Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

MSBB, felicitari ptr. marea dezmotzare! Sa va traiasca papusica de fetita. E o frumoasa! Ca si mami ei.
Danicris, bine ai revenit.
Aniasip, sanatate multa!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

MSBB, o sa incerc sa-mi amintesc sa las cafea de-acu'. Da' baiu-i ca io seara daca las, se raceste, cand ma trezesc eu voi deja sunteti cafelite de muuuuult.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

multumesc pt sustinere da e rubeola pe 25 iunie eram programata la vaccin
se pare ca eu am scapat doar in primele 4 luni de sarcina e nasoala

Tudor ,Ale ,si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multi ani ERIK si OLIVIA !!!!

INAIS
face foarte multe lucruri Iasminuta !

REALLAURA bravo ca v-ati distrat !!

MSBB ce frumusete de printesa !!! ce rochie si ce pantofi frumosi ! haha cum sta in scaun cu rochia infoiata pusa in sus,ca printesele cu arcuri la rochie imi place si agrafa fluturas,si ce tooooort ,tot imi place !si tu arati super!

CLEO ,cu minimul minimului,tot se aduna bagaje de iti vine sa nu mai pleci

ANISIAP sper sa treaca repede si sa nu fie pojar si nimic contagios.oricum ar fi,banuiesc ca tu nu iei ,ca ai facut cand erai mica .Andrés a facut asa ,febra is bubite chiar de ziua lui,a doua zi aveam invitati,l-am dus la urgente mai ales in ideea sa anulam petrecerea daca avea ceva contagios,ca veneau multi copii...in final,a fost viral,ceva intestinal,ori de la mancare ori nu stiu de unde,si a trecut pana a doua zi.(febra o avusese inainte de bube).Am dat doar picaturi pt febra.
sper sa fie si la voi ceva usor si trecator.Cum esti cu burtica? pe cand DPN?

DANICRIS -Bine ai revenit !ma bucur ca sunteti bine !MIIS stiu ca e in vacanta,primisem un mesaj candva.

MISSPARKER mi-e dor de mesajele tale de aici ! m-as bucura mult sa mai vii.

Andres avea saptamana trecuta,la revizia de 1 an,78 cm si 10.600 kg.Fontanela inchisa .

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani la prima aniversare pentru ERIC si OLIVIA
Sa cresteti oameni mai, puiutilor, sa va fie viata plina de bucurii, de succese, de dragoste, si sa fiti sanatosi!

MsBB, am admirat fiecare poza, mandruta ta a fost de poveste !!!

Anisia, si eu stiam ca rubeola este periculoasa in primele luni de sarcina, cand se formeaza bebelusul.

Dani, welcome back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari!
nici nu stiu pe ce lume sunt...de saptamana viitoare ma eliberez si promit sa intru mai des.

Nu-i facem ziua Oliviei inca, asteptam sa vina si bunicii din tara si sa o sarbatorim cu totii, de-abia astept.

va pup pe toate si multa sanatate

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (11 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani!
Eric si Olivia!!!

A iesit totul bine in ciuda vremii! La plecare a fost mai greu ca am facut pana cu masina si a trebuit sa schimbe roata si sa ridice masina inapoi pe trotuar ca socrumiu cand a dat cu spatele a iesit cu doua roti direct in noroi. Frumos a fost ca tot atunci s-a trezit si mama sa imi zica ca ea a pus motzul baiatului intr-un servetel si l-a lasat pe masa. Normal ca atunci cand am strans masa am aruncat si servetelul respectiv. A cautat al meu sot in toate pungile de gunoi si l-a gasit!
In rest am ramas fff placut surprinsa de cate cadouri a primit Tiberiu: bani, tractor, o masuta cu umbreluta si scaunele, o bicicleta frumoasa care are tot felul de obtiuni, se face si balansoar, piscina. M-am bucurat mult ca toata lumea s-a simtit bine, ca s-a papat tot iar tortul a fost foarte laudat. Mi-a placut cum mi l-au facut cei de la cofetarie, m-am dus cu o poza si pot spune ca l-au reusit! A fost o petrecere reusita, pun si eu cateva filmulete si poze pt ca am facut fff putine ca s-a ocupat un prieten care este si fotograf, abia astept sa mi e aduca!

http://community.webshots.com/album/572301270JVzhCw?start=0

tortul http://good-times.webshots.com/video/3031581750105212586DgaLyk

Nicole am facut infanrix ipv si hib.

Gabitzam superbe pozele! Ce frumos e hotelul si peisajele si tot!

Msbb ma bucur ca a iesit petrecerea bine! Ce frumoase sunteti,
http://family.webshots.com/photo/2945002110103626019peQkvS ! fff frumos tortul si cred ca si gustos! Sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii!

Aniasip multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 105

Mergi la inceput