Oradea (43)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Hehehe, guzmania e? Stii ca te intrebam eu o data de o floare pe care am primit-o si nu stiam ce e si mi-ai spus ca e guzmania. Doar ca a mea e putin altfel, nu stiu cum sa explic, a ta parca are mai multe flori, a mea arata ca o singura floare dar cu mai multe etaje. Sa o stapanesti sanatoasa!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Moni, a ta o fi de tipul asta. Are inflorescenta putin altfel.
Inflorescenta de la guzmania melinonis este sub forma de spic, insa zau ca n-am mai vazut o singura planta cu 4 spice, cum e a mea. De obicei e cu un spic.

Mergi la inceput

Da, SIMI, asa e a mea. Cat despre a ta, o floare speciala pentru o mare iubitoare de flori, ce vrei mai mult?

O zi buna va doresc, oradeni!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Simi, frumoasa tu, florile si tortul
Ce multe buchete ai primit
Moni, haideti sa ne intalnim de 1 iunie undeva unde se mananca inghetata, evident

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Vin si eu la o inghetata ....

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Asa-asa, deci pe 1 iunie, candva in jurul orelor 19 undeva unde este inghetata, da ?

Mie-mi vine in minte doar McS, acolo e asa de buna, dar putem oriunde aveti voi idee si se poate merge in turma

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma

Mergi la inceput

Noi in principiu ne bagam la intalneala de 1 iunie, dar sper sa vina si Alexia si Maria, sa aiba si Luca distractie de varsta lui, pt. ca altfel el nu prea are rabdare la restaurante, terase etc, ori il apuca nervii ori tot o sa vrea sa se bage in ce mancam noi si bineinteles o sa-si puna pofta in cui la inghetata. Dar are un stil de a se uita in gura ta cand mananci, ca iti sta mancarea in gat si te simti ultimul om ca nu-i dai si lui

Monica, mami de Luca

Mergi la inceput

Atunci luam inghetate pe bat si mergem in parc

-------
-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cum vreti inghetata sa fie si cat de multa.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Daaa, multa inghetata si de vanilie
Moni, la McS nimeni nu zice nimic daca e zarva, cred ca sunt imuni deja

-------
-------

Mergi la inceput