program 1 iunie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Inima Copiilor va invita la joaca de ziua copilului!

Noi, si prietenii nostri de la City Mall va invitam sambata sa sarbatorim impreuna ziua copilului.
De la 10 dimineata pana seara la 6, noi si Liana Stanciu va asteptam pe toti la joaca!

“E bine sa fii copil!” va fi un adevarat maraton de cantece si dansuri special pregatite de cei mici pentru cei mari. De buna dispozitie se va ocupa trupa Petrecerea din Cutie: zanele vor picta obrajii celor mici, mascotele vor modela baloane in forme nastrusnice si binenteles Marcelino, cel mai iubit si plin de ghidusii clovn, va fi responsabil cu distractia. Vom desena, colora si modela inimioare si nu numai.

Si vom incerca sa strangem banii necesari pentru pentru ca, la anul, mai multi copii sanatosi sa vina la joaca alaturi de noi.

Mai multe detalii www.inimacopiilor.ro/campanie/jurnal/?p=1079" target="_blank">aici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

am primit un mail de la o agentie de turism pentru Cluj
Fundatia Romana pentru Copii, Comunitate si Familie (FRCCF) sprijina copiii defavorizati, proveniti din familii foarte sarace, din Cluj Napoca, Oradea si Satu Mare.

In acest an, de Ziua Copilului, aceasta va organiza un eveniment prin care membri fundatiei doresc sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mai lung concert live sustinut de o trupa de copii. Astfel, isi completeaza portofoliul recordurilor, avand in vedere ca anul trecut au reusit sa stabileasca un altul: cel mai lung desen pe asfalt, din lume:

http://www.worldrecordsacademy.org/arts/largest_chalk_pavement_art-world_record_set_by_JOOnior_Smile_90123.htm)

EXIMTUR sprijina, printr-o actiune de responsabilitate sociala, acest proiect, denumit Joonior Park, care se va desfasura Duminica 31 mai, intre orele 09:00-21:00, in Parcul Central din Cluj-Napoca. Se estimeaza 2000 de participanti copii.

Copiii se pot bucura, pe tot parcursul zilei, de numeroase jocuri si concursuri, dintre care amintim: face-painting; alergare in saci, concurs de hidrobiciclete, desene pe astfalt, concurs de mancat prajituri si coafuri traznite

Ne face o deosebita placere sa va invitam sa ne fiti alaturi Duminica 31 mai, pentru a sprijini trupa de copii care va sustine un concert de 12 ore si, in acelasi timp, pentru a-i sarbatori impreuna pe cei mici, cu ocazia Zilei Copilului.

La multi ani tuturor copiilor!

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Sper doar sa se imbunatateasca conditiile meteo pana duminica-luni
E groaznic afara ...

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Arad - program deosebit pentru copii in 31 mai - 1 iunie la cetrul Armonia, de unde am retinut plimbarea cu ponei!

Mergi la inceput

Unde-i centrul acesta in Arad? Ai cumva vreun link cu programul evenimentului? Daca e ceva deosebit, poate ajungem si noi.

Mergi la inceput

completare

Timisoara

1 iunie

Castelul Huniazilor - Printi si printese din alta epoca: Flores Castelli, ora 10:00

Iulius Mall - program "Lumea copiilor" 16:00-21:00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hope_deedee spune:

salut...nu era mai frumos daca se posta cum v-ati petrecut sau cum doriti sa va petreceti timpul cu copilasul tau sau al vostru in aceasta zi?...cu ce ma incalzeste ca nu stiu unde este acel program? sau ca vine nu stiu cine?

Mergi la inceput