creme de protectie solara pentru copil - de care ?
Raspunsuri - Pagina 6
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Koko76 Garnier cu SPF 50 si apoi cu SPF 30 mami fericita de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007) |
si noi la fel!
Eu zic ca important este factorul de protectie, incepem vara musai cu SPF 50.
Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt
mary_710 spune:
Pt.copii mei care sunt un pic mai mari(4 si respectiv 9 ani)am ramas fidela cremelor Nivea,nu ma pot plange de ele.
bb_yasmi spune:
anul trecut am avut o crema chicco cu SPF 50 care nu am folosit-o deloc.....pt ca nu intra in piele decat cu "multeeee masaje"... si ce copil sta sa il masezi pana intra crema...
anul acesta, pt ca am mareeeee incredere in produsele BUBCHEN si SANOSAN, a optat pt o crema solara bubchen cu factor de protectie 30.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
eva@maria spune:
Si noi suntem fani produse Bubchen, de tot felul, si pt soare am ales tot Bubchen cu 50 spf e intr-un ambalaj galben. Deocamdata nu am apucat sa o testam.
madaluta spune:
tocmai ce am intrebat pediatra despre ce crema de protectie solara sa folosim si ne-a spus k oricare fara beni/ parabeni si neaprat cu factor 50 pana la 3 ani. Abia dupa putem cobori la cea de 30, desi la baietel, care are pielea f alba nu ne-ar recomanda mai mult timp sub 50.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
violeta29 spune:
Noi folosim Nivea cu FPS 50 si unt foarte multumita
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)
ralucis spune:
am gasit un blog interesant despre produse bio si se recomanda acolo ca fiind extrem de buna si concentrata crema asta din link-ul de jos, a incercat cineva?
http://www.organik.ro/products/index/crema-de-plaja-bio-pentru-bebe-si-copii-cu-fps-45
carmen77 spune:
Noi folosim L'Oreal Kids cu factor 30 ... nu mai stiu unde citisem ca daca e factorul de protectie mai mare de 30 blocheaza complet soarele ... si vara e momentul propice pentru fixarea Calciului ... si fara soare ... mai greu.
elara spune:
Eu, wk asta ca am fost la iarba verde, am luat pt fi-mea Vichy spf 50 pt copii .
La mare ma gandeam ca o pot lasa fara crema pana la ora 9.00 sau 9.30 si dupa ora 18.00 sau 19.00, nu? Ca sa isi faca si soarele treaba lui.
Aaaaa si mai avea mama o regula cand eram copii: prima zi la mare: 10 min , a doua zi 15 min si tot asa gradual. Deci treptat o sa o tin si pe fi-mea fara crema si doar cand e soarele slab.
Eu cand o scot la plimbare nu o dau cu nimic, ca nu o tin in soare. Doar ce mai traversam cate o alee si atat, in rest vanam umra Oricum nu iesim in orele incinse.
Maine sun dr. sa o intreb daca e bine ce fac.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
axxxa spune:
Eu personal, pt la mare, avand in vedere ca acolo soarele este f puternic, as lua crema cu protectie solara maxima, pt ca oricum sejurul la mare e limitat la cateva zile, deci mai raman o groaza de zile din vara in care se poate fixa calciul in cursul iesirilor pe afara, ca doar n-avem cum sa circulam numai pe la umbra...