America (165)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Felicitari, Andreea, sa va traiasca bobocul! Am inteles bine ca ti-a dat liber la mancare doctorul?!

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am si eu o intrebare...iar
Cum calculam:
.003)17.22 (nr 17.22 are o linie deasupra)...ce inseamna de fapt???

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Sinzi, da' ce-ti veni cu numerele alea Sa termine sotu' cu povestile de seara pentru Eva, si-l intreb. Poate, pina atunci, intra matematicienele noastre. Andreeaaaaaaa (AB)!!!!!

Andreea, mamica noua, am vazut toate pozele din cele 3 albume cu Nicholas si familia. Ce frumusei sint baietii Philip pare ca seamana cu tine, iar Nicholas cu tati.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ha ha ha este impartire 17.22:0.003 . Asta i semnul lor la impartiri.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Tradus de tot in romaneste 17,22:0,003=

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumim pentru poze Andreea! E tare dragalas Nicholas, mi-a placut intilnirea dintre frati. A fost emotionat Philip? Imi amintesc cum era Alexandru cind a venit la spital. Ma rog, odata ce a vazut-o acasa pe Ana a zis ca s-o dam inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sarumana Corina!!! Creieru meu facea scurtcircuit deja (de ce ai pus 17.22 inainte, are vreo importanta???) haha!!!
Mai sa nu radeti...da' io am fost la liceu uman cu o ora pe saptamana de matematica!! Ca care facea cu totul altceva decat mate...si m-a apucat setea de cunoastere!!!!...haha!!!

Eu am 2 copii de azi...fetita unei prietene e in vizita la noi pe termen nelimitat!!!! E placut cu 2 copilasi (de aproape 2 ore i-am pus la culcare si vin din 5 in 5 min pe rand: "mi-e sete" "David a vorbit" "am uitat sa ma spal pe dinti"...etc!!!) Cainele e super stresat, s-a ascuns pe undeva si asteapta vremi mai bune

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Pai asta este impartirea Sanzi numa' ca americanii se scarpina cu mana dreapta la urechea stanga si o scriu pe dos . Multe scarpinaturi din astea o sa tot intalnesti dupa ce incepe David scoala...

S au frecat ei tare pana au schimbat si punctul cu virgula, ete asa de ai dracu'

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Am si eu o intrebare...iar
Cum calculam:
.003)17.22 (nr 17.22 are o linie deasupra)...ce inseamna de fapt???

Sanzi poate are dreptate Corina !!!
Sincer m-ai bagat in ceata....
Din amintirile mele "recente" impartirea se poate nota cu :, cu un solidus "/" sau cu un obelus "÷" Eu alte notatii nu stiu.... e drept ca impartire nu fac cu pruncii si la cei mari n-am facut vreo impartire cu ei. Deci orice e posibil. Nah si noi in scoli o puneam intr-un T intors care nu-i notatie clasica...

N-am nici o idee... mai ales aratandu-mi numerele. Adica tot ce stiu eu notatie clasica cu bara nu se potriveste pentru ca ai copilul prea mic

In general in matematica o bara pe deasupra inseamna "complementar". Se foloseste in aritmetica elementara la teoria multimilor. De genul o multime maaare M si in ea una A. Ce-i in M si nu-i in A se numeste si complementara lui A fata de M se noteaza la nivel elementar M\A sau un C cu indici. Daca se discuta intr-un spatiu gen R se poate folosi si A barat.
Sau se foloseste la numere complexe, dar acloo notiunea introdusa e de "conjugat" ca aici (vezi de-s aceleasi bare la Conjugate complex Numbers)

Salutari din turnul de fildes rupt de realitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Are dreptate Corina, asa impart americanii. Eu am si uitat de cind n-am mai fost la scoala, dar asa era! Mi-am prins urechile pina sa ma obisnuiesc...

Mergi la inceput