Motivul Mihaelei...
Raspunsuri - Pagina 9
Yvon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petra Da, Raduleasca a plecat cu surle si trambite crezand ca probabil or sa o opreasca fanii ei inchipuiti la aeroport, ca probabil romanii se vor afunda mai tare in criza pentru ca nu o mai vad pe RAduleasca la Tv. Ei bine nu a fost asa, locul ei s-a umplut repejor cu alte emisiuni, nu a cazut nici o televiziune pentru ca ea nu mai facea emisiuni. A plecat scarbita de multe din tara si a facut mult show din asta. Si ca sa se arate ce neam de toparlan este, la inceputul ultimei sale emisiuni, pe care a facut-o la Piatra Neamnt, a zis la un moment dat "Neam de neamul meu nu a plecat la Bucuresti cu autobuzul si s-a intors in ditamai Porche!" Oribil, necioplit si nepoliticos sa te lauzi in asa hal la o emisiune cu audienta . Si dupa atata chin ce a tras ea in Romania, de a plecat scarbita pe toti, de ce s-a mai intors sa-si lanseze prostiile sale cuprinse intr-o carte tot in Romania?? Pentru ca mai exista prostime care da bani pe niste vorbe goale insirate. Daca a plecat asa de suparata de ce mai se baga in seama cu emisiuni la zile de astea importante ??? Pentru ca acolo unde s-a dus este un Neica Nimeni, si nimeni nu i-a intins covor rosu pe unde a plecat, si cum cu statutul de "Diva" te obisnuiesti repede si scapi greu, a suferit miticica si a venit sa-si mai alimenteze orgoliile ranite in bejanie !.... La toti numai bine! |
Daca nu-ti place- n-o asculti, n-o citesti,
doar o ignori
dar vad ca esti oricum tare curioasa de ce spune si ce face
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.
Iasmin08 spune:
Xio
Este dreptul tau sa iti placa sau nu de ea. Dar esti fata inteligenta, eu am tot respectul pentru tine, trebuie sa recunosti ca nu e MR tocmai pe acelasi taler cu scriitorii nostri clasici, interbelici, etc, nici macar cu cei ai zilelor noastre gen Fanus Neagu. In aceasta idee probabil petra a spus ceea ce a spus. Poate a vrut sa zica ''o carte usoara, fara valoare literara". Si in virtutea a ceea ce spun unii pe aici pe DC: "Daca nu ai nimic de spus, mai bine taci", a dorit sa sugereze ca acele carti nu meritau scrise. De gustibus, iara, bine ca suntem diferiti, ca era asa o plictiseala daca eram toti de acord in toate, de ne taiam venele pe lung
Numai bine iti doresc
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
kay spune:
Iasmin, fara nici o comparatie cu mihaela, dar nici cohelio sau cum se scrie nu se compara cu clasicii... Si acesta, pe langa faptul ca scrie cum scrie, unii mai si cumpara. Cum ar fi sa vin io ( care nu apreciez scrierea lui) si sa zic ca s-au gasit prostii sa cumpere cohelio?
Iasmin08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay Iasmin, fara nici o comparatie cu mihaela, dar nici cohelio sau cum se scrie nu se compara cu clasicii... Si acesta, pe langa faptul ca scrie cum scrie, unii mai si cumpara. Cum ar fi sa vin io ( care nu apreciez scrierea lui) si sa zic ca s-au gasit prostii sa cumpere cohelio? |
Kay, eu sunt pentru exprimarile elegante. Nu sunt de acord cu etichetarea unor oameni sub cuvinte care denigreaza in vreun fel. Nu iau apararea unui astfel de comportament. Pe de alta parte, unul din dictionarele limbii romane ne spune ca ''prostime'' inseamna si :''oameni de rand, multime, norod, saracime, gloata, totalitatea oamenilor simpli''. Nu stiu in ce sens a folosit petra acest cuvant, asa ca nu-mi ramane decat sa sper ca s-a vrut in sensul numit de mine.
Cat despre doamna aflata in discutie aka MR nu putem sa o iubim toti. Sper ca aici esti de acord cu mine
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
kay spune:
Io o iubesc ca mi-a fost vecina si acum a ramas vecina cu mama . asa ca sunt subiectiva . dar nu poate sa o iubeasca toata lumea, cum nici pe mine sau pe tine nh ne pot iubi toti ( nici macar pe rand ).
kay spune:
Io o iubesc ca mi-a fost vecina si acum a ramas vecina cu mama . asa ca sunt subiectiva . dar nu poate sa o iubeasca toata lumea, cum nici pe mine sau pe tine nh ne pot iubi toti ( nici macar pe rand ).
