Fetelor multumesc mult

deja ma simt mai bine cand vad ca si voi sunteti de acord cu mine. Am dormit un pic si parca a mai trecut putin durerea de cap, o sa ies sa-mi cumpar niste fructe si o sa trec si pe la birou ca mai am niste treaba de terminat dar macar asa seara imi fac treaba in liniste fara sa vad si sa aud pe nimeni.
Adriana80---
numai asta nu-ti trebuia la starea ta de oboseala,stiu ca nu ai cum sa nu pui la suflet si sa te detajezi, asta exista doar in teorie, dar poate ar trebui sa iei cateva zile de pauza, sa eviti sa-i mai contactezi si asa cu timpul lucrurile se vor calma. Nu stiu daca vor functiona lucrurile asa, dar eu asa fac cand apar dicutii in familie, aplic zicala mai rarut ca-i mai dragut.
Clody --- chiar esti de toata admiratia, cand ma gandesc la situatia ta sincer imi spun ca eu sunt nebuna de ma plang. Nu stiu cum a-si rezista singura in perioada asta sau cu gandul ca a-si putea fi singura cand nasc.Apropo daca te apuca durerile cine te duce la spital?
38+
Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
ganesha daca ma apuca durerile chem salvarea asta e singura optiune pe care o am![]()
![]()
FETELE SA FITI PE FAZA SCHIMB CAPITOLUL
38+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
39 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

VA INVIT CU MARE DRAG LA UN NPU CAPITOL SPERAM PLIN DE VESTI BUNE SI BEBE GRASI SI SANATOSI
CAPITOL NOU