Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(91)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,
eu raportez una zi de cacaoo, seful meu pt ca mai am doar 3 zile de munca s-a gandit el sa aiba grija sa nu regret ca plec,a avut grija sa-mi dea de lucru cat mai mult ca doar mai am 3 zile de munca, nu cumva sa iau bani degeaba dupa care m-a enervat la culme cu comentarii total nefondate legate de munca si ca sa fie tacamul complet s-a apucat sa faca comentarii de genul "ca nasc femeile si acasa" si sa nu mai pomenesc eu de nastere ca doar nasc atatea femei si ce sunt cu pretentiile de genul "sa fie sotul langa mine, ce nu pot sa nasc si fara sot, de ce sa-si ia concediu la care are dreptul legal", seful fiind roman. M-am enervat atat de tare ca mi s-a facut rau pe bune si am plecat cu 2 ore mai devreme, asa ca maine ma astept sa intre in crize ca nu am stat la program.
Scuze ca iar m-am plans dar simt ca-mi plesneste capulsi sunt si fara sot pana maine dupa-masa.
Clody---- sincer te admir cum te descurci singura, cu sotul plecat
yioanna_s de ce sa te interneze pt monitorizare pana la nastere, pt ca e bebica mai mica?sau ai si alte probleme? Tu te plangi de, tu care arati super?!

38+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Buna ziua burtici si mamici!
Felicitari Andreea!!!Sa-ti traiasca baiatul,sa fie sanatos si fericit!Iar tie iti urez refacere rapida,mult laptic si te asteptam cu vesti bune acasa si poze!
Maria ... mai mai mai ... ce baietel frumos avem noi in poze... dar nici mami nu e mai prejos.Legat de taietura de la nastere si neputinta de a sta in fund...ai incercat sa cumperi un colac (de plaja) si sa stai pe el? Am auzit multe mamici care au incercat si le-a fost mai usor sa stea jos.

Ramona 37+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

ganesha offff ce sef de .... ai nu stiu ce dumnezeu au ca si la mine s-au apucat sa comenteze cand sa plec lasa ca ai sa pleci si scapi tu de toate

despre sot imi este foarte greu trebuie sa rezist si de aceea nu ma gandesc prea mult dar ii simt lipsa foarte tare si tare il vreau langa mine dar asta e mergem mai departe

38+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
39 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana80 spune:

ma scuzati fetele ca nu am intrat de atata timp...dar am o explicatie!!!!

am avut un weekend cat se poate de rau...fata a fost maraita, de la colici, am avut nopti aproape albe...se trezea plangand si nu o puteam opri cateva ore..am lapte aprox suficient, ii mai dau pe langa si lapte praf. eu sunt asa de obosita....incat imi vine sa dorm si in picioare. pe langa ca nu pot dormi in weekend am avut discutii aprinse cu frate-meu...din auza la cumnata-mea...e asa de greu cand se cearta fratii, mai ales ca la mijloc sunt cumnati/e ....si ne-am certat noi, nu mai vb, s-au zis cuvinte grele...mooooooorrrrrnu stiu ce sa mai fac. cumnata-mea asta e as o bagareata, tot trebuie sa stie, nimik din ce fac nu e bine, ii b aga la fgrate-meu in cap tot felul de mine si noi ne certam.... ba mai merge si la altii si povestete de noi, de mine, le baga in cap tot felul de lucruri neadevarate si toti o cred!!!!

oooooooooooooooooooffff ce ti-e si cu neamurile. mai stiu si eu alte cazuri de certuri asa intre frati, dar sunt in strainatate..na..sa zici ca te schimbi in alte tari si te certi..dar aici???? ce nu putem incapea una de alta....si eu dupa nastere si nesomn si plansete numai un scandal imi trebuia...

ma scuzati ca m-am descarcat si eu..dar nu mai pot...

o felicit pe philip pt nicholas, refacere usoara!!!!

nu am citi in urma, ca nu mai pot de plans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana80 spune:

ganesha ce sef ai..doamne cum pot unii sa fie asa rai! nu inteleg...cred ca invidia asta te omoara.. nu te mai stresa, ca mai ai doar 3 zile si scapi..gandeste-te la bb si fii puternica

clodyac fii tare ca nu e asa grea nasterea. eu am impins 30 min si a iesit bebelina. e bine sa fie cineva cu tine sa te sustina..poate mama ta sau sora...lasa ca poate se aranjeaza si poate veni sotul tau.. ai grija