Dar nu i-am cumparat cartile, nu sunf la curent cu barfele, habar n-am. Acum 2 saptamani am intrebat o tipa de la o revista : da cine e simona senzual? Si s-a uitat mirata la mine. M-am documentat intre timp si mi-am dat seama ce rupta de barfa sunt..
petra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
Da , si DC-ul exista din cauza ca e atata prostime sa intre pe el . Eu nu-ti dau tie in cap ca nu-ti place de Raduleasca si mie da , da' ai bunu' simt sa nu ii faci prosti pe aia care ii cumpara cartile doar pt. ca tie nu iti place de ea . ***Fur is for petting** [url=http:/www.4animals.ro/ajuta.html/]Ajutati animalutele[/url] [url=http:/http://www.adoptiicaini.ro]Adoptii catei[/url] [url=http:/http://www.adoptiipisici.ro]adoptii pisici[/url] |
Draga Xio, uite cum sta treaba, nu te-am atacat personal pe tine si nici pe altcineva , deci nu incepe cu atacuri la persoana.
Eu traiesc intr-o tara libera si am invatat ca imi pot spune punctul de vedere indiferent daca este in consens cu cineva sau nu. In postarea mea nu am dat nume, nu am facut replay la nici o postare. Mi-am spus parerea si atat de aceea nu-ti permit sa ma ataci doar pentru faptul ca asa vrei tu sau ca postarea mea a urmat postarii tale sau pur si simplu nu esti de acord cu ce am scris eu.
Au fost vremuri cand mi-a placut si mie M.R. dar de cand i s-a urcat la cap vedetismul, a scazul in ochii mei.
Despre cartea pe care a scris-o (prima) imi pot spune parerea pentru ca primid-o cadou , am citit mare parte si concluzia mea este ca acolo sunt insiruite o gramada de chstii pe care cititorul fara pretentii le gaseste si ii place sa le citeasca.Este o carte usoara, comerciala care nu se vinde pentru continut ci doar pentru copertile cu numele Mihaelei R. Mie nu m-i s-a parut a fi un best-seller, Mihaelei.R probabil ca da din moment ce a mai scris inca o carte.
Marea calitate a Mihaelei R. este ca stie sa invarta cuvintele si nu are nici o inhibitie in fata ziaristilor si a camerelor, dar dupa modelul japonez , un om nu poate fi f.bun in mai multe domenii deodata. In schimb unii tind sa creada ca M.R este foarte buna si in televiziune, si in regie, si ca scriitor, si ca mama, si ca amanta si mai nou isi descopera talente de cantareata.
Sa fim seriosi!
a_alinta spune:
ce scrie mihaela in cartile ei e gen sandra brown din punctul meu de vedere, si nu i-am cumparat cartile, asta am dedus-o din citatele din carte...
xio, te-ai cam aprins, mi se pare mie sau i-ai cumparat cartile?
de aceea exista acest forum , sa ne dam cu parerea nu sa ne-o impunem.
petra spune:
citat din mesajul lui kay
in contextul dispretului care este sensul acestui citat? adevarul e ca nici eu nu am vazut in viata mea un Porche... Ce-o fi aia? Adicatelea vrei sa spui ca a plecat cu autobuzul ceea ce e mai "smecher" decat cu porche? O fi asa de rau asta... |
Kay draga mea, citatul respectiv l-am postat tocmai pentru a arata ca Mihaelei ii place sa se laude. Romanii spun ca "lauda de sine nu miroase a bine " si asa cam este in general in viata.
Ai inteles exact pe dos . Mihaela a vrut sa zica ca a plecat cu un amarat de autobuz si uite ce a realizat ca s-a intors cu Porche si nimeni din neamul ei nu a ajuns atat de departe! (Porche Cayenne este o masina de lux , foarte scumpa pentru buzunarul romanilor obisnuiti)
petra spune:
citat din mesajul lui Yvon
Daca nu-ti place- n-o asculti, n-o citesti, doar o ignori dar vad ca esti oricum tare curioasa de ce spune si ce face --------------------------------------------------- ''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''. |
Yvone, intrebam un moderator daca este ingradit accesul pe subiecte ???
In ceea ce priveste curioziatile mele nu cred ca este treaba nimanui, si de fapt nu trebuie sa fii foarte curios din fire sa gasesti peste tot stiri cu Mihaela Radulescu.