America (165)
Raspunsuri - Pagina 11
ML spune:
Felicitari, Andreea, sa va traiasca bobocul! Am inteles bine ca ti-a dat liber la mancare doctorul?!
Take joy! (poze)
sinzi_ana spune:
Am si eu o intrebare...iar
Cum calculam:
.003)17.22 (nr 17.22 are o linie deasupra)...ce inseamna de fapt???
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
Oana C spune:
Sinzi, da' ce-ti veni cu numerele alea Sa termine sotu' cu povestile de seara pentru Eva, si-l intreb. Poate, pina atunci, intra matematicienele noastre. Andreeaaaaaaa (AB)!!!!!
Andreea, mamica noua, am vazut toate pozele din cele 3 albume cu Nicholas si familia. Ce frumusei sint baietii Philip pare ca seamana cu tine, iar Nicholas cu tati.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
corinadana spune:
Ha ha ha este impartire 17.22:0.003 . Asta i semnul lor la impartiri.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
corinadana spune:
Tradus de tot in romaneste 17,22:0,003=
corina mama Ralucai
Ramona J spune:
Multumim pentru poze Andreea! E tare dragalas Nicholas, mi-a placut intilnirea dintre frati. A fost emotionat Philip? Imi amintesc cum era Alexandru cind a venit la spital. Ma rog, odata ce a vazut-o acasa pe Ana a zis ca s-o dam inapoi.
sinzi_ana spune:
Sarumana Corina!!! Creieru meu facea scurtcircuit deja (de ce ai pus 17.22 inainte, are vreo importanta???) haha!!!
Mai sa nu radeti...da' io am fost la liceu uman cu o ora pe saptamana de matematica!! Ca care facea cu totul altceva decat mate...si m-a apucat setea de cunoastere!!!!...haha!!!
Eu am 2 copii de azi...fetita unei prietene e in vizita la noi pe termen nelimitat!!!! E placut cu 2 copilasi (de aproape 2 ore i-am pus la culcare si vin din 5 in 5 min pe rand: "mi-e sete" "David a vorbit" "am uitat sa ma spal pe dinti"...etc!!!) Cainele e super stresat, s-a ascuns pe undeva si asteapta vremi mai bune
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
corinadana spune:
Pai asta este impartirea Sanzi numa' ca americanii se scarpina cu mana dreapta la urechea stanga si o scriu pe dos . Multe scarpinaturi din astea o sa tot intalnesti dupa ce incepe David scoala...
S au frecat ei tare pana au schimbat si punctul cu virgula, ete asa de ai dracu'
corina mama Ralucai
AB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Am si eu o intrebare...iar Cum calculam: .003)17.22 (nr 17.22 are o linie deasupra)...ce inseamna de fapt??? |
Sanzi poate are dreptate Corina !!!
Sincer m-ai bagat in ceata....
Din amintirile mele "recente" impartirea se poate nota cu :, cu un solidus "/" sau cu un obelus "÷" Eu alte notatii nu stiu.... e drept ca impartire nu fac cu pruncii si la cei mari n-am facut vreo impartire cu ei. Deci orice e posibil. Nah si noi in scoli o puneam intr-un T intors care nu-i notatie clasica...
N-am nici o idee... mai ales aratandu-mi numerele. Adica tot ce stiu eu notatie clasica cu bara nu se potriveste pentru ca ai copilul prea mic
In general in matematica o bara pe deasupra inseamna "complementar". Se foloseste in aritmetica elementara la teoria multimilor. De genul o multime maaare M si in ea una A. Ce-i in M si nu-i in A se numeste si complementara lui A fata de M se noteaza la nivel elementar M\A sau un C cu indici. Daca se discuta intr-un spatiu gen R se poate folosi si A barat.
Sau se foloseste la numere complexe, dar acloo notiunea introdusa e de "conjugat" ca aici (vezi de-s aceleasi bare la Conjugate complex Numbers)
Salutari din turnul de fildes rupt de realitate
Ramona J spune:
Are dreptate Corina, asa impart americanii. Eu am si uitat de cind n-am mai fost la scoala, dar asa era! Mi-am prins urechile pina sa ma obisnuiesc...