Puiuti de Randunici 2008!! (264)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Clau am vazut filmuletul cu balerina din Lacul lebedelor si pozele cu amandoua minunile.......sunt sumpi rau

vreau si eu sa pun un filmulet si nu ma mai lasa astia...zice ca am depasit limita si daca vreau sa cumpar spatiu......pe flickr......voua vi s-a intamplat asa????cum ati facut?

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cami, si mie mi-a spus pediatra ca nu putem sa il intarziem mai mult de 15 luni. Singurul lucru pe care l-am gasit referitor la subiect este " In general, se recomanda ca prima doza de vaccin combinat rujeolic-uriian-rubeolic #8212; cum este Priorix - sa se
administreze la varsta cuprinsa intre 12 si 15 luni. Se recomanda ca a doua doza de vaccin combinat rujeolicuriian-
rubeolic - cum este Priorix sa se administreze inainte de inceperea perioadei scolare la copil. Nu are
importanta daca prima vaccinare s-a facut cu Priorix sau cu un alt vaccin combinat rujeolic-uriian-rubeolic.
Copiii care au pierdut prima vaccinare trebuie vaccinati cat mai curand posibil." ( http://www.farmaciiledona.ro/produse/vaccin-priorix-gsk-I1420.pdf )Acum ...de ce e asa, nu stiu sa iti spun, dar daca ai stabilit impreuna cu medicul ca e ok sa il "impingi" pe Priorix pana in toamna, nu iti mai face griji! Sanatate multa Bubului!

Clau, acum ma bag in filmuletele tale .

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clau, ! Artista o faci pe Rebe . Note inalte poate sa ia, la dansat se pricepe, s-a apucat si de pictat Am zis!

Irina, da, pe Flickr spatiul e limitat. Eu am cumparat anul trecut de la ei, nu mai stiu cat am dat, dar pentru doi ani sunt Pro si am spatiu nelimitat la ei. Webshots e free parca nelimitat, parca si Picassa.

Gecko, eu am dibuit Ratonul-deghizat-in-Pingu ieri, dar nu m-am mai "esprimat". El orator se face !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

LA MULTI ANI CLAU!!!! SA FII FERICITA SI SANATOASA ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am vazut-o si eu pe Rebe, in primul filmulet dansa mai mult house dar mai apoi m-a convins ca e balerina Daca va avea nevoie de partener, Vladutz ii sta la dispozitie oricand ca el e balerin din nastere Iar cu Razvan la birou...ce studia ea acolo? Omonime ?
Cami si eu am zis ca vaccinez copilul anti ROR cand va intra in colectivitate, adica pe la trei ani...Doctorul n-a protestat, dar nici nu cred ca m-a crezut
Plec, plec...gata distractia azi

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Bubu, imi pare tare rau pt Vladut, il pupacesc mult de tot.

Clau, in poze te-am vazut mami frumoasa,

Am vazut-o si pe Amira in parc, este f frumusica, si masinuta la fel.

Alice, si eu mi-am pus aceeasi problema, Vlad tot timpul intreaba, ce-i aici, ce-i acolo. Si eu ii zic pomul,

ta-su copacul si asa mai departe.
spre exemplu el are o vaca alba cu pete negre si de cate ori o vede zice muuuuuu. Dar i-am cumparat 2 carticele

cu animalute, intr-una este o vaca alba cu pete negre si cand o vede zice muuuu, in cealalta este o vaca alba si

intreaba tot timpul ce-i aici si cand ii zic vaca e putin mirat,,,dar face ca vaca:)))), problema a intervenit

cand a intrebat ce-i aici si ta-su a zis: aici este boul, boul face muuuu.....atunci Vlad s-a ridicat, a cautat

vacuta lui, i-a aratat-o si a zis muuu adica, asta face mu. In fine, mai are o carticica cu un cal, o iapa si un

manz. I-am zis ca acolo este calul, si acolo iapa si acolo puiul lor si s-a apucat sa faca piu piu. Explica-i ca

piu piu face puiul de gaina nu puiul calului, deja SF. Ca daca pot sa-i zic piciorul tau si piciorul scaunului

merge dar sa-i zic muuuu-ul vacii si mu-ul boului nu prea:))))
dar pana la urma pricep ei de toate.

