mie mi se pare ok

deci voi cumpara carut , de la bertoni , am vazut la o prietena si mi-a placut mult ca e mare ( adica lat ) , era la 300 lei
scaun de masina separat am gasit cu 200 roni
la noi a fost foarte important scaunul de masina
a stat destul de mult in el , cand mergeam la cumparaturi
acolo ne-am inceput diversificarea , mai si dormea acolo ca puteam sa-l legan cu picioru
asa ca o sa caut unu calumea

neaparat vreau pompa de san de la avent manuala , asa mi s-a pus mie pata
data trecuta am avut una cu 15 lei , oribila , m-am chinuit mult cu ea
oricum la mine alaptatul a fost sport extrem
nu mi-ar fi trecut prin cap veci ca e asa greu
nu am avut sfarcuri ( de fel le am cat casa )
m-am chinuit mult si eu si alexuta , m-am umplut de rani ( eram carne vie ) mi-au scos sfarcurile cu seringa taiata( sau ma rog au incercat )
nu am gasit pe nimeni care sa aiba rabdarea necesara sa-mi arate exact ce sa fac
chiar ma distram la un momntdat ca le ziceam la fetele din salon ca merg sa fac un curs intensiv de alaptare
si a fost cel mai rapid curs din viata mea
ca veneau o puneau ele la san si plecau
nu ma lasau sa repet si eu manevra , care mie nu-mi iesea niciodata
asa ca ma prindea doar de sfarc si era rana
din proprie experienta nu a dat rezultat nici o crema minune ( bepanthen , garmastan ) doar lapte de la mine lasat sa se usuce
era distraciv sa stau cu laptaria pe afara prin spital
acasa am facut furia laptelui
si incetul cu incetul a disparut de tot
oricum o trecusem mai mult pe lapte praf spre marea mea dezamagire
poate imi iasa de data asta , de aia vreau macar o pompa calumea

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

26+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput