Vitamine romanesti in Germania (27)
Raspunsuri - Pagina 14
angipangi spune:
angi album
www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">angi
angipangi spune:
vaccinuri2 clau sper sa intelegi ceva

intalnire
angi album
www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">angi
tumpi spune:
Buna dimineata.Poftiti la cafea, e soare afara, nu mai dormiti![]()
O zi minunata va doresc
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
io nu vad nici o cafea :

si papica unde-i?
na am scapat de manelist wie gehts weiter.....?
Dora mi-o trimiti pe mess iubita.
Miki nu ai muze sa contribui si tu la poveste? cum mai lucri ca aseara nu ma dat de tine?
Fetele care pe unde umblati we asta lung, vb IOanei, eu leider nici unde ca lucrez 
, bine ca Deni se distreaza, Andi vai de el, saracu nici o distractie nu are.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
Clau, cafeaua mea inca asteapta sa fie bauta
.
Pe mine ma termina ochiul drept, mi se zbate in continuu, hai ca de 2 saptamani de cand a inceput sa faca pb,mai ma lasa, mai ma lua, dar de ieri nu ma lasa deloc.Trebuie sa ajung sa iau niste calciu ca nu se mai poate.
Bine zici de manelist, numai eu nu am scapat de el
.
Pana la urma sunt libera luni, l-am intrebat pe sef, ce ma bucur, acum sa vedem pana la urma cum facem, ca tot nu am gasit camere libere in Olanda unde voiam sa mergem..Da pana la urma cred ca ma duc sa-mi iau sac de dormit si dorm in cort
.
Ceva de Monik mai sti?cand se pronuntau daca sa-l scoata pe pitic?
AMR: 24 zile
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
noiembrie spune:
Buna dimineata , si multumesc pentru

, dau si eu mai departe , daca mai doreste cineva . Ziua se anunta frumoasa, asa ca am program cu Matei toata ziua !Toata saptamina viitoare va avea vacanta , asa ca vom bate drumurile ....
Da si eu vreau in Romania , dar cine stie poate mai tirziu ....
Merg sa imi cumpar cele necesare pentru praji de care v-am zis ...maine , poimaine se duc capsunii si o sa le duc dorul .
Va doresc o zi frumoasa , chiar daca lucrati , sau nu !
claudia74 spune:
vin io sa o beau cu tine in gradinutza ta Ioana
, AMR what? acusi imi pun si io ![]()
.
Codruta
bine ca ai activitati cu Matei sa nu se plictiseasca, sapt viitoare vii la mine da?
Adino mergeti la Mainau sau la frantzuji? 
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'