[m] maria nu pot sa nu zic nimik de pozele cu dariuselul cel frumos. ce frumos se uita la tine....esti asa fericita ..

oana du asa e cu rudele..toti se baga sa faca cum cred ei ca bine. nu te lasa. te pup

nu mai stiu cine intreba de lactoza...cred ca oana alex[/b] dac anu ma insel, ca am citit acum la repezeala...nu are intoleranta la laptele tau. s-ar putea ca tu sa fii mancat ceva care sa ii provoace colici/gaze ca sunt anumite mancaruri care trebuie evitate: citrice, rosii, maioneza, ...nu mai stiu ca sunt cam praf acum.
apropo am vazut poze cu fetita ta, cred ca le-am mai vazut...dar sunt tare aiurita acuma.

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna fetelor,

ANDREEA,felicitari,sa-ti traiasca puiul Nicholas,numai bine intregii familii ( sper sa nu fie gelos Philip )

CRIS,LAURAOANA,tin pumnii sa inceapa odata travaliul!

MAGDA,,incearca sa lasi totul balta,macar sa stai in pat cu fata juma de ora sa te mai odihnesti.

OANA_DU,imi pare rau,sper sa-si revina cumintelul tau!

ERNA MARIA,bafta maine!!

MARIA, pe Darius care,dupa ce ca e frumos,mai e si cuminte si linistit.

ADRIANA,imi pare rau de cearta,sper sa va impacati repede!

GANESHA,un nesimtit seful tau,bine ca mai ai putin

LAURRA,,sper sa nu mai maraie fata.

elena, s.37 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)
http://community.webshots.com/user/nicuratze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

erna..........spor la viol si bebica sa vina cat mai repede

roxi..............bafta multa maine la spital..se pare ca suntem destule dintre noi care sunt "programate" maine

tianha...........felicitari pentru bebel grasunel

anda magda.......incearaca sa fii tare si cand ai ocazia odihneste-te un pic

ramonaiani.......felicitari pentru bebel grasuneleu nu vreau sa trec de 40 saptamanica innebunesc..nu vreau cezariana.Ce e aia PDA?

ganesha..........sefii astia romani sunt de groaza..mama ce bataie le-as mai trage.Tu calmeaza-te si dute de papa ceva bun ca sa iti revina starea de spirit aia mai vesela..mai ai 2 zile si gata

clody..........las ca o sa treaca si perioada astasi fi tare ca vine el tati acasa sa aiba grija de voi

adriana...........scuza-ma ca sunt indiscreta,dar stai cu ei de isi permite atata sa se bage in viata vostra?Sterge-ti lacrimile ca-i transmiti si starile tale puiutului

39+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR sa cobeasa cineva si la mine poate vine si fi-mea odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

Cristina: felicitari ca te descurci singurica cu toate prin casa si bbina!uau,am asa emotii..da,ar trebui sa stii sa ne vedem la Mc'dak imi tii si u noroc!insa nu vreau sa nasc inca pana peste 38s.vreau sa vb cu u ceva,cand te pot suna sa nu te deranjez?
lauraa: ii poti da o lingurita de zeama de lamaie pt sughit face minuni
relusha:saru'mana,dar arat horor,eu vad diferenta!de ce ?nu sh,asa ii place lui ca sa fie linistit ca bbina e bnsi ce problema am e placenta imbatranita grIII,atat!nu mai fi supi,bea un ceai rece si uitate la tv,lasa-i si pe sefi cu ofurile lor!

Yioanna 37+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 3 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

cris PDA = epidurala

ramonaiani deja vad ca die PDA va fi prietena mea cea mai buna

AMR 2 zile pina la inducere

41+ Sebastian Gabriel ..oare cind vrei sa vi
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

adriana:nu cred ca e cazul sa plangi,ii trasmiti bb si nu e bn!lasa-i sa vb,dak fratele tau crede ce zice cumnata ta inseamna ca nu ai cu cine vb,decat sa te certi,iar acum ca v-ati si certat asta este,timpul vindeca toate,stii u vb asta?fam. ta e mai importanta acum ca vei avea si un bblas
lauraa:sa ma fac inteleasa mai bn,ii dai zeama de lamaie ori de cate ori sughite,saracuta de ea(imi amintesc ca te plangeai si cand era in burticuta ca sughitea des,ca si a mea fiica)

Yioanna 37+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 3 saptamani pana

Mergi la inceput