Vitamine romanesti in Germania (27)
Raspunsuri - Pagina 10
claudia74 spune:
a fost odata un imparat.....
vesnic nemultumit,gras si blazat...
care avea cinci fete cucuiete
si care erau foarte frumoase
mereu cind ieseau erau cochete
pana intr-o buna zi, cand
Se asezasera pe pat plangand
dar deodata uneia din fete
i se facu rau si lesina![]()
Dora vezi ca ai 6 cuvinte
se stranse toti langa ea
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
darf Ich weiter ![]()
??
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
Mai , mai, ce inspiratie aveti voi
.
Eu sunt full, am avut treaba in oras si cum era deja tarziu, mi-am invitat sotul la un restaurant chinezesc.Super mancare, acum zac de caa rata si orez am bagat in mine.
Miha-ha, ca tu stai mai aproape de mine,cunosti de unde as putea sa culeg capsuni?Ca as vrea sa culeg chiar eu, nu sa iau de la tarani.
O seara frumoasa si linistita va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
cum ramane cu jocul 

INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
i_ulia spune:
i se facu rau si lesina
se stranse toti langa ea
sa vada ce se intampla
i_ulia spune:
hop si eu, am fost la austriecu trei zile la munte, a fost tare fain!!!
ne-am hotarat de azi pe maine si nu v-am mai zis nimic. acum am bag la nanai, ca am aterizat azi pe seara si dupa mancat si bagat copil la nani am planificat bucataria la ikea, de cred ca toata noaptea numai armaturen si beleuchtung visez 
va pup, revin maine, sper daca apuc, ca e ziua unei prietene si mai facem o vizita la ikea si una la spielplatz si acum chiar fug
Yasmine spune:
AM terminat bagajele, acu sugem o berica si mergem la culcarica (na, ca tot romanu-i un poet). Maine la 14:50 zburam la turci, o sa facem poze multe sa le punem pe blog.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
noiembrie spune:
Este cineva prin preajma ?...Se inscrie cineva?

Daca nu veniti , am sa beau singura .....
EEE, ...sigur veniti !Am pus si lapte linga , si cozonac (ca mai am!
)Haideti .....
mihaela_specht spune:
neata buna
tumpi in Pulheim parca era unde puteai sa mananci capsuni cat China gratis si ce culegeai sa duci acasa parca plateai dar foarte putin.
Yasmine distractie placuta ..daca-i bai cu turcii vine tzepes .
noiembrie buna dimineata 
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
mihaela_specht spune:
i se facu rau si lesina
se stranse toti langa ea
sa vada ce se intampla
si celelalte s-au speriat tare
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei