creme de protectie solara pentru copil - de care ?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

am comandat crema de care spunea ralucris..sambata plecam la mare cand ma intorc va povestesc ce si cum ..e destul de consistenta si mirosae bine a lime..asta asa la o prima vedere

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

bulinuta, si eu mia-m comandat-o, cred ca o iau azi sau maine, astept sa vad cum e, oricum eu vreau sa trec de tot pe cosmetice organice, daca se poate, m-am saturat de chimicalele astea care sunt peste tot. mi-am mai luat doua chhestii de aici, va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargoyle spune:

Sunt in cautare de crema de plaja, dupa ce mi-a facut niste bubulite mici de la Garnier 50+. Anul trecut folosisem La Roche Posay fara probleme.
Afland eu de la voi de parabeni, am zis sa caut o crema fara acest ingredient.
Am cautat la farmacie crema pentru copii cu FPS 50 sau minim 40 si am vazut ca Avene, Bioderma, Garnier si Nivea contin methylparaben. La produsele Klorane, La Roche Posay, Vichy nu apar parabenii (adica nu bag mana in foc pentru nimic, dar macar nu erau trecuti la ingrediente).

Pana la urma care ar fi mai recomandata avand in vedere raportul pret-calitate? Si parabenii (methylparaben) sunt sigur daunatori... mai ales ca apar la unele din cele mai renumite, folosite si recomandate produse?

Mami de pisicuta (28.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

De beni nu stiam, doar de parabeni. Eu folosesc Bubchen F50. Ce nu inteleg e de ce unele din voi afirmati ca ati folosit o crema si e ok. Produsele chimice isi fac efectul nociv in timp, dupa ani de zile...

Mergi la inceput