Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza..sunt si eu pe fir..cu fatuca legata de mine
bai ce urat s-a facut afara...e ca asta iarna de frig .. brrr

va las, ca trage cartitza de mine

edit:

LMA PRINTESELOR JULIA SI SARA MARIA!!!
sa aveti o viata frumoasa, sa fiti sanatoase, vesele, ascultatoare si cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

ne mai primiti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

nu ca vreau sami caut o scuza dar credetima ca nu am timp,ne trzim la 7:30 plecam la gradi cu bebe si eu la lucru la 3 vin acasa ,doarme bebe ,vine tati de la lucru si eu la 19 ma pregatesc sa merg la restaurant al 2-lea jobajung la 2 dimineata aproximativ si la 7:30 o luam de la inceput nu am timp nici de mine acum am programare la cosmetica si am noroc ca soacra mea e libera sambata si duminica sa stea cu ERIC....cam atat
Eric sa facut ff mare ,si stie ff multe lucruri,sa obisnuit si la gradinu are incotro

la multi ani mladite si mugurasi ce au implinit un anisor,sa va dea Dumnezeu sanatate,fericire si tot ce va doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multi ani,JULIA si SARA !!!

JADY-bine ai revenit!ma bucur ca sunteti bine !

IULIA83-asa frig eeee???

MICAELA pupp Dariuca cu nasul julit

LILLY-sa creasca Julia mare,frumoasa,sanatoasa si norocoasa !!

DOLORESS si voi sunteti cascadori. pup baiatul cu vanataia lui !!

CLEO la bagaje pe mine ma omoara maruntisurile:creme,barbite,periute,pieptan,sosete,sandale,pantofi,
strampi,chiloti,agrafe,palarii,biberoane,lingurite,pahare,etc..
poate e ceva de care ti-am amintit

MSSBB-ii da pastrama de pui la copil ???
maaai,trebuia sa ii dea de oaie direct,macar stia o treaba !!
apoi daca le zici ca distrug sanatatea copiilor,cica ai ceva cu ele.

cu dulciurile,sa stii ca o poti educa ,
e mai usor daca voi nu mancati si nu vede.am doua nepoate ,de 18 si 13 ani,
din familii diferite,dar niciuna nu prea manaca dulciuri,
nu le plac daca sunt prea dulci,asa au fost invatate.
nu le vezi cu acadele si bombonele toata ziua.
eu,recunosc,mananc multe,dar nu le dau lor,macar acum cat pot sa controlez.mai tarziu,daca or semana cu mine...
sper sa nu,si sa semene cu tati,ca el nu se omoara.

CLEO-

Citat:
Dar am cunoscut pers. care zic:
-mananca mult si iau si un triferment/colibil
- ca e pacat de mancare
Io is : mai bine
mananc cat pot si nu dau shuturi din 2 parti la ficat

hahaa pacat de mancare Dar pacat de ficat nu?
Cunosc un nene care se chinuia sa nu vomite,ii iesisera ochii din cap,
si zicea ca nu vomita pt ca e "Pacat de tzuica" .

CEAPA SI UStUROIUL le puneti crude ???
ca eu am pus mereu,dar fierte .
patrunjel am pus crud la blender.sau in ciorba il manaca asa intreg.
telina am pus mereu la fiert.
se pun crude?

Va pup,si sa aveti o sambata minunata alaturi de cei dragi !!!!

edit ca vad ca s-a latit pagina,nu stiu daca e din cauza mea,sa dau enter printre randuri.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

salutare, fetelor, si de la noi.

eu sunt pe baricade de la 5:20. atunci a bienvoit mandar mea sa se trezeasca, ca tot e weekend, nu? iar pe la 6:30 s-a trezit si alex. tati a plecat sa ajute pe cineva sa se mute, iar eu am ramas cu maimutzoii. am scos un nas afara, am vrut sa plecam la mare, dar era cam racoare. si pana la urma s-a gandit si teodora ca ar mai dormi putzin. asha ca am pus-o la culcare pe la 7, eu am calcat mormanul de rufe, si pe la 9:30 am plecat la mare.
a fost tare frumos, alex a stat cu picoarele numai in apa, teodora a gustat din nisip, eu m-am bronzat la decolteu (ma pregatesc de nashit). am stat vreo ora jumate. la intoarcere, amandoi au picat latzi in mashina. teodora mai doarme si acum, am dus0o cu tot cu coshul de mashina la ea in camera.

ashtept sa se trezeasca, sa ii dau fructele, apoi mergem la piatza, in centru.

avem o zi plina.

am vazut ca vorbitzi de usturoi si ceapa. noi suntem mari fani. lui alex ii place ceapa, o mananca cu ciorbitza. teodorei i-am strecurat in mancare, cand era mai mica. acum daca mananca numai de la borcan...

nu shitu ce mai vroiam sa zic. cred ca m-a batut soarele in cap. ma duc sa imi mai fac o cafea, poate imi amintesc.

pe mai tarziu.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita
....

