Piatra Neamt, Perla Moldovei (65)
Raspunsuri - Pagina 7
ana1980 spune:
Multumesc fetelor. A fost apasator sa merg la inmormantare. Oricat am incercat sa nu intru in rezonanta cu tot ce era in jur mi-a fost greu. Tot m-am intors acasa cu inima stransa si sufletul cat un purice. Bine ca a trecut..... Dumnezeu sa-l ierte!
Serbarea a fost super - mi-a placut si m-am distrat. Poze nu pot pune ca va scriu de la laptop si nu le pot pune aici. sper sa le pot pune in urmatoarele zile.
Nasico sper sa ne vedem ca mi-s dor de voi. Sa vezi cate prostioare stie Ecaterina....![]()
Va pup pe toate.
LoraG76 spune:
Alexxa, ce fain, sa faca ei salata de fructe! Super ideea, chiar ar trebui sa mearga cineva sa-i filmeze.
Ana, asteptam pozele de la serbare, ca n-am mai vazut fetele demult. 
La Iustina luni sarbatoresc la gradinita si daca le permite vremea si in parc, la desenat cu creta trotuarele...le-au cumparat la fiecare coifuri, ochelari, trompete, baloane, luni le aduce cineva prajituri si sucuri de la cofetarie, ca doar e ziua lor. A, daca ies afara cica or sa faca si intreceri sportive...fain...mai c-as vrea si eu sa merg la gradinita luni...![]()
Fug, ca am mancarea pe foc.
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lunna27 spune:
'mseara!
beey,dar ce vorbarete ati fost
!
Avem si noi bilete la circ,acuma sa vedem care va merge cu ei,ca eu lucrez duminica sch 2 iar maine nu am cum
Lora dar tu la ora asta gatesti fato?Ce facusi pana acum?hmmm...
Criss ce ma bucur ca ai mai dat pe la noi,chiar ma gandeam la tine...profita acum de stat acasa,ca ai sa-ti mai doresti ![]()
Mari felicitari pt Bia,si eu sunt curioasa cum ai confectionat costumatia ecologica ![]()
Am fugit in pat ca-s moarta de somn,mai vb..noapte buna!
LoraG76 spune:
Cum, mey, ce facui??? Pai ajunsai acasa la 19.30, fataaaaaa!
Acum am terminat de facut mancare si ce credeti ca fac??? Mananc in fata calculatorului, logic...
Lora, mami de Iustina
www.inimacopiilor.ro
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea!
V-ati trezit?
Noi avem o zi foarte incarcata...
, dar o sa-i facem fata cu brio!
Cica la stadion s-ar putea sa fie intr-o sala, undeva, spectacolul...noi de la 10.30 o sa fim acolo.
Va pupam si va dorim un week-end reusit, in ciuda vremii!
Lora, mami de Iustina
www.inimacopiilor.ro
maristef spune:
'neatzaaaaaa
haideti la cafeaaaaa 

multumim pentru urarile de felicitare!!

avem si noi "invitatie" pentru copil la circ si ma gandeam sa ajung si eu cu Bia pe acolo dar la ce ati povestit...de banii aia prefer sa cumpar un tooooooort maaaare de inghetata![]()
![]()
Fetelor, promit ca la urmatoarea intalnire va spun despre ce pupaciosi era vorba...

LoraG76 imi pare tare rau ca noi nu avem cum sa ajungem pe la spectacole, dar...asta e situatia job-ului meu acum...tre' sa fiu pe aici pana gasesc altceva...
Oricum vom fi calare pe pozele voastre![]()
luni la 4 are fiica-mea serbare si nici acolo nu o sa ajung!
Allexa sa vezi ce incantat o sa fie Razvanel de activitate, dar sa stai dupa aia cu ochii pe cutitele tale de acasa 
pupaceala la toata gshka si week-end cu super distractie!!
mama Biutei
allexa06 spune:
Salutare!!!
Astazi mergeti cu strumfii la spectacole,nu? Noi nu putem ajunge
As vrea macar sa pot iesi dupa-amiaza cu el afara,cu bicicleta.deacum va trebui sa pedaleze singur si este cam lenes,vrea sa-l imping tot timpul de la spate
Dar acum e baiat mare,maine-poimaine va trebui sa mearga pe doua roti![]()
poze mai noi
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
crissandrada spune:
Buna fetelor.
Nici eu nu ajung pe la spectacole. Andrada are petrecere la DODO acum, iar maine are alta tot acolo. Alessia doarme, vremea e naspa, asa ca program de curatenie si mancare.
Am fost seara la 'targul pt copii' si e jale, nu e mai nimic, erau doar 2 standuri si alea de pe la noi
.
Maristef am uitat sa te felicit pe tine si fetita ta pt premiu
. Cred ca ai spus dar nu imi amintesc acum : cati ani are, e la scoala?
Criss
de
Alessia si
Andrada
Aurorra spune:
Buna fetelor,
Foarte vorbarete sunteti,dar asta e bine,imi place cand e animatie chiar daca eu ajung mai rar la voi,tot mai citesc![]()
Ramona ma intereseaza patutul pentru bebelusi ca stumful meu are 8 luni,ziceai tu ca ai unul cu o laterala mobila.Adresa mea de mail aurorritaela@yahoo.com
Criss cine a zis ca la carut nu se potrivesc decat blugii,i-a indrazneste si pune si altceva pe tine,o fusta,o rochie, sa vezi ce bine se potriveste,ai sa fii uimita!Eu nu port niciodata blugi si imi plac la nebunie fustele si rochiile,totul e permis,chiar daca esti o mamica care impinge la carut!
Ce ma bucur ca ati vorbit despre circ,ma gandeam sa merg si eu ca nu am mai fost la circ decand aveam vreo 8 ani,dar mai bine raman cu amintirea vremurilor trecute decat sa fiu dezamagita! Mai bine privesc cupola circului din balcon![]()
Va doresc un weekend placut,poate se gandeste si sorele sa il infrumuseteze!
Aurora si micul duracell Robert Matei
Robert Matei
Pozici
Mateut
cayaaimee spune:
Buna fetele.
Am inceput serviciul de joi si sper sa fie bine pe final, am 2 luni de proba.
Legat de circ as avea multe de spus. Am decis cu greu sa merg ca eram dupa serv si am dat 70 ron pe bilet la loja eu si baiatul. FFFFF mult. Spectacolul o porcarie si glumele clovnilor de prost gust. Dresura de lei a fost groaznica si a fost la final, cand al meu era fff plictisit, mai ales dupa ce am asteptat 25 min sa se faca ture cu poneiul.
O punga mica de popcorn 5 lei si un steag cu ...nimic pe el tot 5 ron. Hotie mare.
La lei Ionut a inceput sa planga cand l-a vazut pe dresor ca i-a dat o palma mai tare leului, ca si dresorul era figrant , na. A bocit si a zis ca nu vrea sa vada lei dresati si ar vrea sa duca leul in africa. Am avut multa treaba de lamurire cu el
Si asta "datorita" profesionistilor de la circ. Oricum a fost plin de copii.Nu mai merg in viitorul apropiat, m-am lamutir.
Care e firma cu pupaceala? Plsssss......spune-ne si noua.....sau erai tu foarte dragutza si vroia sa te pupe in mod special 
![]()
Nu face lucruri grave piticul meu , dar nu aude nimic din ce spun si nu sunt aberanta , ca ma educ la "scoala parintilor" la gradi si invat tot felul de metode de abordare, dar parca tot degeaba cu el.
Sa aveti un week-end placut , des ploaia asta ne cam tine in casa.
Pupici la toate