America (165)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Andreea, felicitari pentru baby frumos si sanatos! Mie mi se pare mare si lungut din poze; si rozaliu si scump, seamana cu Philip.

Multumesc pentru sfaturile cu tenisul. M-ati convins, o sa asteptam pina la 6 ani, ca si-asa fiica-mea e foarte necoordonata, mai ales ca-i si stingace.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Andreea felicitari!
Bine ai venit bebe Nicholas!

Oana multumesc de info! acum ma uit acolo..
Lisa ce scumpa e Ana papacioasa!

ma bag la un film..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Corina multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

L-am vazut si eu pe Nicholas, e tare scump si pare ca sta bine cu plaminii. Ma bucur ca a decurs totul bine.

Lisa ce scumpa-i Ana! De ce nu i-ai dat fetei lingurita, ai vazut ca ea-i dornica!

Noi incepuram si mai tirziu tenisul, asa stiam si eu ca nu-i bine prea devreme. Acum Ana ma tot intreaba in fiecare zi daca are cinci ani, ca apucaram sa-i spunem ca de la virsta aia poate sa joace.

Buflea, eu zic sa-l schimbati pe Petrica.

Sotul meu a schimbat smecheria aia de la chiuveta. Era buna, dar cam zgomotoasa. Eu sigur n-as reusi niciodata, dar am vazut ca la el n-a durat mult. Eu arunc din cind in cind cuburi de gheata acolo (cica ascute lamele alea) si coji de lamiie - pentru miros.

Noi n-avem charter schools, nu ma pricep. Parca am auzit ca nu-s nici astea toate bune, trebuie verificat inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

FELICITARI ANDREEA!!!Refacere rapida sa te poti bucura din plin de puiut!!!Bebe NICHOLAS,bun venit pe lume si sa-ti fie viata buna si frumoasa,norocul sa fie cu tine in fiecare clipa a vietii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ptr pronuntie, in engleza britanica si n cea americana.

http://www.thefreedictionary.com/were

Cu placere, AB!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui pumba
buflea- greu cu lucrarile astea
eu prin martie am vrut sa curat siliconu, de la cada ....in mintea mea ingusta ,am zis ca e usor....,nu am folosit baia 3 saptamani,auzit de la sot "ti-am zis eu" ....iar in final am chemat mesteru

Auzi, chiar am o problema similara. Marginea aia de la cada, acolo unde se impreuneaza cada cu peretele, tot timpul se murdareste / mucezeste de la apa ... si daca freci, in timp se dezlipeste siliconul ala. Eu am cumparat anul trecut de la Home Depot o margine de plastic care se lipea exact pe lingimea cazii ... arata ca dracu si s-a si dezlipit intr-un an.
Voi cum rezolvati problema asta ? Ce aveti acolo pe marginea cazii ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Pumba mie mi pare ca si miroase daca arunc pe garbage ala resturi de papa...
AB http://www.spellingcity.com/index.php
Noi avem aici in L.A. o scoala f buna (blue ribbon school)-middle si high school impreuna (unde culmea, se studiaza si limbi straine) dar este nivelul ff ridicat si mi e cam tarshala... In doua zile avem Open House la scoala si am s o intreb pe teachera Ralucai (ea acolo a graduat) daca s compatibile, Ralu cu scoala ori sa ma relaxez. Se intra f greu, tot loterie, dar anul trecut cu 11 copii pe loc.

Explicati-mi si mie cum e cu Blue Ribbon School asta ? Si scoala unde e Alex acum a luat Blue Ribbon anul trecut dar cand m-am uitat on-line am citit ca cica este un premiu care se da scolilor pentru conceptul "no child left behind" ... pai mie conceptul asta mi se pare cam daunator, ca nu promoveaza competitia ...

Si de ce spui "culmea, fac si limbi straine " - pai la noi toate scolile fac limbi straine - spaniola mai ales si franceza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ptr ca la noi(L.A.U.S.D.) nu se cam fac limbi straine mandatory...

Pe marginea cazii ce zici tu tr schimbat din cand in cand. In rest nu ai ce face. E o pasta la tub, caulking.
Scoala asta cu blue ribbon (depinde ptr ce i data) a performat f bine academic.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Deci Blue Ribbon asta se da diferit, pe mai multe domenii ?
Adica se da un Ribbon pentru academic, altul pentru "no child left behind" ...etc ?

Mergi la inceput