America (165)
Raspunsuri - Pagina 4
pumba spune:
miki- multumim
Nicholas ,bine ai venit pe lume sa fii sanatos,fericit si iubit ! sa stii ca ai o familie frumoasa, un frate mai mare, Philip, care abia te asteapta!
corinadana spune:
Felicitari Andreea!!! Sa ti traiasca feciorii!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
miereamara spune:
Andreea felicitari! Nicholas bine ai venit!
Am bagat un ochi la odisee si am aflat ca bebe Nicholas are 20 inch si cantareste 6.14 pounds.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
LucasMom spune:
Andreea, felicitari si toate urarile de bine! Felicitari si sotului tau, sa aveti parte de multe bucurii impreuna!
Nicholas, Happy birthday!
ocebine spune:
Felicitari, Andreea pentru voinicul Nicholas!!!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
buflea spune:
Fetelor, mai sunt si eu pe aici ... de Memorial Day am gratarit intr-un parc, mai multi romani ..nimic special dar a fost o iesire din cotidian.
Intre timp, am si un motiv de suparare ...dupa ce mi-a cazut faianta la baie si drept urmare am hotarat sa schimbam si bateria de la cada, ca tot umbla acolo la faiantza. Booon, am cumparat baterie noua, a montat-o Petrica al meu (adica handy man-ul), a pus faianta la loc si ce credeti, cand sa facem si noi dus ieri, cum dadeai drumul la dus, curega apa prin perete, in bucatarie si mai jos in basement. M-a apucat o depresieeee ... i-am scris email, a zis ca vine azi, iar sparge peretele, faiantza mai avem doar 5 placi ... acum am emotii ca daca nu se incadreaza in a strica doar 5 placi, nu stiu ce fac ...faianta de care am eu in baie desigur ca nu se mai gaseste nicaieri ...
Felicitari mamicii si noului bebe si din partea mea.
lisa79 spune:
felicitari Andreea. sa traisca bebe Nicolas
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
alintaroma spune:
Andreea felicitari, multa sanatate si fie ca ursitoarele sa-i daruiasca tot ce-i mai bun pe lumea asta puiului Nicholas
ruxij spune:
Felicitari Andreea!! Sanatate si multe bucurii sa va aduca micutul ingeras!
Buflea, imi pare tare rau sa aud ca iar ai probleme de reparatii destul de nasoale:(