America (165)
Raspunsuri - Pagina 20
AB spune:
Sanzi citeste puiul super pentru un k. A mea e departe de asa performanta Nu te stresa.
La noi prin apropiere nici magnete, nici chartere.
buflea spune:
Eu am o scoala catolica chiar langa mine unde pretul este de $400/luna de copil, pana in clasa a 8 a. Mie nu mi se pare asa de mult gandindu-ma ca pentru Flavia acum platesc $855/luna.
Ideea este ca de scolile astea private nu se stie nimic - nu au nici un rezultat public, dac aii intrebi pe ei sunt mirobolanti si review-urile parintilor sunt cat se poate de relative. Ce ii place unuia este foarte posibil sa nu ii placa altuia. De ex mie imi plac profesorii duri pentru ca Alex al meu este genul de copil care cere asta, deci pentru mine, putina presiune disciplinara la scoala nu ar fi un dezavantaj, pe cand pentru alti parinti asta este o problema.
Magnete din astea am si eu oarecum departe, deci ies din discutie ... dar am gasit un charter din asta la 8 miles de casa. Nu e rau dar parca vad ca iar am problema cu cine il aduce de la scoala - a devenit un cosmar asta. Eu termin programul la 4:30 si de cand au intrat copiii in gradinita, ma izbesc de aceeasi spaima.
Voi cum rezolvati asta, ca de obicei scoala se termina la 3:30 ... cine ii aduce acasa ?
Sanzi, cati ani are baiatul ? 5 sau 6 ? Mie mi s epare ca citeste foarte bine, cursiv ... chiar m-a impresionat cu se chinuia sa citeasca cuvantul "whatever" si ma gandeam ce greu trebuie sa fie sa inveti sa citesti intr-o limba nefonetica, crted ca totul e bazat pe memorie, vad cuvantul ala de 1 mil de ori si il invata pe de rost.
bAly spune:
Fetelor eu de citit va citesc, de scris mai putin, doar cind am ceva de zis....
De lucru inca nimic in zona, dar in schimb priviti la semnatura. O surpriza din ziua 25-26 a ciclului...Cochetam noi cu ideea bb3,d ar nu eram hotariti, acum suntem in totalitate
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
bAly spune:
Acum Noua semnatura
Alina 4+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iuli 2002) si Laura (5 august 2005)
cristina26 spune:
Probabil ati auzit ce s-a intamplat in oras la noi:
Abortion Doctor George Tiller Killed at Church, Police Say
Sunday, May 31, 2009
PrintShareThis
AP
Jan. 19, 2002: Dr. George Tiller speaks to a small group in a tent during a rally at Tiller's clinic in Wichita, Kan.
WICHITA, Kan. — DEVELOPING: Media outlets are reporting that late-term abortion doctor George Tiller has been shot and killed at his church in Wichita, Kan.
Anonymous police sources told The Wichita Eagle and other media that the 67-year-old doctor was killed Sunday morning at Reformation Lutheran Church.
Police spokesman Gordon Bassham would not confirm the victim's identity pending notification of relatives but said a 67-year-old "high-profile individual in the community" was shot and killed.
Tiller has been among the few U.S. physicians performing late-term abortions. His clinic has repeatedly been the site of protests for about two decades and he was shot and wounded by a protester in 1993.
SUNT ASA DE DEZAMAGITA DE TARA ASTA.
IN NICI UN CAZ NU ESTE TARA IN CARE VREAU SA TRAIESC...
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
philip spune:
salutare
nu mai apuc sa intru ca-s foarte ocupata cu...Philip. Nicholas papa tati si-l pasez soacrei, dar Philip e extrem de gelos si nici nu-l intereseaza nici tati nici buni ci o vrea numai pe mama. ma joc cu el cat pot, azi cel mai mult timp il petrec cu eldar nu mai faceam fata, are o energie debordanta si eu-s obosita de peste noapte asa ca a iesit pana la urma la parcul de distractii cu daddy. intr-o ora se intorc inapoi, sa vad ce energie mai am.
eu merg in continuare cu aparatorile de san si functioneaza, acum bebe nici nu mai vrea fara ele, asta e, lapte este la greu si bebe suge bine, ziua vrea si la 2 ore, noaptea imi mai da si cate o pauaz numai ca dorm eu ca pe ace ca nu cumva sa se trezeasca. deh, mama nebuna.
maine mergem la dr sa-mi scoata mie firele si la prima programare a lui Nicholas, vom vedea cum si cat ia in greutate, daca laptele meu e valabil.
US
philip spune:
voiam sa mai zic ca din spital m-am uitat la pozele ioanei, superbe, o familie asa frumoasa si m-am gandit mult la mesajul tau cu fratiorii. philip e tandru cu Nicholas, deh are 5 ani si i-am facut educatia necesara, dar e tare nervos, gelos, striga, urla, plange, nu ma vrea decat pe mine, eu zic ca daca diferenta intre ei era mai mica ar fi fost mai usor, acum zi-mi si tu. eu l-am si retras de la gradi ca am zis ca voi fi si8 eu si bunica acasa dar el nu-mi da nici un break. hai ca saptamana asta a mai fost si sotul acasa dar de maine la munca, 'om vedea cum ne descurcam. apoi el va incepe kinder in august dar va merge numai 3 ore si bunica pleaca si ea, sper din suflet sa se acomodeze pana atunci.
gata, ca m-am plans suficient, nu stiu pe unde am numarul tau (ioana), poate mi-l mai trimiti tu pe email sau pm.
va pup pe toate
US
philip spune:
baly, felicitari! eu zic ca ai talent de mama, eu la al treilea nu ma mai bag. pupici.
US
miereamara spune:
Andreea, ce mobila esti dupa operatie, am vazut cum stateai pe jos!
Eu la patru zile dupa operatie inca mai aveam furtune si ace infipte pe te miri unde:)))
BAly felicitari pt samburel!
Noi ne-am intors de la Ichetucknee Spring, unde nasicii si Lucian au facut tubing. Eu am stat la gratar si am facut friptane:))A fost foarte frumos si relaxant. Am ajuns acasa pe la 5 si am vrut m-am dus si eu un pic la piscina sa ma balacesc, numai ca am adormit pe scaun, atat de obosita eram:)) si m-am trezit dupa doua ore cand a inceput sa picure.
Lucian si-a luat camera cu el pe rau, a infasurat-o in nspe mii de folii protective sa nu se ude si a descoperit ca nu avea bateria pusa, deci poze nu am si asa de rau imi pare!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery