Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (08)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Galushka foarte interesant ce-ai scris tu acolo despre dormitul cu bebe

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigriAcuma negociem cum si daca putem pleca la mare in septembrie
Mama zice ca e prea mult sa stea in scoica pe drum. Dar daca plecam in Turcia cu avionul? Desi mi se face pielea de gaina la gindul zborului cu bebe mic. Macar in masina daca plinge ne surzeste numai pe noi.
Nici acasa nu as lasa-o daca mai alaptez.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Noi am fost la mare la 5 sapt cu masina si a fost ok

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

shasa, danonique, m_monique, multumesc pentru incurajare, dar n-am noroc si pace... Cand sa zic hop, a venit mos Craciun.

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Acuma negociem cum si daca putem pleca la mare in septembrie
Mama zice ca e prea mult sa stea in scoica pe drum. Dar daca plecam in Turcia cu avionul? Desi mi se face pielea de gaina la gindul zborului cu bebe mic. Macar in masina daca plinge ne surzeste numai pe noi.
Nici acasa nu as lasa-o daca mai alaptez.

Eu m-as multumi si cu un we la marea noastra, sa stam la terasa... macar sa vedem marea, sa nu ne stricam obiceiul. Kitzaim amandoi cand ne gandim. Soacra-mea cica n-avem de cat sa ne ducem, dar sa il ii lasam ei copilul. HA!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Monica cum te pricepi tu la toate

Eeee pe toate nu le stiu .
Am avut profesor bun.
Ce-ai mai vrea sa stii?

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

hai ca mai departe m-oi descurca eu...La capitolul lubrifiere stateam prost

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Olga hai sa-ti zic si bancul la care m-a dus cu gandul intrebarea ta cu alunecarea. Sper ca nu-i obscen, ca vad ca avem si fete rusinoase in club.

La o partida fiebinte, dupa ce se dezbraca, tipa isi da cu lubrifian.
Tipul (italian) o intreaba ce face, si ea raspunde "per alunecare"
La care italianul mirat, isi ia lantisorul de la gat, il infasoara in jurul... si motiveaza "per antiderapare"

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Aris de unde l-ai achizitionat pe doodoo? Este atat de eficient? Mai eficient decat feonul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Raalu, imi pare rau pt problemele cu renelu! sigur ca merita dati in judecata, daaar, dar iti trebuie constatare de la portarel ca aparatele-alea au murit la venirea curentului, altfel cum dovedesti?

Pisigri, cu avionul e ok ilinca va dormi, probabil; e recomandat sa o pui la sint la decolare/aterizare ca sa nu aiba pb cu urekile.

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Aris de unde l-ai achizitionat pe doodoo? Este atat de eficient? Mai eficient decat feonul?

pai e cam la fel ca feonul...diferenta este ca pleaca singur cand scanceste copilul sau cand se agita si il atinge pe doodoo,se opreste singur dupa 5 minute si e intr-o jucarie de plush pe care o poti pune langa copil,al meu deja il agata cu mainile de scufie si ii morfoleshte diverse parti cand isi scapa suzeta. il gasesti pe net la babyconfort punct ro. ai grija cu ei ca eu m-am cam certat cu fetele alea. unu la mana nu merge plata cu cardul online dar nu te anunta,te lasa sa iti bagi toate datele ca fraierul, doi am sunat dupa doua zile sa vad ce se intampla de nu ajunge si mi-au zis ca vin de abia peste alte 4 zile ca ei au expozitie pana la urma plin de nervi trimit pe cine la ei sa imi ridice jucaria si cand colo ei pastrasera un catel nu un urs cum am cerut eu. le-am facut cu out si cu otzet si bineinteles c a a aparut si ursul meu romania...

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Doranna, eram in 6s cand am plecat in Corfu.

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ayla, si io tot ca oliska fac: amindoua in pat, bebe cu perna linga el pe-o parte, cu mami pe partea cealalta; mai criminal e cind tre sa ne intoarcem, daca e cazul sa se mufeze singur la tzitzi, tre sa intoarcem tot patul In rest, se doarme foarte bine asa. O varianta e cu bebe pe o perna mare linga mami.

Si noi facem de-astea dupa papa de noapte... initial "accidental", acum a cam devenit obicei, ca adorm cu ea mufata si cand termina se desprinde si adoarme si ea.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Si dupa ce se desprinde de san nu trebuie sa-i scoti si aerul? Ca si eu il pun in pat la san, adoarme, da dupa ma pun in fund si-i scot aerul. Cateodata se trezeste si o luam de la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ralu - dragutza bafta cu renelul. eu am sa recuperez de la ei nishte zeci de mil pe o energie reactiva facturata aiurea de acum 6 ani si despagubirea pt un monitor ars acum 4 ani. tot in militari

25 martie 2009

Mergi la inceput