Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (08)
Raspunsuri - Pagina 21
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
si-a mea face cam la fel; acu astept sa se trezeasca pt masa, doarme de 5 ore. Fetele, am pus poze: http://picasaweb.google.fr/anca.bouny/DragoanaLuna2# Filles du Sud cu Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose ![]() |
Ce Dragonasa frumusica si simpatica!!!
Ne dai voie sa o pupacim?
Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009
chatonel spune:
simona, frumosi copii ai! Am citit si povestea nasterii lui eric, tare emotionant moment si haios! :) 
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SimonaMami Neata dragelor, iata ca dupa saptamani de pauza, dau si eu semne de viata. Nu ma laud cu prea multe: destul de deprimata dupa pierderea locului de munca si intrat fortat in CIC (adica depus dosar si trait intre timp cu aer...) Noi suntem cuminti. Nu colici. Da laptic mami. Pus cateva poze aci: http://ghiocei2009.piczo.com/victor-christian?cr=1&linkvar=000044 in rest... toate bune. Sper ca si pe la voi. Pupici pentru Luana zambitoare + mamica ei, pupici pentru sarbatoritii zilei. Pupici si pentru mamicile care mi-au simtit lipsa Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
Simona, ce mare si dragalash e Victor
!!!Ochii lui sunt de vis

!Victor al meu cred ca va avea ochii caprui

...Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009
pisigri spune:
Dragoana RUUUULLLLZZZ !!
E bes-ti-a-la, chatonico ! Sa va bucurati de ea, sa creasca sanatoasa, voioasa, frumoasa si desteapta.
Noi iar nu am facut kk de 3 zile (azi i-am pus supozitor si degeaba). Chatonico, fetele care sinteti "afara", voua ce v-au spus pediatrii, cu scaunul la bebeii alaptati exclusiv? Pe net pe site-uri straine am tot gasit ca e nromal sa faca rar (5-7-chiar 10 zile) dar mie mi se pare cam mult. E adevarat ca tot face pirtzuletze "ude" dar...
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
aris26 spune:
gaza - la 0pediasan1 rapunde ori ea ori sotul ei. eu sunt multumita de ea. a fost colega cu cumnatul meu care este tot medic dar generalist cu competenta pe urgenta...deci nu mi-o recomanda pt nepota-su daca nu era ok![]()
chatonel - e dulce foc! asa vesela e...cred ca e o placere sa o ai in preajma. e o norocoasa ca are si strabunica
eu nici bunici nu am avut decat f putin
.
pisigri - am patit-o si noi saptamana trecuta. a facut joi ultima data si apoi de abia duminica dupa doua doze de supozitor cu glicerina. al meu oricum face o zi da una nu dar trei zile mi s-a parut prea mult...parca avea si burta mai tare
sambata ii pusesem supozitor dar fara rezultat. oricum duminica nu stiu dca supozitorul a facut ceva pt ca a reushit sa faca de abia la vreo 4 or dupa.
25 martie 2009
Galushca spune:
Rapid ca se-nchide: pisigri, a mea a facut o data kk la 7 zile. Nu m-am stresat deloc, a fost tot la fel dpdv al consistentei, gen iaurt galben
, dar mult. Dar mult, vreau sa zic. O balta mare. Na, sa ma opresc cu descrierile. Acum face o data- de doua ori pe zi, dupa nastere facea la o ora...
Regula e ca nu-s reguli 
aris26 spune:
galushca -
eu stiu exact ce descrii tu acolo...
asa stiu si eu ca e ok chiar si o saptamana fara. hmmm e ok daca nu face urat. dar nu ati vrea sa fitzi in casa cu berbecu meu cand se screme si nu iese nimic. duminica de la atata scremut a vomitat absolut tot ce a mancat in ultimile ore,eram plini amandoi din cap pana in picioare....
ca tot vorbeam despre lucruri scarboase
25 martie 2009
chatonel spune:
multumim pentru aprecieri si urari, dragelor
e adevarat ca sintem indragostiti de dragoana si facem totul ca sa fie fericita si sa nu aiba nici un stress... creca am sta si-n cap daca ar fi nevoie ![]()
aris, e intr-adevar o mare sansa ca dragoana are strabunica, sper sa fie cazul si peste citiva ani, ca ea sa-si aminteasca ...
pisigri, e normal sa faca KK si la o ora si la o saptamina, daca e BB alaptat la sin... cum zice galusca, nu e nici o regula.
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
silvi8 spune:
salutare!
ne mai primiti si pe noi?
am lipsit mult dar motivat. am vazut ca ne/ati trecut totusi in listuta. cred ca tre sa/i multumesc dragutei petrean
fetelor sa va traiasca bebelusii sa fie sanatosi si frumosi. pe multi i/am vazut in poze si toti sunt minunati.
printesa mea s/a nascut pe 3 martie la 22.15.la maternitatea din medgidia. nastere naturala asa cum mi/am dorit. crina a stat o noapte la oxigen si apoi cu mine in rezerva. a primit nota 9. s/a nascut cu 50 cm si 3.2 kg.
am facut botezul de paste si suntem deja crestine.
azi am fost si la vaccin si a fost groaznic. aplans cu lacrimi. deabia dupa cateva ore s/a linistit dar si acum e inca suparata
sper sa nu faca febra.
si revenind la zi, am nimerit exact la un subiect care ne intereseaza. si crina are probleme cu iesitul afara. nu e constipata...defapt dr mi/a zis ca nu exista constipatie la varsta asa mica. mi/e mila de ea cand vad ca se screme si plange...la noi termometrul nu functioneaza, nici supozitoarele cu glicerina nu dau rezultate mereu. o saptamana a mers cu lactuloza(ne/a dat pediatra)da acu de duminica nici asta n/are efect. de ieri i/am tot dat ceai de musetel cu lingurita si acum seara a facut. sper sa mearga cu ceiut de acum...
va pup pe toate si mai ales pe pitici!
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA

: Victor Christian (02.04.09) si
15+