Avertismente?

Avertismente? | Autor: StMihaela

Link direct la acest mesaj

Am primit avertisment <font color=red>avertisment: pentru "Elena este o infecta"</font>
Parerea mea suna asa:

Citat:
citat din mesajul lui StMihaela

Nu-mi vine sa cred cata comentariile pentru asa o mizerie de concurs.
Sa ma scuze fanii, dar Elena care se lauda singura ("am cantat perfect, sunt o minunata, o, ce extraordinara sunt eu"), e o infecta din toate punctele de vedere.
Iar concursul per ansamblu rivalizeaza cu Mamaia de dinainte de revolutie.

Topicul este despre Eurovizion iar Elena este cantareata care a reprezentat Romania la Eurovizion. Asta este parerea mea despre aceasta "interpreta". Nu am inteles, nu am voie sa-mi exprim parerea despre participantii la Eurovizion in topicul despre Eurovizion 2009?

Daca este asa, puteti sa ma si excludeti fara regrete din partea mea, din DC. Daca nu-ti poti da cu parerea ca te miri ce moderator se jigneste mi se pare plictisitor.
Mai ales ca am vazut raspunsuri sau chir subiecte de-a dreptul jenante fara avertisment, cu toate ca fetele deja erau plictisite sa raporteze la moderatori.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Cred ca n-am postat subiectul unde trebuie. Rog pe unul din moderatori sa-l puna unde trebuie. Sau unul din moderatorii cu exces de zel sa se sesizeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:

Mai ales ca am vazut raspunsuri sau chiar subiecte de-a dreptul jenante fara avertisment, cu toate ca fetele deja erau plictisite sa raporteze la moderatori.

Aici sunt total de acord cu tine!

Cu privire la subiectul impricinat,poate ar fi trebuit sa ai mai multa grija la limbajul folosit!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Off topic 1: chestia ca de ce eu am avertisment si altii nu nu sta in picioare. Acesta este un forum imens, cu mii de mesaje si uneori ne scapa situatiile similare.

Off topic 2: in curand veti putea vedea la profilul vostru cine v-a dat avertisment, asta in cazul in care Moderatorul respectiv nu si-a adaugat numele in mesaj.

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

multumesc Florin pentru raspunsul tau.
Astept insa raspuns in continuare la intrebarea mea:
Topicul este despre Eurovizion iar Elena este cantareata care a reprezentat Romania la Eurovizion. Asta este parerea mea despre aceasta "interpreta". Nu am inteles, nu am voie sa-mi exprim parerea despre participantii la Eurovizion in topicul despre Eurovizion 2009?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Avertismentul e dat de mine. Poti sa iti dai cu parerea insa in termeni eleganti. A spune despre un om - in lipsa lui - ca este infect - nu este o exprimare eleganta si acceptata. Pe acest forum incercam sa mentinem o disctutie civilizata. Sper ca explicatia este suficienta si ca ai inteles punctul nostru de vedere.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput