Oradea (43)
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
Haideti le 8 atunci 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
andy.p spune:
Noi avem luni un program tare incarcat din pacate,gradi,tenis...seara la 8 e prea tarziu din motive de Alexia..ea la ora 9 doarme,nu pot sa vin doar cu Andy ca nu doarme fara mine,tre sa-i fac baitza ...nah o gramada.Nu tre sa va schimbati intalnirea din cauza noastra,vor fi si altele si atunci ne vom vedea
In alta ordine de idei
,sambata in parcul BAlcescu la ora 11 este un specatocol in care va participa si Andy cu trupa de dans...daca aveti chef si timp va asteptam.![]()
tuturor.
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
szivarvany spune:
Maria e superba !
Iar asa, face to face, iti zambeste si cu ochii 
So, dragi oradeni, cum ramane cu lunea ??? 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
cristina22 spune:
salutare!
Noi venim! Sper sa nu facem varicela pana atunci.La gradi in fiecare zi se anunta un bubos!!![]()
cristina si Andrei
adi2003 spune:
Probabil ca in orasel voi merge de 1 iunie, acuma depinde si de vreme si sa vad ce program are Maria pe-atunci.
andy.p spune:
Ce vremeee superba
...
la toata lumea, e vineri,deci ar trebui sa fitzi veseli![]()
Simi cat de dulcee e Maria,iti mosteneste pasiunea![]()
Cris tin pumnii sa scapati
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
Laura
-a ramas el si inca un baietel fara varicela, in rest toti au luat.In trei ani de gradi n-am apucat asa epidemie!
Hai ca revin ca-s prinsa rau!
cristina si Andrei
andy.p spune:
Tot vreau sa va intreb de cateva zile...care va cumparati ziarul Adevarul cu carte???As vrea si eu cele de luni cu carte ptr copii,da n-am nici o sansa tarziu cand ies...please,ma poate ajuta careva sa mi-o cumpere?
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
szivarvany spune:
Andy,
am facut pana la urma abonament la tanti de langa master.
Surpriza: prima carte am cumparat-o ieri ... are coperta pusa invers
Adica deschizi cartea si trebuie sa o intorci sa poti citi
Mi s-a mai intamplat si la carti cumparate din librarii online, asa mi-e norocul ![]()

Abonament: 5 carti = 60 lei.
Cris, varicela zici ? Ioi, io n-am facut, dar macar Giulia e vaccinata . Sanatate multa la voi si sa scapati !!! 
Vremea e ... dementiala, asa, pentru octombrie ![]()

So, facem ceva de 1 iunie ?
Ne vedem pe undeva ???
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------