Puiuti de Randunici 2008!! (264)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salutari...
Luna e mai bine, multumesc pentru gandurile bune, inca o tinem sub supraveghere, vestea buna e ca vorbeste cu noi, toarce si a si papat!
noi incercam sa-i schimbam cumva programul Mufarinului, si azi, prima zi, esec...s-a trezit la 7, a baut laptele, noi nu ne puteam misca din pat de somn, la 8 am adormit iar toti 3 pana la 10, a papat, si la 11,30 am iesit in Carol...la 1,30 eram acasa, dar el marait si plangacios nevoie mare...pana sa-i fac eu ficatelul, deja nu ne mai intelegeam...a vazut un bibe pe masa, si arata spre el plangand, mare disperare.. i-am facut lapte, l-a ras in pat la el si a adormit instant, fericit..asa ca pranzul...la 4,5 cand s-o trezi...apoi iar afara! cred ca ii dau sa bea iaurt si un biscu in parc si asta va fi pe ziua de azi...cum fac, frate, sa-i mut somnul de la 10-11 dupa masa de pranz??? cum sa-l tin treaz incat sa pape de pranz, fara nervi si crize??

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Alice, Theea scumpa. Eu fac ca si Olgutz, ii explic cum pot eu mai bine. Cand vad ca se uita la ceva ii spun exact ce este , nu stiu ce intelege ea, dar eu ii spun. Astazi imi tot trambita prin casa "kk" si era tare mandra de ea, alerga si spunea intruna, desi nu avea legatura cu kk, dar ii suna ei bine.

Pucca, ce frumoase sunt pozele de la mare, chiar ca ati fost tare fericite acolo.

Mergi la inceput

clau pe seara iesiti in parc tot acolo?..poate ne vedem!a, ieri am fost in Carol, ne-am intalnit putin cu Pucca si Kya, si cu fetele!
mimo normal ca era bine Tete!!sa-i fie de bine vizitarea muzeelor!
bitzo am mess, gata, l-am instalat aseara p-ala nou, asta era buba cred..
ref la scaunul de masina:perfect de acord cu Olga: nu e negociabil!! in scoica a fost chin, acum are scaunul de om mare pe mijloc, vede bine tot, fiind mai sus, si sta frumos...sa vedem la drum lung, acum cand plecam in Apuseni...si nu mai zic de ce-o fi in Grecia, cred ca ptr somn, ii pun salteaua de la patul lui pe banceta, si baricadez cu perne, ca vom pleca seara, a.i. sa doarma!

Mergi la inceput

clau Muffy bea din canita fara supapa de la Primii pasi! e megasuperultra misto, lui ii place..am una cu supapa Nuk si e gros motzul ala si-l enerveaza...
ce misto e Bia in nisip, super palalioalaaaa cu boruri mari!!!
alice ce explicatii de omonime?
Jesus,dar precoca mai e, bravo voua!!dar parerea mea este ca totusi e prea mica sa poata intelege diferentele astea, e minunat ca stie cuvintele, ce reprezinta, are timp sa dibuiasca ea si diferenta intre ele, nu o forta...sunteti fff inaintea noastra cu vorbitul, asa ca nu am idee ce sa-ti zic..naty stai calma, soro!!!

Mergi la inceput

Luny, da, tot acolo merg, ar fi super sa ne vedem. Rebe si-a schimbat programul in doar cateva zile. Brusc nu a vrut sa mai doarma la 10 dimineata desi eu o puneam in leagan ca-n fiece zi. Apoi iesim la 11 afara si se joaca pana la 13. Cand venim acasa este obosita dar mereu a mancat inainte de culcare, era totul pregatit dinainte , doar ii incalzeam rapid, o spalam pe manute, o schimbam si imediat in scaunelul ei , la maxim 13.30 este intotdeauna masa gata. Apoi mai sta cateva minute in scaun sa-mi strang eu prin bucatarie , sa-i incalzesc si lui Razvanel mancarea, ii pregatesc si ei laptele si rapid la patut unde se culca in cateva minute. Cam asa e la noi.
Dar astazi a fost cu totul altfel. N-a vrut sa se culce desi nu am schimbat absolut nimic, s-a enervat tare, a si vomat putin, m-am enervat si eu, cred ca m-a simtit si pe mine incordata si a plans si mai tare, nu stiam ce sa mai fac. A plans 20 de minute pana a luat-o somnul si cand am plecat de langa ea inca suspina in somn. Ma simt atat de vinovata ca m-am enervat pe ea si ca n-am stiut s-o linistesc mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Tonic

Mihutzastiu ca sunt restanta, dar pe cuvant daca am avut timp....chestia asta presupune sa ma uit in doua laptopuri..sper sa nu raman ultima

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

nici ANtonia nu este vorbareata, dar in schimb vad ca intelege bine niste chestii pe care i le cer....de exemplu daca ii zic unde sunt cheile de la casa ca sa plecam afara ...le cauta cu privirea.....i le dau si se duce la usa alege o cheie si incearca sa o bage in usa sa deschida..asa cum ne-a vazut pe noi ca facem......sau daca suna tel mobil sau fix...ne anunta in felul ei .....pune mana la ureche si zice "A".....azi suna mobilul mamei mele si nu-l gasea....in timp ce mama il cauta....Antonia venea victorioasa cu el in mana sa i-l dea ....
daca ii este sete vine cu cana si-mi arata ca vrea apa, capsuni a vazut ca iau din sacosa si-mi arata cu degetul ca mai vrea.....si mai sunt .........
dar faza cu :unde-i nasul???sau unde sunt alte parti ale corpului nu vrea sa-mi arate...oricate eforturi as face....dar o las in pace.......

