medici de care avem nevoie

medici de care avem nevoie | Autor: Andrea_S

Link direct la acest mesaj

Pe partea de neurochirugie pediatrica

Din proprie experienta, in recomand pe Dr. SERGIU STOICA [Bucuresti, BUDIMEX / Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Maria Slodowska Curie, str. Constantin Brancoveanu, nr. 20].

E un om minunat, inimos (si totusi calculat, ca meseria o cere)(nu ia deloc bani).
E un om cu capul limpede, care gandeste bine solutiile pe care le poate expune.
Va spune mereu adevarul, oricat de dureros i se va parea parintelui.
Raspunde la intrebari, ofera explicatii.

Medicul Stoica Sergiu opereaza si tineri mai mari la o clinica privata.
Pt programari si alte informatii vedeti aici:
www.spitaluleuroclinic.ro/page.php?id_articol=46&dep=104" target="_blank">http://www.spitaluleuroclinic.ro/page.php?id_articol=46&dep=104

Cautati pe net, ca la ora actuala veti gasi multe marturii despre el.
Contact: sergiu_stoica@yahoo.com (expuneti cazul, chiar atasati RMN, rezultate diagnostice, CT - si va da raspuns in cel mai scurt timp posibil)

Editare ulterioara:

[b]Daca vreti sa stiti de alti medici neurochirurgi pediatri din tara sau despre disponibilitatea lor, sunati la :
0726 286 333 - DIGA GEORGE
ASOCIATIA ROMANA SPINA BIFIDA SI HIDROCEFALIE
www.arsbh.ro/index-3.html" target="_blank">http://www.arsbh.ro/index-3.html

Atitudinea naste altitudinea!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrea_S spune:

"Eu il stiu pe dr. Burnei, de la MS Curie [BUDIMEX, Bucuresti], e o somitate in ortopedia pediatrica, in special chirurgia pe coloana vertebrala, dar nu numai." (citat din spusele lui diuna in raspunsul pe care l-a dat unui parinte care are copil cu sindrom TAR)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelab1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrea_S

Pe partea de neurochirugie pediatrica, din proprie experienta, in recomand pe Dr. SERGIU STOICA [Bucuresti, BUDIMEX / Spitalul Clini de Urgenta pentru Copii Maria Slodowska Curie].

E un om minunat, inimos (si totusi calculat, ca meseria o cere); ca un comentariu personal: munceste oricand e nevoie, fiind platit doar cu un salariu, fara ciubucuri, ca alti medici.
E un om cu capul limpede, care gandeste bine solutiile pe care le poate expune.
Va spune mereu adevarul, oricat de dureros i se va parea parintelui.
Raspunde la intrebari, ofera explicatii.

Cei care doresc sa intre in contact cu acest medic, imi pot scrie si ii pot ajuta. Am si e-mailul si telefonul sau, dar din respect pt el nu le fac publice, in schimb le dau cu mare placere celor care au intr-adevar nevoie.
Sau il pot contacta eu personal, cum s-a intamplat chiar de curand, in cazul unui baietel (care a aparut pe alt forum) si care are probleme cu o tumoare pe creier. (Medicul da raspunsuri pe e-mail imediat cum are timp.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelab1980 spune:

Buna seara.

Sunt mama unui baietel diagnosicat cu hidrocefalee, din Piatra Neamt.
Nu stiu cum sa obtin o programare la acest doctor minunat,
asa ca, va rog, sa-mi trimiteti si mie pe e-mail-ul fmirela2002@yahoo.com nr. lui de telefon si adresa sa de email.

As avea mare si urgenta nevoie sa iau legatura cu dumnealui.

Multumesc mult pentru promptitudine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirelab1980

Buna seara.

Sunt mama unui baietel diagnosicat cu hidrocefalee, din Piatra Neamt.
Nu stiu cum sa obtin o programare la acest doctor minunat,
asa ca, va rog, sa-mi trimiteti si mie pe e-mail-ul fmirela2002@yahoo.com nr. lui de telefon si adresa sa de email.

As avea mare si urgenta nevoie sa iau legatura cu dumnealui.

Multumesc mult pentru promptitudine!

Iti raspund pe mail si la subiectul "hidrocefalie", cu informatii de la surse sigure.

Cand mai aveti nevoie sa stiti ce medici se gasesc pe neurochirurgie in tara, sunati la :

0726 286 333, DIGA GEORGE, de la Asociatia Romana de Hidrocefalie si Spina Bifida. Dansul ii cunoaste, si le mai stie si programul, adica paote sa spuna, uneori, daca medicul poate fi gasit sau nu, cum e cazul acum, si pe cine recomanda in schimb. Si il puteti intreba si alte lucruri legate de drenaje etc.

Mergi la inceput

Medici neurochirurgi din Iasi - pt cine are nevoie de ei in zona (din Iasi, Piatra Neamt etc.):

Dr. Balan - Spitalul de Neurochirurgie

sau

Dr. Filipescu Ramona - Spitalul de Copii aflat vizavi de Spitalul de Neurochirurgie

Pt nr lor de telefon ma contactati pe mine pe mail sau daca e urgent, pe Diga George (0726 286 333).

Vi se va raspunde mereu, doar ca eu raspund mai ales daca imi trimiteti mesaj privat, caci pe acestea le vad in ziua respectiva si va raspund imediat.

Mergi la inceput

Daca cineva are nevoie de RMN (rezonanta magnetica sau IRM) care sa fie facut cu precizie si interpretat foarte bine, am inteles (nu doar de la medicul neurochirurg pe care il cunosc, dar si pe internet puteti vedea), ca Dr. Virgil Ionescu, de la Clinica Sanador este foarte bun (daca nu cel mai bun).

In schimb, cu sinceritate va spun, ca trebuie sa va informati bine inainte sa va faceti programari la clinica (mai ales daca vreti cu compensare, trebuie sa intrebati daca au fonduri in luna respectiva etc.). Serviciile pe care le ofera clinica, inclusiv de la receptie, par a nu fi la inaltime (gasiti experiente diverse pe internet). Personal am fost doar la receptie, nu mai mult.

Daca analiza RMN este atat de importanta incat va trebuie neaparat cea mai buna varianta din Bucuresti, atunci poate reusiti sa treceti peste eventualele neajunsuri...
Sa faca fiecare cum crede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Un medic bun oftalmolog, stie cineva in Bucuresti?
Am un bb de 4 luni jum si vreau sa-i fac un control, vreau sa stiu si ce preturi sunt (daca se poate spune - daca nu astept macar PM)

Astept raspuns cu mare interes

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

medic oftalmolog eu il cunosc pe dr.BURLOIU de la sp. MARIE CURIE(budimex),un dr. destul de bun,majoritatea merg la dansul,mai intreaba si tu,desi parerile multor mamici au fost destul de concrete si f bune cu privire la dr. BURLOIU.

SANATATE MULTA!

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Pot merge cu trimitere de la medicul de familie?
Programul il stii? Sau un nr de tel. unde pot cere inf?

Multumesc mult de tot

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

sincer nu stiu programul,dar cred ca poti sa mergi si cu biletul de la medicul de familie si fara;e spital de urgenta ptr copii,si nu iti trebuie neaparat bilet de trimitere;eu mergeam la camera de garda sii ii faceam vaccinurile baiatului ca nu aveam medic pediatru care sa i le faca;dateam certificatul de nastere si facea foaie si venea cineva si ii facea;asa cred ca poti face si tu;te duci si intrebi de el,spui ce vrei sa vada copilul ca ai niste dubii in legatura cu ea,si cred ca se rezolva.

sanatate multa!

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput