creme de protectie solara pentru copil - de care ?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Koko76

Garnier cu SPF 50 si apoi cu SPF 30

mami fericita de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007)

si noi la fel!
Eu zic ca important este factorul de protectie, incepem vara musai cu SPF 50.

Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_710 spune:

Pt.copii mei care sunt un pic mai mari(4 si respectiv 9 ani)am ramas fidela cremelor Nivea,nu ma pot plange de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anul trecut am avut o crema chicco cu SPF 50 care nu am folosit-o deloc.....pt ca nu intra in piele decat cu "multeeee masaje"... si ce copil sta sa il masezi pana intra crema...

anul acesta, pt ca am mareeeee incredere in produsele BUBCHEN si SANOSAN, a optat pt o crema solara bubchen cu factor de protectie 30.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva@maria spune:

Si noi suntem fani produse Bubchen, de tot felul, si pt soare am ales tot Bubchen cu 50 spf e intr-un ambalaj galben. Deocamdata nu am apucat sa o testam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

tocmai ce am intrebat pediatra despre ce crema de protectie solara sa folosim si ne-a spus k oricare fara beni/ parabeni si neaprat cu factor 50 pana la 3 ani. Abia dupa putem cobori la cea de 30, desi la baietel, care are pielea f alba nu ne-ar recomanda mai mult timp sub 50.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Noi folosim Nivea cu FPS 50 si unt foarte multumita

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

am gasit un blog interesant despre produse bio si se recomanda acolo ca fiind extrem de buna si concentrata crema asta din link-ul de jos, a incercat cineva?

http://www.organik.ro/products/index/crema-de-plaja-bio-pentru-bebe-si-copii-cu-fps-45

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Noi folosim L'Oreal Kids cu factor 30 ... nu mai stiu unde citisem ca daca e factorul de protectie mai mare de 30 blocheaza complet soarele ... si vara e momentul propice pentru fixarea Calciului ... si fara soare ... mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Eu, wk asta ca am fost la iarba verde, am luat pt fi-mea Vichy spf 50 pt copii .
La mare ma gandeam ca o pot lasa fara crema pana la ora 9.00 sau 9.30 si dupa ora 18.00 sau 19.00, nu? Ca sa isi faca si soarele treaba lui.
Aaaaa si mai avea mama o regula cand eram copii: prima zi la mare: 10 min , a doua zi 15 min si tot asa gradual. Deci treptat o sa o tin si pe fi-mea fara crema si doar cand e soarele slab.

Eu cand o scot la plimbare nu o dau cu nimic, ca nu o tin in soare. Doar ce mai traversam cate o alee si atat, in rest vanam umra Oricum nu iesim in orele incinse.

Maine sun dr. sa o intreb daca e bine ce fac.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Eu personal, pt la mare, avand in vedere ca acolo soarele este f puternic, as lua crema cu protectie solara maxima, pt ca oricum sejurul la mare e limitat la cateva zile, deci mai raman o groaza de zile din vara in care se poate fixa calciul in cursul iesirilor pe afara, ca doar n-avem cum sa circulam numai pe la umbra...

Mergi la inceput