Piatra Neamt, Perla Moldovei (65)
Raspunsuri - Pagina 13
maristef spune:
'Neatzaaa
Super poze, imi clatesc ochii cu ele.
La noi nu pot spune ca a fost serbare....ci un gen de lectie deschisa la care eu nu am reusit sa ajung.
Dar nu am pierdut mare lucru ca nu a fost nimic deosebit.
Ca sa faca toata gradinita serbare...e intr-adevar crunt, nebuneala si super aglomeratie, ca nu ii tihneste nimanui asa cum trebuie.
La serbarea de Craciun e de obicei asa!
dar in felul asta sigur nu uita nimeni serbarile![]()
![]()
pupacealaaaa
mama Biutei
maristef spune:
Incerc din nou sa pun poze, am facut un nou album
http://entertainment.webshots.com/photo/2517943340105226628DiRxhU
daca nici de data asta nu merge...asta e, nu ma pricep
carmenstefi spune:
maristef,supeeer costumeeeleeeeeee,serios,tu le ai facut?????chiar reusite si haioaseemies in relief

carmen si stefi
maristef spune:
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MERGEEEEEEEEEEEEEE![]()
![]()
![]()
![]()
SARU-MANA DE COMPLIMENTE!!
Anul trecut a fost albinuta si anul asta buburuza.
daca aveti nevoie de idei si costume de genul asta va stau la dispozitie

Mama Biutei
carmenstefi spune:
daaa maristef mereeee!!!!
ce fac restul fetelor scumpee la scris si vedere??????cum o mai duceti?????aaaaaaa????
va urez de pe acu un wekend placut,cu mult soare si petreceri daca aveti!!!!!

.
carmen si stefiii

http://family.webshots.com/photo/2829128740101502053eRXybi
Adriana_78 spune:
Buna fete dragi!
Am apucat sa citesc 3 pagini din capitolul nou - am vazut ca Dana intreba daca mi-e dor de voi
Sincer, ma gandesc des la voi si chiar mi-as dori sa vin la Piatra, insa ma enerveaza drumul lung.
Am fost la mare weekendul asta si drumul a fost super - am ajuns fff repede - sotul meu e vitezoman (cu 180km/ora) in 2 ore jumatate eram la mare.
Mai repetam figura, desi sigur in plin sezon nu vom mai prinde asa liber pe autostrada, insa ne place mult la mare si cred ca e bine si pt. copii.
A fost frumos, a meritat excursia - e adevarat ca apa marii a fost rece, si nu au fost calduri mari - doar duminica era plaja plina plina si afara soare si cald, insa sambata si luni mai vantulet si un picut de nori.
fetele au fost super fericite sa se joace in nisip, sa caute scoici si sa se balaceasca un pic cu piciorusele in apa, - a fost bine.
La hot. Splendid din Eforie Sud era pustiu si hot. departe de apelativul "splendid" - asa ca dupa o noapte am plecat in Mamaia, la pensiunea unor cunostinte in Mamaia Nord unde am fost tratati regeste.
Cateva poze aici
POZE MAREA NEAGRA
Adriana
Adriana_78 spune:
Am vazut ca Lora a sarbatorit
LA MULTI ANI, Laura si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
Urez cu aceasta ocazie in avans, ca cine stie cand mai dau pe la voi
La multi ani, Ana!
Am vazut-o scurt pe Iustina cu o rochita superba, dansand - unde ati fost, la o nunta?
Si Stefi (Carmen) albinuta - mama, ce mare s-a facut!
Mai recuperez cu cititul
Adriana
bianca.mia spune:
salutare fetelor, intru si eu sa dau cafeaua de la pranz:).eu am cautat ieri tot orasul, si mi=am pus si prietenii de prin iasi sa imi caute costumas si rochita de marinar, si anul trecut am cautat inainte de ziua lor, dar nu am gasit, asa ca va roog dak vedeti pe undeva anuntati=ma si pe mine.dau muuuulte cafele.in rest asteptam week-endul, speram sa se mai indrepte vremea.am auzit ca e balci la strand, asa ca duminica o sa iesim si noi putin, am iesi maine dar lucreaza tati.e adevarat ca s-a inchis mallul??nu stiu de unde am auzit asta. dak mai e deschis, poate facem o reuniune la locul de joaca, lasam copilasii la distractie si noi ne oprim la o cafea:).pupici la toate,si o zi cat mai frumoasa
ellinia spune:
Neatza!
Mari, am apucat sa vad pozele tale, waw, ce idei ai avut! Ce sunt alea, tigai, sau nu vad eu bine ... Oricum, foarte frumoase pozele! Da' ce n-ai pus o poza si cu tine? Bianca imi e tare cunoscuta, de fapt, daca e in grupa la Florentina inseamna ca a fost colega si cu Stefan cateva zile la inceputul anului, am avut atunci o tentativa de a-l duce pe Stefan la gradinita.
Nu prea am timp acum, iar am control si cum luni nu se lucreaza, nu am foarte muilt timp la dispozitie!
V-am pupat, poate mai intru de acasa!
carmenstefi spune:
adriana,scumpe foc fetele tale,sau schimabt atat de mult,au crescut,sunt frumoase cel putin annika e schimbata foc de la ultimile poze,sa le pupi din partea noastra si poate ne vom zari intro zi cu soare

.....super la maree
carmen si stefiii