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Bitza, asa este si la noi, ma uimeste mandra zilnic...orice ii cer din casa ea imi aduce...sta, se gandeste si apoi merge exact sa ia ce i-am cerut. Sau daca ii pun o bentita sau o agrafita sau o imbrac intr-o rochita noua si ii zic du-te la oglinda , se duce repede, repede si se admira si rade in oglinda si chiuie. E uimitor cum inteleg ei asa micuti, desi deocamdata nu stiu sa se exprime. Antonia frumoasa si desteapta.

Rebe tocmai se trezise putin si am adormit-o la loc cantandu-i ....am derulat "Vine, vine primavara" pana a adormit la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

iar m-am trezit cu o durere de cap dar doar pe partea stanga cu ochi cu tot...nu stiu ce naiba...am facut o ciorbitza de gasca,andru a mancat si el dar nu f mult ...e tare smiorcait ,se smiorcaieste din orice ,nu stiu ce are..daca vrea apa...zoce"aiii aiii",daca vrea afara la fel,daca vrea mingea la fel daca nu -l las sa faca nu stiu ce "tot aiii aiii" smiorcaindu-seacum doarme...off si parca nici nu mai am rabdare ...as vrea sa fac f multe si nu am timp ,el se agita ,nu sta locului de loc ..ciorba am facut-o cu el si deabia am reusit sa o termin ca a stat numai intr-un "aiii aiiii"

mihutza si andru se uita printre picioare..si se apleaca asa de mult incat atinge cu caputzul de pamant...stiu ca se zice ca vrea un fratior/surioara dar din partea mea sa mai astepte

clau imi pare rau pt frichineala rebe si si mami ...o sa revin la scaunel pt ca asa e cel mai sigur ...

cami mersi si si bubu sa nu fie nimic grav..poate un dintosh isi face aparitia

raluca nici eu nu vreau sa creasca prea repede puiutzii nostrii

gecko spor la treaba si multa bafta cu inspectia ..ti-am vazut partenerul de discutii

da mai mimo si pe mine ma enerveaza astia cu expusul la soare...cica pot sa apara niste alune de la razele solare...naspa...

mstela ma bucur pt tea ca a papat mai bine si ca a dormit mai bine

olga asa este cu scaunul de masina
eu inca ii dau apa din biberon ...am vazut ca puiutzii vostrii au trecut deja la canutza cu pai i-am dat si eu cu canuta cu supapa cu 2 gaurele dar se uda tot si-asa si cu biberonul se uda ca-i palce sa-l intoarca invers sa vada cum curge apa din el..

pucca f frumaose pozele

bubu f bine ca nu-l mai duci la gradi pana se face bine si multa sanatate lui vladutz

alice inca nu-i explic chestiunile astea ...adica daca imi arata un catel ..ii zic da mami e un catelush...e o randunica..e o lopetica etc...ii arat nasul,ochii,urechile la papusi dar la el nu le arata cred ca e prea micutz sa-i explic eu trebili astea,ii spun ce este pe tot ce pune mana,ii explic dar inca nu ma intreaba ce este 'ata'... theei

raluca stai linistita ca nici andru nu ma mamaie prea mult..zice cateodata dar tata zice non stopsunt verde pe treaba asta

vad ca au aparut parerile despre scaunul de masina...asa este este un lucru care nu trebuie negociat..doamne ce a fost in capul meubine ca m-a trezit naty la realitate

zoze si doamne ajuta pt saptamana viitoare

bitza si andru stie de alo alo..ia lelefonul si il pune la ureche,mai mult pe la spate decat la ureche dar e bine ca stie si chestia asta...

eu scriu la mesajul asta de la ora 14...m-a sunat sor'mea am vorbit o juma de ora,m-a sunat catalin iar am vorbit si pe la 14.50 se trezi andru ,am incercat sa-l adorm dar fara rezulate..acum e langa mine ,se tine de piciorul meu si pune piciorul pe mingiutza ,face si kk,se imputi camera..va las si va pupicesc ..ma duc sa-l schimb pe kk-cios...i se puse pe veiozele dupa noptiera eu ii zic ca nu e voie el fuge si rade si se intoarce tot acolo...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Diana a renuntat singura la somnul de dimineata, brusc n-a mai vrut sa doarma. Se trezeste pe la 7, pe la 8.30 ii dau laptic, mai stam prin casa, dupa-aia iesim, la 12.30 venim acasa, la 1 fara ceva papa, mai sta in scaun pana strang vasele si pe la 1-1 si un sfert e la somn. Tot asa de brusc si-a scos si somnul de dupa-masa, de la ora 6.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput