Gravidute si mamici de Constanta (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Mi-am adus aminte ca am primit pe blog o trimitere catre un alt blog pentru copilasi care poate va intereseaza, cu povestioare pentru copii. Nu am prea avut timp si chef sa prospectez mai in amanunt, dar poate va intereseaza.
http://www.povestealuijester.blogspot.com/

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://sites.google.com/site/stylishsurprises/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

[quote]citat din mesajul lui mamacita
[Doamne,menuet,de ce n-ai intrebat ieri,aseara am cumparat pentru copii de doua ori a cate 110 ron si,bineinteles,am aruncat bonurileAcum iesim iar,ca avem bani de la bunici de cheltuiala,asa ca sper sa vin si cu bonul.

Mamacita in weekend am fost sa o vad pe Veve si nu am avut net.Iti multumesc oricum Ideal ar fi bon cu stampila si facturaTare pretentioasa primaria asta

Varsta Veveritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

menuet,am bon de Real,stampilat;este bun?Depaseste insa mult suma de care spuneai,ca sunt bunicii generosi

Mergi la inceput

Nu face nimic daca depaseste.Saruma mult!Cum fac sa intru in posesia lui?

Varsta Veveritza

Mergi la inceput

Care Real?Cel nou? nu de alta dar daca li se nazare si de factura sa stiu unde sa merg

Varsta Veveritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani tuturor copiilor si celor cu suflet de copil!

---------------------------------------------
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

--------------------------------------------
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani tuturor copiilor de 1 iunie.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani pentru toti copiii!

9+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

La multi ani! Sa ne traiasca puiutii!

Crixia, urmarisem (din pacate nu cu mare atentie) de curand, parca pe www.tvr.ro/search.php?s=hepatita b&image.x=0&image.y=0" target="_blank">TVR1 -as zice- un reportaj despre infectia cu virus Ag Hbs... si cica se poate face inainte sau la nastere nush ce vaccin sau imunoglobulina (nu ma pricep si nici n-am retinut exact) si bb ar putea fi alaptat (sau poate n-am inteles eu corect?).....
Poate ar fi bine sa mai cauti info despre descoperirile/tratamentele recente....
...Nu stiu daca vei gasi ce te intereseaza aici, dar a aparut recent (2009) cartea www.librarultau.ro/carte/totul-despre-hepatite-si-virusurile-hepatice-hepatitele-a-b-c-d-e--i20014" target="_blank">Totul-despre-hepatite-si-virusurile-hepatice Hepatitele A, B, C, D, E a Prof. dr. Adrian Streinu Cercel.

www.tvr.ro/articol.php?id=61634&c=384" target="_blank">De ce este bine sa ne vaccinam Seful biroului Organizatiei Mondiale a Sanatatii īn Romānia, doctorul Victor Olsavszky, a vorbit la Ora de Stiri despre motivele pentru care sunt recomandate vaccinurile....

.....Baieteii mei sunt mai bine. Ma bucur tare mult ca am evitat antibioticul la Antonio de data asta, a fost o decizie buna! Adina zana buna!

Larisel, ce samburei frumosi ai in burtica!!! Abia astept urmatoarele poze de la echo!

O zi minunata tuturor!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

www.felicitariweb.com/data/media/567/ziua_copilului_1.jpg" target="_blank">La multi ani de ziua lor!

Mav m-am informat cat am putut de cand am descoperit, mai ales cand am auzit ca se interzice alaptatul....se pare ca totul este relativ, in strainatate este permis. Procedura este aceiasi, nu difera cu nimic afara, se face acel vaccin/ injectie cu imunoglobumina si vaccinul antiheptita(cel din prg de vaccinare pe care-l fac toti copii) dupa care mamicile alapteaza. Nu inteleg de ce in Ro toti imi spun "fara alaptat"!!!

Tu ma stii pe mine ca sunt pro-alaptat, si crede-ma ca am intr-o balanta ideea de a alapta sau nu! Ma gandesc sa nu regret mai tarziu, poate gresesc daca risc.... e greu!
Iti multumesc pentru link-uri!
Sanatate tie si puiutilor!

Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt

Mergi la inceput