Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(28)
Raspunsuri - Pagina 19
byabeatrice spune:
Cand pot sa stau cu DC deschis nu scrieti mai deloc... cum am de lucru cum dat gata un capitol si citesc jumate de ora.
Camy ma bucur ca sunteti bine... 
Bine ati venit fetele noi...
Ce de poze cu fete frumoase...
Va
pe toate, o seara cat mai frumoasa!
bya
11+
BEBE STRUMF
krelia spune:
asa, ca mi-am adus aminte....Ramo, tu ziceai ca pozele alea sunt inainte sa slabesti......
..pai ce ai dat jos, madamo...ca erai super ok....ce naiba....
krelia
15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
simina_kin spune:
Mai ce ma bucur ca initiativa mea de a pune poze a inceput sa aiba succes
!!!
Vorba Kreliei ce de gravidute sexi avem

15+
Mariana
bebe
krelia spune:
sase..se pregateste si bya ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Mai ce ma bucur ca initiativa mea de a pune poze a inceput sa aiba succes ![]() !!!Vorba Kreliei ce de gravidute sexi avem ![]() ![]() ![]() 15+Mariana bebe |
krelia
15+tzutzupida noastra creste si pozeaza
monis5 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui krelia ce de gagici misto avem la odisee si sexiiiiii....
krelia 15+tzutzupida noastra creste si pozeaza ![]() |
cine vorbeste sa vezi bebeii cum vor fi

monis
16+
krelia spune:

nu-mi spune..ca si eu mor de curiozitate sa vad..in primul rand ce va fi (Da Doamne sa fie fetitza
) si sa vad ce a luat de la mine si ce de al taica-su ![]()
eu as vrea sa ia nasu' si gura mea
....ochii..care-or fi, ca-s la fel....genele lui (ca le are mai lungi decat ale mele), mainile mele...si cracii lui....ca-s luuuuuuuungi
..ah, si parul lui, ca e putin ondulat, cand creste
...al meu, mai are putin si ajunge la dorsal..si tot lins de vaca e 
citat din mesajul lui monis5 cine vorbeste sa vezi bebeii cum vor fi ![]() ![]() ![]() monis 16+ |
krelia
monis5 spune:
Krelia si eu m-am gandit la asta. De la mine aia si ailalta, de la el nu'sh ce blablabla. Dar ma intereseaza f tare sa ia mintea de la taica-su. Prietenii stiu de ce 

monis
16+
krelia spune:
am eu asa o mini-senzatie ca mai toate avem nostalgia zilei nuntii ![]()
bya....ce coafura misto...ce buchetel gingas...ce rochie sexi
..si ce mireasa....![]()
si ce pisa gri si motzata ![]()
roxyaly, fa-ti si tu un album nou...ca deocamdata bagi poza cu poza
...tot tu esti cu turcia 2008?
krelia
15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
krelia spune:
mintea lui...clar, fara discutie...pai daca ma mosteneste pe mine.....la ce zdrulii am eu in creier...nu-l vad bine ![]()
numai sa nu-l mosteneasca la pasiuni...ca altfel....fata, baiat, ce-o iesi....ma pomenesc cu piese de masini aduse prin casa (n-ar fi prima oara) si vreun sac de box sau gantere, prin birou 
| citat din mesajul lui monis5 Krelia si eu m-am gandit la asta. De la mine aia si ailalta, de la el nu'sh ce blablabla. Dar ma intereseaza f tare sa ia mintea de la taica-su. Prietenii stiu de ce ![]() ![]() ![]() ![]() monis 16+ |
krelia