Gravidute si mamici de Constanta (56)
Raspunsuri - Pagina 2
ellen79i spune:
Mamacita..saru-mana doar ca rochita e pt domnisoara de onoare care are 1,82 m si e mai pufulet..vreo 100 kg...si nu am sanse sa-i gasesc la dimensiunile ei...ca ma cautat.....deci trebuie clar facuta la comanda...
dadi_t spune:
elena-ti-am lasat PM!
Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca(14 febr'04)
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
ellen79i spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dady68 elena-ti-am lasat PM! Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca(14 febr'04) poze![/blue] Blogul lui Mihaita Ce nu poti controla...evita! |
multumesc...am trimis si eu raspuns...
m-ai salva...
mihaela77O spune:
elena,imi pare sincer rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva,dar sunt sigura ca o vei scaote la capat!bafta!
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ellen79i spune:
citat din mesajul lui mihaela77O elena,imi pare sincer rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva,dar sunt sigura ca o vei scaote la capat!bafta! TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM **********0 900 900 320-pt 10 euro********** **********0 900 900 325-pt 5 euro********** MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
Miha multumesc...
of..romtelecom...nu am....
nu vrei sa incerci si pe orange, vodafone..zic si eu ...oricum bravo..e un pas inainte...
mihaela77O spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ellen79i
Miha multumesc... of..romtelecom...nu am.... nu vrei sa incerci si pe orange, vodafone..zic si eu ...oricum bravo..e un pas inainte... ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008) http://community.webshots.com/user/ellen79i |
asociatia respectiva,doar cu romtelecom are contract...eu stiu ca te gandesti la noi!
tu ai alte prioritati acum,asa ca spor la pregatiri in continuare!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
dadi_t spune:
elena, suna-ma maine dupa ora 11. ti-am lasat mail-ul meu.
Mihaela, Doamne-ajuta!!!...nr. sunt doar pt. Mihaita, da? Sa-ti fie de bine tunsoarea. Iti sta tare bine!Dandusa nu are de ce sa fie modesta...e talentata si este mai important decat sa fii doar o coafeza buna...daca nu simte modelul..degeaba tusoarea..sunt cam haotica in exprimare...sunt taree obosita si stresata la serviciu.....Imi trebuie o pila la managerul nou de la spitalul mare.....of unde o gasesc!
O noapte linistita tuturor!
edit: multumesc mult pt urarile adresate sotului!
Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca(14 febr'04)
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui dady68 Mihaela, Doamne-ajuta...nr. sunt doar pt. Mihaita, da? Sa-ti fie de bine tunsoarea. Iti sta tare bine! O noapte linistita tuturor! |
tania,da numerele sunt numai pt mihaita,campania se numeste"vreau sa nu mai fiu diferit!"si este valabila cam pana pe la jumatatea lui august!
bafta in gasirea pilei!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ellen79i spune:
citat din mesajul lui dady68 elena, suna-ma maine dupa ora 11. ti-am lasat mail-ul meu. Mihaela, Doamne-ajuta!!!...nr. sunt doar pt. Mihaita, da? Sa-ti fie de bine tunsoarea. Iti sta tare bine!Dandusa nu are de ce sa fie modesta...e talentata si este mai important decat sa fii doar o coafeza buna...daca nu simte modelul..degeaba tusoarea..sunt cam haotica in exprimare...sunt taree obosita si stresata la serviciu.....Imi trebuie o pila la managerul nou de la spitalul mare.....of unde o gasesc! O noapte linistita tuturor! edit: multumesc mult pt urarile adresate sotului! Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca(14 febr'04) poze! Blogul lui Mihaita Ce nu poti controla...evita! |
multumesc mult...sun maine dupa 11...
noapte buna...
andata spune:
Angi, imi pare rau ca treci prin asta. Am cautat si eu informatii, ca soata mea mi-a spus ca normal ar fi ca dupa ce iti expira dovada raman doar 45 de zile si poti prelungi dovada mai mult. Numai ca am gasit o alta postare la care iti dau doar link-ul pt ca era prea mult scris ca sa reproduc aici.
http://kondordv.xhost.ro/permis.php
Sper sa se rezolve, si daca ai totusi cunostinte la politie apeleaza la ele, poate stiu ei mai bine ce e de facut ca sa scapi mai repede