Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla
LauraOana se pare ca gagalica ta are mandria lui si face cum a facut sotul meu care a iesit la 43 de saptamanai direct in lumina reflectoarelor (adica cezariana) caci pe unde iese toata lumea,adica natural pe alee nu a vrut.Asta e ,are personalitate ce sa-i faci.

43 de saptamini?? WoW..sa vedem daca al meu gaseste lumina de la capatul tunelului singurel..
..bastian cum se pare nu a vrut nicicum sa fie tauras! poate e mai bine asa..ca eu sunt berbec si 2 cu coarne in casa poate nu era asa bine ...

41+ Sebastian Gabriel ..oare cind vrei sa vi
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

laura iti tin pumnii sa vina bebe singurel pana vineri

alynta multa sanatate puiului sa se faca bine si sa nu mai fie bolnavior

Ely tu te-ai suparat pe noi nu ai mai intrat deloc sa ne spui cum mai sunteti

38+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
39 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Intru repede sa va dau de stire

Nicholas Arthur, bebe de Philip, s-a nascut azi dimineata la ora 8.06 prin cezariana. Masoara 20 inch si cantareste 6.14 pounds (fac imediat si transformarile)

Mergi la inceput

laura si eu tot berbec sunt si nu stiu cum o sa ma impac cu un gemenas cu cei cu care am interactionat pana acum a cam iesit cu scantei dar speram ca nu va fi asa

39 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

Mergi la inceput

FELICITARI PHILIP SA ITI TRAIASCA BEBE NICHOLAS SA FIE SANATOS , NOROCOS SI SA VA BUCURATI DE EL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Am revenit, deci bebe Nicholas are 2.790 kg si 51 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

fetelor..ati avut ceva activitate nu gluma..

gabrilici..............fara stres ca-ti dau na-na..bebelul tau o sa se nasca la termenaaaa....incearca sa dormi pe o parte..eu de cateva saptamani numai pe stanga dorm si cu o perna intre picioare(nu va ganditi la prostii)si ma simt mult mai ok

cata...................hai inca putin si gata

clody...............doare,dar azi mi-am facu program de ..urcat si coborat scari pana am zis ca nu mai am "planetare".Mama da ce de exam mai aiesti tare

miruta.............daca pana poimaine nu da nici un semn zgatia ca ar iesi,iar ma prezint cu bocceluta la spital joi si sa vedem ce e de facut..ca si asa azi nu am mai sangerat..sper sa fim pe drumul cel bun

nicuratze.........ce naiba cauta si presedintele in mijlocul strazii?pentru 3 luni ti-au suspendat permisul?nu fi suparata ca o sa il recuperezi

laurraa...............felicitari pentru buricelam vazut ca si la alte mamici a sangerat in zona respectiva dar sunt remedii

picky............... la bebelina sa treaca colicii mai repede.Imi pare rau canu stiu ce sa iti spun pentru dererea de san..doar sa suni un dr.

ganesha.............asa sunt unii dr. tu si bebelul sa fiti sanatosi..restul nu mai conteaza

deea...............eu una m-am apucat de ca sa nu mai fim la "pachet promotional"..cand ma doare prea tare mai fac cate o pauza,in rest sport la greu

ramona...........inseamna ca sunt vesti bune nu te grabi ca bebita trebuie sa mai creasca un pic la mami in burtica

daniella.............azi am avut confirmarea la la finuta ca e cu "ochisori" si pana pe 15 ian. anul care vine o sa nasca si ea

alynta...............felicitari pentru una bucata buricel "pierdut"si cat mai multi la baiat sa se faca bine

LauraOana...........binenteles ca seamana cu Sebi al tausa speram ca o sa ti se declanseze nasterea si nu o sa fie nevoie de inducere

38+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR cred ca cel mult 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

philip..............felicitari mamico pentru printisor si refacere rapida.Bine ai venit bebe Nicholas sa fi sanatos,sa cresti mare si voinic

38+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR cred ca cel mult 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

nicholas arthur bine ai venit!!

clody 1000 pt tine pt ca e sotul plecat

cris si eu sper sa nu ajung la inducere...tie ce iti fac joi la spital daca nu vine micuta pina atunci?

AMR MAX 3 ZILE DACA ASTEAPTA BASTIAN PINA LA INDUCERE

41+ Sebastian Gabriel ..oare cind vrei sa vi
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

oanaalex bebe Nicholas este in listuta

cris bravo pt sport sa dea dumnezeu sa iasa bebe ca tare o mai pune pe mami la treaba

da mai am o caruta de examene daca m-a mancat sa fiu la romana- engleza acum ma scarpin eu tot sper sa termin onorabil si incerc dar subliniez nu stiu daca voi reusi

am picioarele umflate la maxim si ma doare glezna simt ca face poc

e asa rau sa fii singur prin casa iti gasesti ce sa faci dar parca cand stii ca mai e cineva offf asa ce nu imi place singuratatea

Mergi la inceput