Burtici fericite de septembrie-octombrie (63)
Raspunsuri - Pagina 19
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta sa va spun motivul depresiei mele totale .. am fost la eco si din pacate, e tot fata .. de ieri plang in continuu .. nu ma pot abtine si nu pot accepta treaba asta .. mi se rupe sufletul de durere .... sunt tare dezamagita .. nu-mi mai arde de nimic, nici de serviciu, nici de casa, nici de viata .. multumesc ca va pasa! eu ma bag in butoiul depresiei .. nu stiu cand mai ies din el .. va rog sa nu ma treceti cu carut roz ca fac atac de cord!! va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi! Elena de Eva Maria (14.01.2008) Eva creste mare Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Offf, e tare greu sa fii dezamagita. Eu zic sa-l iei la scuturat pe sotul tau ca nu stie sa faca decat fete. Ce-i asta? Unde si-a ascuns inotatorii aia rapizi cu Y?
Acum serios, sunt sigura ca stii toate astea, dar uneori e bine sa le recitesti: Porti in burtica o minune cum nu s-a mai pomenit. E unicat. Oricat de mult ai cauta, nu vei mai gasi alta la fel. Indiferent ce scrie in cromozomi si ce organe de reproducere va avea, mintea fiintei astea deosebite iti va fi incredintata s-o modelezi, s-o inveti sa fie OM, s-o ajuti sa devina frumoasa asa cum numai tu stii. Sa ai un copil nu e doar o loterie cu X si Y, e o uimire. Si tu esti leaganul ei. Nu poti sa alegi ce va fi din multe puncte de vedere inclusiv sexul) dar poti alege cum vei reactiona fata de ea, cum o vei primi, cum ii vei darui din sufletul tau pentru ca apoi, peste ani si ani, sa iti vezi toate aceste alegeri oglindite in inima clara a unei fiinte care nu va inceta sa te uimeasca si sa te umple de bucurie.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+
aleesicoo spune:
elenuta acum esti suparata si mahnita dar sunt convinsa k atunci knd o vei tine in brate vei fi cea mai fericita... t pupic
katteryna spune:
Elle da-mi-o mie! Glumesc, o am pe a mea! In oarecare masura te inteleg ca si eu imi doream baietel...Si ma rog mereu sa fim sanatosi cu totii, sa ne mearga bine sa mai facem un bebe care sa aiba coitze Probabil ca o sa patesc la fel ca tine, probabil nu o sa mai pot face sau nu voi avea posibilitatea financiara de a creste 2...Cine stie ce va mai fi...Dar daca Dumnezeu a lasat asa, atunci are planurile lui, nu?De ce sa nu ne bucuram de fiecare lucru si de fiecare particica din viata cu toate ale ei bune si rele.Fetitele tale sunt partile bune ale vietii!Nu mai fi trista, va trece depresia ta si vei vedea lucrurile cu alti ochi.
25+ cu floricica RAISA MARIA
crissbebe spune:
Katteryna nu merg acolo ptr consultatii...dr mea are cabinet cu d-l dr Poiana,este si la Polizu si la Euroclinic. la consultatii si eco merg la cabinet. Medicul tau este la Euroclinic? Cum se numeste?
Maria din cate am observat ti-au spus fetele de preturi si te-au indrumat catre site , dar parerea mea e ca mai bine sa mergi sa vezi spitalul,maternitatea ,tot ptr ca difera parerile...
Techila aceeasi intrebare si ptr tine...medicul tau este la euroclinic...din cate am inteles (daca am inteles bine) daca puiul se naste prematur te trimite la Polizu?
Elle ma bucur ca ti-ai luat inima in dinti si ai povestit fetelor de ce esti in depresie...eu nu am vrut sa zic nimic pana nu ziceai tu...ptr ca alegerea iti apartinea dar iti repet sunt langa tine (facem schimbul? )
22 + cu"probabil masculin "
katteryna spune:
citat din mesajul lui biaz29 |
Offf, e tare greu sa fii dezamagita. Eu zic sa-l iei la scuturat pe sotul tau ca nu stie sa faca decat fete. Ce-i asta? Unde si-a ascuns inotatorii aia rapizi cu Y?
Acum serios, sunt sigura ca stii toate astea, dar uneori e bine sa le recitesti: Porti in burtica o minune cum nu s-a mai pomenit. E unicat. Oricat de mult ai cauta, nu vei mai gasi alta la fel. Indiferent ce scrie in cromozomi si ce organe de reproducere va avea, mintea fiintei astea deosebite iti va fi incredintata s-o modelezi, s-o inveti sa fie OM, s-o ajuti sa devina frumoasa asa cum numai tu stii. Sa ai un copil nu e doar o loterie cu X si Y, e o uimire. Si tu esti leaganul ei. Nu poti sa alegi ce va fi din multe puncte de vedere inclusiv sexul) dar poti alege cum vei reactiona fata de ea, cum o vei primi, cum ii vei darui din sufletul tau pentru ca apoi, peste ani si ani, sa iti vezi toate aceste alegeri oglindite in inima clara a unei fiinte care nu va inceta sa te uimeasca si sa te umple de bucurie.