Bubu, am vazut tortul, doamne ce bine arataaaaaaaa!!!!!

Mai vin dar ma striga.

p.s Mihu, pun si eu pozele cat de curand

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Stai ca am ajuns unde nu trebuieeee...nu exista performante aici TOTI COPIII DAR ABSOLUT TOTI PANA LA 2 ANI vor face CAM ACELEASI LUCRURI, adica nu ma incalzeste cu nimic ca al meu merge sau vb de la 5 luni sau de la 1 an jumate, cand toti la 2 ani vor alerga. Hai sa fim serioase. Alice

Dar este normal sa ne minunam cand vedem ca altii fac nu stiu ce, sau nu stiu cum.

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Clau, rebe e delicioasa.

Flori, cu parere de rau iti spun ca nu ai inteles nimic, Alice nu intreaba cum le spunem copiilor ca astea sunt omonime, sinonime sau sa faca sintaxa frazei.
Problema era in felul urmator: tu ii zici copilului codita de purcel si el arata codita din cap, cum ii explici ca exista mai multe codite. Adica sa faci sa inteleaga un copil de un an si un pic. Era o intrebare normala. Ca daca copilu' stie ca aia e codita si tu vii si ii zici ca si aia e codita il cam bagi in ceata si treb sa ii explici.

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Fetelor am si eu o problema...Nu stiu cum sa reactionez la crizele de personalitate ale berbecutei mele. Fiind prima nepoata in familie este super-ultra rasfatata, toata lumea face ca ea, cand vrea ea. Numai ca nu toata lumea isi petrece 90% din timp cu ea, asa ca in cap mie mi se urca. Taica-su e plecat toata saptamana, cand vine in we acasa, va dati seama ce iese. Din "sufletul lui tata" nu o scoate..Berbecul a priceput ca e centrul universului, asa ca se poarta ca atare. Nu mai vrea sa manance, imi da peste mana, scoate mancarea din gura o arunca pe jos...Stam la masa, arunca mancarea pe jos. Ii zic, Amalia te rog, nu mai arunca mancare. In secunda doi, ia painea o frimitureste, se uita la mine si ii da drumul pe gresie. Azi, ii puneam paine in supa. A venit dupa mine si a inceput sa traga de spatarul unui scaun. A mai cazut asa. I-am luat mainile de pe el si i-am zis sa aiba rabdare ca mananca imediat. Ea, nimic. Am luat-o si am pus-o mai departe. A venit val vartej cu niste priviri ucigase, tipand la mine. Eu iar "Amalia, te rog, lasa scaunul!" Nimic...M-am pus in dreptul spatarului si tot se fataia pe langa mine sa ajunga la el. Problema mea e urmatoarea: are rost sa o cert? Si ce inseamna sa o cert? Apoi, daca fac asta, in conditiile in care toata lumea ii canta in struna, am sa devin mama aia stresanta si rea, care nu o lasa sa faca ce vrea...Cum sa impac si capra si varza? Aaaa...si sa nu uit...sotul meu imi spune "sa nu cumva sa certi fetita...!"

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata, am vorbit cu pediatra despre ROR si treaba sta asa: avem de ales intre 2 rele: ori posibila boala autoimuna, caci a avut rubeola si o imunizare antirubeola la un interval de timp atat de scurt presupune acest risc, iar ea a zis ca asa ceva nu risca cu copilul..si riscul 2: oreion. Exista un tip de vaccin doar antirujeolic, care se procura de la Sanepid, unde are o dr amica de-a ei o pila, si a spus sa il facem p-ala...deci, dupa pediatra, mai bine riscam un oreion...cert e ca dupa ce s-a interesat, a spus cat se poate de clar, 'eu nu-i fac ROR acum, dupa rubeola care a avut-o acum cateva luni, orice-ar fi..'E foarte categorica...nici oreionul ala nu-mi place, dar la cum a pus problema, cred ca merg pe varianta cu vaccinul antirujeola si atat, zice ca asta e obligatoriu sa-l aiba la intrarea in colectivitate...d-lor doctorese,olgule, si cine se mai pricepe, ce parere aveti?...
ma duc sa bucatartesc, am fost afara cu Mufa si normal ca iar a facut crize ca vrea bibe si nani, si papa dupa ce se scoala..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput