America (165)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Apelez iar la voi...nu are cine sa ma ajute...Radu e in St Croix si nu ii dau de cap...uf...matematica asta!!!!
Impartirea stiu sa o fac...dar nu stiu cum sa pun virgula!!!
De ex...: .12)4.8 (cu linie deasupra)...ei spun ca face 40...mie imi da .4!!!! Ce gresesc??? La fel aici: .003)6(cu linie deasupra)...mie imi da .002...ei spun ca face 2000!!!!
(nu sunt tema lui David...imi exersez io motorashu ruginit)

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

sinzi la faza cu cititul invers pune-l sa citeasca mult, nu conteaza ce ce carti ii plac lui si pe unele care le citeste mai des marcheaza cu rosu inceputul fiecarui rind, doar un punct rou. Tot asa la cuvinetle care le zice backwards des scrie-le pe foaie cu un punct rosu inainte. Si aminteste-i mereu ca e de la stinga la dreapta.
E cumva ambidextru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, gasii despre scrisul invers pe un forum,cred ca e cam aceeasi problema.

"Right-brain / Visual kids often will write backwards. The image is recognizable to them at any angle. It is their gift. We must teach them to write words so that we can read them, too. (Most, NOT all, teachers tend to be left-brained.)

You can use sandpaper letters (3-5 inch letters cut out of sandpaper, mounted on tagboard) to help these children. Placing the letter under a table, box, cover, etc., and having the child trace it with their fingers (you guide the stroke order) is a trick that the optometrist taught me.

A wonderful resource for teachers/parents is "Right-Brained Children in a Left-Brained World: Unlocking the Potential of Your ADD Child" By Laurie Parsons and Jeffrey Freed

Don't worry. For the most part, children learn to deal with OUR handicap and write properly. "

Mai sunt si alte comentarii la subiect:
http://www.proteacher.net/discussions/showthread.php?t=6623

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Unu zice:

"i am arabic and u guys are writing the wrong way! funny hahahaha"

Mergi la inceput

E stangaci...nu l-am vazut sa foloseasca la scris sau colorat si dreapta...decat cand era mic si inca nu se definitivase mana dominanta!!!
In schimb eu sunt ambidextra
Iar cu amintitu de la stanga la dreapta, cred ca ar fi trebuit sa il ajute f mult montessori, ca toate "lectiile" de turnat apa, transferat nisip sau bile, toate, se fac de la stanga la dreapta, tocmai pt a ii pregati pentru o motricitate fina si evident caligrafie de la s la d!!!
Am sa incerc cu punctul rosu, e foarte buna ideea!!!
Ma mai gandeam ca mi se pare ca el fotografiaza unele cuvinte si nu le citeste, doar le "ghiceste", si poate ca uneori le "ghiceste" invers...si de aia ii ies cuvintele deandoaselea!!!

Am sa vad ce imi spune educatoarea azi...daca are vre-un sfat si daca s-au mai confruntat cu asta la alti copii

varsta David

Mergi la inceput

Ruxi, da...da...impresia ca el vizualizeaza cuvinte si nu le citeste o am de mult timp!! Am impresia ca le fotografiaza si memoreaza ca atare!!!!
La montessori folosesc inainte de citit si scris "sand letter"!!! Deci ii sunt ff cunoscute!!!! Si tot degeaba

Poate de asta nu poate sa scrie cuvintele pe care le citeste???

varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Magnet- un sistem de scoli publice clasele 1-12 care iti ofera oportunitati mari la scholarship uri, acum depinde de programul fiecareia ma refer la high school

Huh ! E prima data cand aud de asa ceva ... la Magnetele astea poate intra oricine sau trebuie sa apartii cu casa de disctrictul ala ?

Se aplica si pe masura ce trec anii acumulezi puncte. Deci ca sa intri in direct in middle school la ei este mai greu ca vin copiii ce deja au absolvit elementary school magnet si au multe puncte.
De ex Raluca fiindca este intr o magnet la sf ei va primi 12 pcte (le foloseste cand aplica la middle) pe care un copil ce vine dintr o regular school nu le are.

Sanziana sa fii stangaci nu are legatura cu ceea ce zici tu acolo.
Dar, ar trebui dus la evaluat. In prag de cl. 1a sa citesti asa nu stiu daca i ok...
Toti copiii fotografiaza intai cuvintele ptr ca mai apoi intra unele reguli. Tot dupa fotografie tr sa le si scrie. Mai ales pe cele usoare.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Muta punctul peste 2 pozitii si faci 480:12= 40. La cealalta muta peste 3 si ti da 3000.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Stie regulile de citire...dovada ca stie sa citeasca cuvinte noi pe care nu le-a mai vazut...
Si cuvinte usoare stie sa scrie...cele fonetice...cele cu reguli mai putin!!!
Am sa il pun sa citeasca cand vine de la scoala si pun un film...sa exemplific...

Deci mut punctu de fiecare data ca sa obtin un nr intreg???

varsta David

Mergi la inceput

Da, ca sa ai nr intregi pe ambele parti (divisor si dividend).

corina mama Ralucai

Mergi la inceput