CLEO la bagaje pe mine ma omoara maruntisurile:creme,barbite,periute,pieptan,sosete,sandale,pantofi,
strampi,chiloti,agrafe,palarii,biberoane,lingurite,pahare,etc..
poate e ceva de care ti-am amintit

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

ceapa, usturoi, la fiert

dintre cele enuntate, am o cutie cu chestii sanitare/medicale. Cutie cu capac. O iau si o pun.
Sosete, chiloti, dres, le am in alta cutie, de rafie. O iau, si o pun. Ei, am glumit, asta o sa o sortez.
clamitze - nu. Nu am cu ce prinde pe Mara. Palariile tre sa le adun de prin toata casa...

biberoane, lingurite, o sa le impachetez luni noaptea. La punctul de pe lista: MARA mananca....

edit: am intrat in fibrilatii cu impachetarile . M-ai starnit, is chestii mici care le uitam: suzetele....

Vic. probeaza tricourile. Ca s-a ingrasat. Isi mai suge burta....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

lorich asa e ...pt mine plectaul in excursie e tare greu, dar nu era prima data..noi am mai fost in florida.

desiree se pare ca febra a avut ca rezultat un colt iesit pt al 5lea dinte..dar totusi ma intreb chiar 40 sa faca pt un dinte..nu e cam mare? mama e bine acum, merge , se poate apleca usor, e ok.

laura e ok acum. multu

msbbmultu.

suntem bine, mergem tot asa sprijiniti, se pare ca impingem mai bine cum la impingator...nu mai tre sa il tin eu de la spate. azi avem 11 luni...nu-mi vine sa cred...imediat bate la usa 1 anisor!!!

ce repede.

julia, sara pt 1 anisor!!! sa cresteti mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pfiuuuuu, mi-a luat o zi sa ajung si eu up to date cu ce ati mai scris de o saptamana incoace Dar nu mai am stare sa fac si conspect amanuntit.

Am retinut ca au aparut niste fete dragi care n-au mai dat de mult pe aici (Luminel, Aelita, Jady, Erika), a fost bun apelul meu, trebuie sa-l mai repet.

Vreau sa pup nas mic de Dariutza cazatoare ( sa ii tina pereche lui Raducu, a tras si el o tranta din pat azinoapte, e julit/vanat pe arcada si tampla).

Lori, mi-e dor de voi, sa vedem cum facem de acum ca de luni vine doamna bona lui Raducu, cum facem sa o integram si pe ea in turele de la Roata si ursi.

Am vazut tot felul de poze care s-au pus aici saptamana asta.

Trebuie sa urez cu drag la multi ani fericiti puiutilor M&M care au implinit 1 an de cand am plecat eu: CRISTIANA, RADU, TIBERIU, ELIZA, ELENA RUXANDRA, SARA MARIA, IOAN TEODOR, JULIA si iar SARA MARIA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ne-am intors mai devreme decat planificasem initial, din cauza de vreme urata si frig. Am plecat din Bran ieri pe ploaie si vant, ne-am mai dus o tura prin Brasov dar si de acolo ne-a gonit ploaia. Dar am avut si zile frumoase in primele zile, am facut poze multe, o sa le vedeti daca doriti.

Andrei a suferit tare la intoarcere, s-a jelit pe drum de ne-a rupt, ca el nu voia acasa, el voia inapoi "a la lup", adica la lup, ca am stat la hotel Wolf in Bran. Anul trecut cand era Raducu mic am stat tot la Wolf, intre timp s-a mai construit un hotel acolo, Wolf 2. Am stat in cea mai frumoasa si mare camera de hotel in care am stat vreodata, apartamentu nostru sigur incapea in ea. Avea si o terasa imensa, care avea pe jos iarba verde. Asa de faina era senzatia sa mergi desculta prin iarba aia cruda si proaspata! Hotelul avea si o piscina splendida si sauna si jacuzzi, asa ca ne-am si boierit nitel pe acolo. Intr-o seara a fost si foc de tabara, ca era un grup la team building cazat acolo. Chiar de ziua lui Andrei, asa ca a fost si el incantat. Am cutreierat prin zona cu masina, Moieciu de sus, Bran, Rasnov, Brasov, Poiana Brasov, in sus pe culoarul Rucar-Bran, la Fundata si Fundatica. Cu ocazia asta am descoperit si un hotel cu o locatie incredibila, pe sosea in munti aproape de Fundata (www.cetatea-carului.ro/" target="_blank">acesta), cu o vedere ametitoare spre Bucegi si Piatra Craiului, cred ca acolo mergem data viitoare, o sa vedeti in poze locul.

Raducu a fost cumintel, a mancat din borcanele, a dormit de-a rupt in masina in fiecare zi. A racit nitel, dar nu ceva grav, doar putini mucisori.

Daca vreti sa vedeti niste peisaje montane frumoase si niste baietei nazdravani, va invit sa le vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Daca vreti sa vedeti niste peisaje montane frumoase si niste baietei nazdravani, va invit sa le vedeti aici

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

super pozele Gabita! ce peisaje si ce vila! vreau si eu una exact la fel! a innotat si Raducu in piscina cu tati?
cred ca a fost un concediu foarte frumos...

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput