Oradea (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eeee.... te pui cu cei de la gradinita? Vacanta placuta!

PS: si noi avem o absolventa

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut pozele de la Cris
Marius, tu fara poze nu veni, da ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Cu sau fara poze, venim si noi cu felicitari pentru absolventa lui Marius!

Noi am fi vrut sa iesim la o pizza, o papa buna, ceva, dar nu s-a simtit bine Andrei si a vrut acasa.A cerut doar o inghe la cornet...off...asa ma doare sa-l vad necajit!!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ar trebui sa ma duc in recunoastere dupa cofetaria aia. Asa i-au spus colegele mamei, ca de la gradi - cum se merge spre Piata Decebal, unde sunt magazinele, inainte de a lua coltul spre Economic.
Acolo a fost un magazin de cadouri si un ABC, in locul unuia dintre ele. Cofetaria e deschisa recent.
Acuma nu stiu cine a inteles gresit sau daca se potriveste descrierea cu realitatea.

Felicitari tuturor absolventilor!!!
Am vazut toate pozele numai Marius a ramas restant la acest capitol. Sa nu-mi zici ca iar ti-e lene sa pui poze in album.

Daria, ce mai face Sela???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Multumim,multumim

Noi ne-am sarbatorit cu o pizza

Crisam frumosul bolnavior,sa treaca repede.

Mercedes o printzesuca Bia

Moni eu stau pe acolo,da sunt ca tine,mai greu observ ceva

Marius sa-ti traiasca absolventa si felicitari

Noi am fost toata ziua la curte..e asa bine afara

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Noah, m-ati zapacit cu cofe.Cred ca-i fac si io o vizita, ca tare as manca ceva dulce!!

V-am pupat!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MARIUS, felicitari si absolventei tale! Clasa a 8-a?

SIMI, merci, am priceput acum, stiu unde era abc-ul, dar eu de obicei umblu pe partea cealalta, de aia mi-o fi scapat.

CRIS, pupam baietul sa-i treaca repede de tot nenorocita de varicela!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.. si ..noi am dormit cum n-am dormit de mult de la 9 seara la 9.45 dimineata,cu doua treziri de papa

Cris cum e Andrei?Sper ca incep sa se usuce uratele de bubite

Restu'????VA bucurati ce e week-end haa???

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Daaa, e vineri, yuhuuu !
Sela e o alintata, o strigam Sela-Selutza-Panselutza-Selutzitza si ma cunoaste, nu face pipi/kk decat pe pampers si doar am ridicat vocea la ea, a fost deajuns

Ce planuri de we aveti ???

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

noah, cand m-am dus dupa copil la gradi, m-am facut de toata pleazna.M-a lovit un hohohohohot de plans...Ioi...
Da' cam asta era atmosfera.O fetita, tot absolventa statea atarnata de d-na, ma-sa plangea, d-na si ea...
Grea e despartirea!
D-na e foarte iubita de copiii.Azi au fost o gramada de fosti gradinari de-ai ei, unul si de clasa a 7-a.Stateau, se jucau, veselie mare intre copilasi.

In fine, am gasit cofetaria.Se cheama eveline.Marius do not kill me, am cupil de crescut!!
Zice ca au produse aduse din Hu.Am si cumparat, n-am gustat inca

Lauricu'-e mai bine Andrei, bubicile se usuca

Daria-io n-am program, ca daca mi-e copilu' "molipsitor", vorba lui...

Merceee!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput