Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

salutare burtici si viitoare burtici
roco1617 eu am incercat sa nu mai beau cafea, dar am avut nist dureri de cap sacaitoare, permanente si cumplite...inainte aveam tensiunea si pulsul mici (10/6 respectiv 56, cu mici variatii). acum 8-9 ani, din cauza migrenelor mi s-a recomandat o cafea sau un pahar mic cu vin rosu... de cand am aflat de bebe am zis "fara cafea" si am trecut pe fara cofeina ... plus durerile de cap, care au disparut ca prin minune dupa ce am baut o cafea slaba("ceai"). incerc sa beau mai multe lichide, dar tati care ma rasfata si inainte cu cafea, face si acum asa-zisa mea cafea (deh! bebe trebuie protejat pe cat posibil). am citit si ca putina cafea nu strica, dar putina sa fie... am uitat sa zic: nu eram mare bautoare de cafea nici inainte...
pupici si chiar sunt curioasa daca sunt singura profitoare de tensiunea si pulsul scazute ptr a ma rasfata

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaradu79

Buna,
Este prima oara cand va scriu si sper sa ma descurc.Vreau sa ma inscriu si eu in clubul vostru de viitoare mamici.Sunt si eu o proaspata si fericita burtica.Datele mele pt a ma inscrie pe lista sunt:UM:25.03.2009,DPN:02.01.2010(dar eu vreau in decembrie sa nasc cam pe 29)DN:10.02.1979
Multumesc.

Am gasit o viitoare colega de odisee si o viitoare mamica fericita de puiutz nascut la inceputul lui ianuarie... am ghidat-o aici.

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Happymum tin pumnii stransi sa iasa II la test!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panterableu9 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roco1617

Mai fetelor voi beti cafea ?
Mie aici mia interzis doctorul sa mai consum cafea .Mia explicat ca mai ales in primele 3 luni cafeaua si ciocolata fac rau bebelinului in special in momentul formarii sistemului nervos .

As bea o cafea asa din priviri .........aici la birou cu mirosul de cafea proaspata la fiecare ora .........mama mia

Voi ce stiti de asta ?

Roco, eu beau cafea, desi asta e singurul viciu pe care nu-l am. Dar am primit dezlegare de la medic - o jumatate de cana, slaba si restul lapte. Am citit o gramada despre cafea si sarcina si nu am gasit nimic concret cum ca ar fi vreo problema. Daca poti sa te abtii, foarte bine, daca nu - eu personal nu cred ca se intampla ceva daca bei o inghititura sau o cescuta daca ti-e pofta. Repet, eu am intrebat la medic si mi-a zis ca nu e nici o problema, pot sa beau in fiecare zi daca vreau dar nu mai mult de nu mai stiu cate cesti pe zi (nu am tinut minte cate pentru ca era o cifra de care nu ma apropiu nici pe departe). Alcool in schimb, clar NU! (desi si acolo mi s-a spus ca pot bea o inghititura de vin sau un paharel de bere daca nu mai pot - dar chiar nu ma tenteaza). Pana la urma, e o problema de optiune personala pentru ca unii zic asa, altii pe dincolo, iar o relatie clara intre cafea si diverse probleme in timpul sarcinii nu a fost dovedita. Asa ca tu stii ce alegi!
P.S. Exista si aici, pe site ceva despre cafea in timpul sarcinii, poate e util.

sarcina usoara si bebe sanatos (cu cafea sau fara)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

la ce dimensiune se modifica o poza sa o pot pune la poze?sau stiti cum sa fac sa pun la semnatura poze?va rog sa ajutati daca stiti sa ne cunoasteti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

buna fetele,

as vrea sa ma alatur si eu odiseei voastre dar inca nu sunt ferm convinsa ca sunt insarcinata. Ultimul ciclu l-am avut pe 19 aprilie, dupa intarziere de vreo 3 zile am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv. M-am dus la ginecolog la o saptamana de intarziere si dupa o ecografie intravaginala mi-a spus ca nu se vede nimic, ca ori e prea mica, ori e extrauterina ori nu e deloc. M-am speriat foarte mult, toata noaptea nu am dormit de ganduri iar a doua zi, dimineaza am avut o mica scurgere maronie. Asta a fost ieri. Sunt destul de descurajata nici nu stiu ce sa mai cred, sper doar ca nu mi-am facut sperante degeaba. Cam cand credeti ca as putea totusi sa vad ceva la un ecograf, pentru linistea mea?

Bine ai vedit si sa fie cu noroc si cu sanatate!
Eu primul eco l-am facut la 6 saptamani si 3 zile calculate de la data um. Dar pt siguranta am facut beta hcg din sange la care am aflat raspunsul in aceeasi zi.

9+

asa incepe odiseea mea
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Eu eram mare amatoare de cafea, dar de cand cu gretzurile si cu nasul foarte sensibil (de urs grizzly nu alta , ca tot am vazut un documentar ca ursul asta simte de la 3 km) efectiv nu mai imi place si nu mai beau. Dureri de cap am avut vreo 2 saptamani din lipsa de cafea, dar s-au atenuat pe parcurs si chiar au disparut. Mai mananc ciocolata din cand in cand, oricum nu ma omor si o prefer pe cea alba, fara cofeina.

ioanact Mey mey...da ce printzesica avem...

mariucasara Eu urmeaza sa fac analizele maine sau luni, dar lista mea este foarte luuunga. Va zic dupa ce le fac, sa vad cat ma tine buzunarul.

happymum, nikole Va asteptam cu teste II.

andre_lina Care burtica?! In prima luna dupa pozitivarea testului am slabit 2 kg, iar de o saptamana de cand ma simt mai binisor am recuperat si am pus la loc 1,5 kg. Deci doar burtica cu sunculitzele din dotare deocamdata (am 1,64 m inaltime si 62,5 kg).

ramonaradu79 Bine ai venit la pufoase! sarcina usoara si bb sanatos!

9+

asa incepe odiseea mea
nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Buna ziua
Ieri am facut testul si a iesit pozitiv...asadar ma alatur si eu voua. Daca e sanatate si totul decurge ok o sa nasc pe la sf lui ianuarie 2010.

Referitor la cafea ....eu beau inca f multa cam 2 cani pe zi. Am baut si sarcina trecuta si nu mi-a facut rau nici mie nici fetei. Nu trebuie exagerat si doar daca aveti tensiunea mare sa nu beti sub nici o forma. Eu aveam tensiunea 8-9 si de asta mi-a recomandat doctorul.

Sheryll mamica de Bianca(25.10.2006) si 5 sapt

Poze Bianca
Poze Botez Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

la ce dimensiune se modifica o poza sa o pot pune la poze?sau stiti cum sa fac sa pun la semnatura poze?va rog sa ajutati daca stiti sa ne cunoasteti.

Intai iti faci un cont pe un site de poze (flickr, picassa, webshots etc), apoi urmezi instructiunile de acolo si incarci pozele, dupa care intri aici pe dc la profil personal, optiuni, semnatura si scrii linkul cu siteul de poze acolo. Gasesti indicatii pretioase si pe prima pagina.

9+

asa incepe odiseea mea
nepoteii mei

Mergi la inceput

panterableu79 Scrie mai repede 10-12 mesaje pt ca sunt moderate si le vedem cu intarziere si e posibil sa le scapam. Dupa, mesajele iti vor aparea in timp real.

sheryll Sarcina usoara si luuunga de 40 de saptamani!

9+

asa incepe odiseea mea
nepoteii mei

Mergi la inceput