Petunii
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda141/anda141.jpg)
anda141 spune:
Nu abandona ideea. eu cumpar in fiacare an si am un balcon superb. Cele mai bune petunii le-am gasit la FLORA. Au fost intr-adfevar curagtoare si superbe. Din 2 fire am umplut o jardiniera de cel putin 50 cm..parca 60 are..nu mai stiu exact. Nu stiu pe unde am pozele de anul trecut sa va arat cat erau de frumoase. La piata te poti pacali...nu cred ca sunt din alea curagtoare. Cele cumparate de pe la florariile mai renumite sunt din import.Sunt ceva mai scumpe, dar merita. Si de la la Romstal am luat intr-un an, au fost frumoase si alea, dar cele de la FLORA au fost cele mai cele.
Eu zic sa incerci pe la furnizorii astia mari de flori decat din piata.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
MihaelaV spune:
Cei de la florariile renumite stiu ca se aprovizioneaza de la piata Cosbuc. Eu de acolo am luat in fiecare am si am avut un balcon si o curte superba
Iael spune:
Anda , te referi la Hotel Flora ?
Mihaela sunt foarte frumoase petuniile tale .Te ocupi mult de ele ?
Tare mult imi doream un balcon plin cu petunii , dar am fost dezamagita cand am auzit ca multe nu sunt curgatoare si mi-a fost teama sa nu cheltuiesc degeaba o multime de bani .
Alte persoane mi-au zis ca sunt foarte pretentioase petuniile si ma gandeam ca sunt mari sanse sa raman decat cu jardinierele .
La Cosbuc am fost astazi dar nu aveau decat cateva ghivece cu petunii si nu erau din cele frumoase , bogate .
MihaelaV spune:
Si cele care nu sunt curgatoare le poti forma tu. Eu asa fac in fiecare an, de fapt incep ele sa se aplece dupa ce cresc de aprox 20 cm in sus. Am gasit doar poze cu o jardinera ca nu prea m-a pasionat sa le pozez
La Cosbuc nu gasesti mare lucru in weekend.
Nu sunt plante pretentioase, le trebuie doar soare si multa apa. Eu le ud vara o data pe zi, iar cand e ff cald le ud dimineata si seara.
CRIXIA spune:
Ha, ce chestie, nu stia ca exista si ne-curgatoare!
Noi am primit cateva fire si le-am pus in jardiniere, deocamdata vad ca(virgula) cresc in inaltime, cam 20 cm.
cum fac sa pastrez peste iarna, sa am si anul viitor? Se culeg seminte?
Cri mami de Ale ( 2003) &
+27 sapt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda141/anda141.jpg)
anda141 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iael Anda , te referi la Hotel Flora ? |
Nu la hotel, era o florarie, de fapt nu florarie, ceva mare, gen Romstal...o curte mare cu flori in Voluntari. Anul asta vad ca nu mai e.Nu stiu unde s-au mutat.