[/quote]
Jur a plang Bia!Cuvintele tale mi-au intrat in inima!Eu sunt si mai sensibila dar tu spui niste lucruri care ar merge si in inima unui bolovan Uite ce-mi trece prin minte, eu nu am frati, surori si mi-ar fi placut sa am o sora ca tine Scuzati-mi copilariile!
25+ cu floricica RAISA MARIA
santorini spune:
Elenuta stiu ca orice ti-am spune noi e greu! Am trecut si eu prin asta. Dar situatia a fost diferita, eu dintodeauna mi-am dorit o fetita, si cand mi-a spus la eco ca e baietel am fost tare trista si-mi venea sa-l bat pe sotul meu cand vedeam cum se bucura. Chiar si acum ma gandesc cateodata cum o sa fiu eu mamica de baiat, dar m-am obisnuit cu ideea. Ma simteam si furioasa ca nu e fetita si vinovata pt ceea ce simteam. E o mica viata inauntrul nostru care o sa ne iubeasca neconditionat si careia trebuie sa-i oferim aceeasi iubire neconditionata. Si cand o sa ii vedem sunt sigura ca asa o sa fie! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi
24+ cu
nazdravanul meu
kemsy spune:
Fetelor, m-ati bagat puternic la indoiala..Sa iau trio sau nu?Ies cu bebe afara in landou cat e mic, sau in port bebe? Sta sau urla in port bebe Ma doare capul
Cine intreba de chiloti? Eu nu cred ca i-as suporta pe burta. Insa, pentru sustinerea burtii exista un fel de centura, ceva de genul http:// www. ausilium .it/ita/0/fascia _ regolabile _ gestante.htm.
Petrecere frumoasa la cununie
Gianina 22+ cu Loris Stefan
bebe
biaz29 spune:
Si, la urma urmelor, mamicilor, ce anume e atat de deosebit la a fi baiat sau fata? Cu ce va fi un copil mai bun? Cu ce ii va influenta sexul capacitatea intelectuala? Sau bunatatea inimii? Sau frumusetea caracterului? Ce sanse mai mari va avea sa realizeze ceva frumos sau important in viata? Daca e sa stam stramb si sa judecam drept, faptul ca va fi baiat sau fata va influenta prea putin toate aceste aspecte importante. In schimb, felul in care vom reusi noi, ca mame, sa le modelam devenirea, va avea un impact mult mai mare asupra unei vieti intregi.
monikus spune:
Ellenuta, eu zic ca e normal sa fii dezamagita, chiar si suparata dar nu ai nici un drept sa nu iti doresti copilul asta. Eu nu pot sa nu ma gandesc la sutele, miile (poate chiar mai multe) de femei/fete care nu pot avea copii, care incearca de ani de zile sa aiba copii, care au facut 3-4 fertilizari si tot nu au copii. Nu spun ca e gresit sa iti doresti baietel dar ia fetita asta ca pe un dar de la Dzeu pe care altii oricat de mult si l-au dorit inca nu l-au primit si poate ca nu il vor primi niciodata. Nu te invinovetesc cu nimic, Doamne fereste, dar gandeste-te cat de binecuvantata ai fost tu sa poti avea doua fetite sanatoase si superbe de care te vei putea bucura toata viata, atat cat iti e dat. Sper sa nu te fi deranjat cuvintele mele, dar am vazut atat de multa suferinta in jurul meu din lipsa unui copil incat nu m-a lasat inima sa nu iti spun sa te bucuri din tot sufletul ca poti sa le ai pe amandoua. Multa sanatate iti doresc.
Monica 18+ cu
kemsy spune:
citat din mesajul lui santorini Elenuta stiu ca orice ti-am spune noi e greu! Am trecut si eu prin asta. Dar situatia a fost diferita, eu dintodeauna mi-am dorit o fetita, si cand mi-a spus la eco ca e baietel am fost tare trista si-mi venea sa-l bat pe sotul meu cand vedeam cum se bucura. Chiar si acum ma gandesc cateodata cum o sa fiu eu mamica de baiat, dar m-am obisnuit cu ideea. Ma simteam si furioasa ca nu e fetita si vinovata pt ceea ce simteam. E o mica viata inauntrul nostru care o sa ne iubeasca neconditionat si careia trebuie sa-i oferim aceeasi iubire neconditionata. Si cand o sa ii vedem sunt sigura ca asa o sa fie! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi 24+ cu nazdravanul meu |
Valabile si la mine gandurile si sentimentele atunci cand am aflat.
Acum am avansat, vb cu bebe si il iubesc
Ellenutza, curaj, e chiar asa rau sa ai 2 fete?
Gianina 22+ cu Loris Stefan
bebe