Puiuti de Randunici 2008!! (264)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mai, voi sunteti prea odihnite...pai vine va shade????
ia alinierea si treceti si imi dati o mana de ajutor...am pentru voi aspirator, mop, spalat aragaz...calcat nu mai vorbesc...munca din plin

si pentru doritoare...Daca doriti sa revedeti din programul de revelion...Patrick vorbaretul

Ce mi-a placut cand mi l-ati facut pinguin...PINGUIN sa ii ramana numele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Da, Floriio, spre deosebire de tine, suntem cateva pe aici care am luat forumul asta foarte in serios. Si in masura in care cerem sfaturi, vorbe bune, sprijin, si in masura in care le oferim...daca tu vrei ca interventiile tale, cele rare, sa fie numai ca sa tragi de urechi pe cineva, fa-o, te rog, pe topicuri unde iti poti permite sa fii impersonala.

Imi pare sincer rau pentru eforturile pe care esti nevoita sa le depui cu fiul tau, si am fost cu gandul alaturi de voi. Un motiv in plus ca sa nu iti permiti sa iei peste picior pe nimeni!

Ca da, nu mi se pare deloc intelept sa plece Alice, e o alta problema. Imi doresc sa o citesc pe ea, vesela, glumeata, sensibila, decat reprosurile tale permanente ba la adresa lui Luny, ba la adresa Irinei...maine pe cine iei de guler?!?

PUNCT.

Si imi cer scuze fata de Clau, ca stric ziua pe topic cu astfel de postare, si celorlalte fete care reusesc sa se abtina.

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Gecko, mersi ca ai tras clopotele de 2 ori pentru o baba surda
Super simpatic pinguinul vorbaret

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

asaaaaa....gata curatenia, acum coffee time..
naty eu te inteleg si pe tine, zau... si eu inca sper ca alice sa revina si sa inteleaga ca nu a fost nimeni rautacios sau rau voitor, sau marea noastra majoritate, oricum...iar daca parerea ei despre noi este deja formata, imi pare rau, eu ii respect decizia si nu mai insist ca nu-mi place, ma simt eu prost si nu am nicio vina...
bubunu stiu inca daca ajung..
cami pediatra mea spune ca ROR-ul se face pana in 1 an si 3 luni...azi o suna pe directoarea de la inst de boli infectioase si eu revin cu un tel pe la pranz sa vedem si noi ce facem..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hihi...am uitat sa raportez special pentru Gecko despre ratonul vizionat sambata la zoo Sedea cocotat pe un stalp de lemn care cred ca era special pus acolo in cusca, sprijinit pe spate si dormea...dar nu oricum Capul ii tot cadea incet incet de cate ori atipea si apoi il ridica repede de genul "nu dorm, nu dorm..ce credeati?" si apoi iar ii pica Absolut demential Asa ca am facut si eu cunostiinta cu specia si ti-am trimis in gand o salutare, ca mi-a amintit de tine
Acum insa sunt trista, ce ma fac? Ca pinguini nu erau

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

beeeey, piua!
Floriio, asa este, esti transanta...noi, multe dintre noi, ne-am cunoscut...live!..sau vorbim aici, ne adresam cuiva PERSONAL, ni se raspunde, si ne-am super imprietenit, chiar daca nu ne-am vazut face to face...aici ma refer de ex la mine si Alice, are un spirit tare fain fata asta si mi-ar parea tare rau sa n-o mai citim...in schimb, m-ar deranja o a doua Amina, ea e unica si suficienta, dar s-o lasam in pace ca e bine acolo unde e..nu te supara nici tu, fii asa cum vrei sa fii, fii tu, asa cum e normal, dar nu copia partile urate ale altor persoane...nu mi se pare deloc funny sa nu ti se raspunda niciodata sau sa fii ignorata, in schimb unei discutii pe ton normal si civilizat, facem fata toate, te asigur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Luny, chiar m-ai bagat in ceata. Eu stiam ca se poate face si mai tarziu, Alex l-a facut in toamna, la aproape 7 ani, in campania de vaccinare scolara

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pun niste filmulete cu Rebe , poate mai descretim din frunti.
http://family.webshots.com/video/3004156320102101346wNOlCm

Gecko, super, super Pinguinul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Luny, chiar m-ai bagat in ceata. Eu stiam ca se poate face si mai tarziu, Alex l-a facut in toamna, la aproape 7 ani, in campania de vaccinare scolara

pozici

o fi alta etapa, nu stiu ce sa zic...mai cauta si tu, eu vreau sa-l fac, dar e faza cu rubeola si il imping cat pot de mult..dar cica nu mai mult de atat..

Mergi la inceput