Motivul Mihaelei...
Raspunsuri - Pagina 6
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cons http://videonews.ro/action/viewvideo/18408/Mihaela-Radulescu-la-prima-Duminica-in-familie/ Si ani au trecut............iar ea a intinerit Viseaza la tot ce iti doresti, iar daca exista persoane care te vor critica pentru ca visezi, o fac pentru ca ele au uitat sa viseze. |
De intinerit,nu stiu,dar parca ar fi doua persoane complet diferite.S-a modificat cu totul.
Delia21 spune:
Mie mi-a placut tot timpul de ea...iar faptul ca isi spune parerea,...imi aminteste de dreptul la replica al fiecaruia.Sunt sigura ca i va merge bine si ca societatea din USA i va veni ca o manusa.Chiar nu are nimic de pierdut daca pleaca ci doar de castigat si ea si copilul ei.O inteleg perfect.
mathilda spune:
citat din mesajul lui Delia21 Mie mi-a placut tot timpul de ea...iar faptul ca isi spune parerea,...imi aminteste de dreptul la replica al fiecaruia.Sunt sigura ca i va merge bine si ca societatea din USA i va veni ca o manusa.Chiar nu are nimic de pierdut daca pleaca ci doar de castigat si ea si copilul ei.O inteleg perfect. noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321 |
pai delia ea nu merge in usa ci la monaco.
Deus spune:
mie imi place de ea, asa transformata:)
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
Allure spune:
apreciez la ea ambitia de a reusi in viata dar ca persoana este enervanta pina la singe si perversa maxim.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
andacos spune:
citat din mesajul lui Natasa Pe pariu ca "la insistentele publicului' va veni inapoi? :) |
Dar este plecata pina la urma sau...?Si iubitul ei"tinar si nelistit"?Unde e dragostea aia zvapaiata de acum citeva luni?
Dana
bobocel_07 spune:
Pe pariu ca "la insistentele publicului' va veni inapoi? :) |
Ca bine zici Natasa.Sunt de aceiasi parere cu tine ca se va intoarce la insistentele publicului, dar nu acum pentru ca mai face putin pe suparata.
alexia_07
buflea spune:
Nu este proasta, are prezenta de spirit, se misca natural intr-o emisiune live ceea ce nu poate toata lumea, are simtul replicii, a avut energia tineretii ... din pacate, asa cum spunea cineva, este o "vedeta de Romania" ... nu si-a cizelat talentul, nu a facut scoala, nu emana "calitate" ... are un sambure de mahala in ea pe care nu a stiut sa si-l ascunda, din contra, s-a tavalit in toate ziarele ba cu Andreea Marin, ba cu divortul ...nu stiu, nu se face asa ceva daca te dai sofisticata. Caci de fapt asta deranjeaza la ea, ca se da o femeie cu coloana vertebrala, cu morala, o persoana fina si sofisticata si din pacate nu este asa. Mai bine ar fi fost naturala si sincera ...
Am citit o carte de a ei, scrisa inainte de divort - "Despre lucrurile simple" - este slabuta rau de tot din toate punctele de vedere - literar, idei, forma de expunere si exprimare ... este ca un fel de jurnalism de presa de scandal.
Pacat de talentul ei ...
Theiuta spune:
Apropo de ceea ce spune Buflea...ca vrea sa para ceea ce nu este: in urma cu un an se batea cu caramida in piept ca ea nu este femeia-rucsac, vezi doamne, intretinuta...Si iata ca EXACT asta este: o intretinuta, exilata de Elan, dupa modelul Tiriac-Ion Ion.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!