Gravidute&Mamici de IASI (93)
Raspunsuri - Pagina 15
danyelle005 spune:
Neata.
La multi ani tuturor copiilor si celor cu suflet de copli
Miha stiu ca oficial nu se primesc dosare de pe acum la gradi, eu deocamdata ma interesez la care mi-ar conveni mai mult sa o duc si poate gasesc si o "pila" ceva
Am admirat d-ra cocheta si cavalerul cel serios, operele de arta m-au lasat fara grai
Lacra de ce zici sa ocolesc gradinita 18? si eu tot de la anul o duc pe Ami la gradi, atunci ar implini 2 ani si 11 luni, sper sa nu fie probleme...poate vor fi colege de gradinita. Oricum mie mi-ar conveni o gradinita prin P.Ros. Ma bucur ca s-a distrat Stefy la concert.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
Inesa o gurita de cafea nu cred ca-ti face rau, dar nu fa abuz. Acus o sa-ti tii si tu piuil in brate.
Alynta te cred ca esti obosita; mai odihneste-te acum cat ai ajutoare.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Nonna76 spune:
de la mine de la scoala. Am liber ora asta si am intrat sa vad ce mai faceti. Sa stiti ca din cind in cind mai citesc chiar daca n-am mai scris demultisor.
tuturor copiilor si parintilor lor.
Noi suntem bine , Andrei nu sta o clipa intr-un loc, dovada sunt kilograme lipsa la mine( pentru care ma bucur)iar Vlad iese afara doar cu forta.
Alina, sa-ti traiasca baiatul!Sa va bucurati de amindoi copii.
Michelle , felicitari pentru sarcina!Ma bucur pentru tine.
Mexxa , sper ca Sebicu sa se faca bine.
O zi frumoasa tuturor!
inutsa spune:
Neata!
Lacra merci de ceiut

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!!! Sa va creasca mari, sanatosi si ascultatori!!!
Azi e si sarbatoarea mea si a sotului asa ca trag o fuga dupa cadou![]()
---------------
Inesa
[ 34+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
inutsa spune:
Aly cred ca ar trebui sa o las mai moale cu stresul, dar nu prea-mi reuseste
caci am contractii prea dese parca. Sau o fi fiind si normal, habar nu am. In curand o sa pun si eu poze cu 
Aseara iar am visat ca eram la maternitate, iar sotul imi zice "Da' tu chiar ai de gand sa nasti acu, caci numai asta visezi?"![]()
Aaaaaaaa, sotul nu a mai plecat nicaieri asa ca eu si bebe suntem tare fericite![]()
Lacra felicitari Stefaniei pt cadou
. Poate o cadonez si eu pe nepoata cu o papusa Cleopatra.
Si noua ne-a placut concertul, e fain sa vazi atatia copilasi cantand in cor cu Cleo melodia "Ghita". Si noi eram langa dubita cand au urcat, dar nu v-am observat. Era prea multa lume. Si mie mi se par oameni simpli. Nepoata mea de 6 ani e topita dupa Cleo, i-am trimis ieri niste poze de la concert, sotul a fost paparazzi
. O sa le pun pe contul meu mai tarziu.
Cat priveste cartile, nu te agita ca asa a fost si la inceput cand au scos cartile alea verzi, nu le gaseai nicaieri, se dadeau sub mana, iar acum le gasesti si la sediul lor din Tudor fara ca sa te inghesui la chiosc si sa ti se spuna ca nu mai au.
---------------
Inesa
[ 34+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
alynta27 spune:
La multi ani, copilasilor!
Nonna multumesc! Felicitari pentru kg lipsa! Ma bucur de "revedere"!
Lacra fain ca ati ajuns la concert!
O zi frumoasa pentru copii si pentru noi! Sa ne bucuram cu fiecare pas alaturi de ei!
Mexxa nu pot sa nu ma gandesc si la voi! Toate gandurile bune si mult mult curaj!!!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Lacra noi ne-am facut abonament pt carti! 66 de lei, dar sa vad cate carti vom primi de banii astia! Nu cred ca toate...
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
Buna dimineata si de la noi
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!!! Sa va creasca mari, sanatosi si ascultatori!!!
iulia mersi de
... bravo... ca ati mers la concertul lui Cleo... si noua ne plac melodiile.. dar nu am fost la concert deoarece noi Darius a adormit afara 2 ore bustea.
pt stefi si o
pt tine sa iti treaca spatele.. ti-ar trebui o frectie![]()
inutsa... tu chiar vrei sa nasti inainte de termen?.. mai lasa stresul si ia si te odihneste. in ceea ce priveste visele cu maternitatea.. si eu am avut... deoarece cumatri la care le-am botezat fata e cu o luna si 10 zile mai mare ca darius si cand au luat-o durerile eu vb cu ea la telefon si am vb cu ea toata noapte ... deoarece nu puteam sa dorm... si mi-am facut o imagine foarte naspa despre dureri si despre nasterea naturala... ca mai mai ca am vrut cezariana
... dar am renuntat pina ce l-am nascut pe Darius ... pe ea a tinut-o 12 ore de cans a ajuns la maternitate si eu am scapat in 4 ore
noi in weend am facut plimbari... am facut un pic de curatenie... ca nu am putut sa dau cu aspiratorul ca mi sa stricat
... asa ca mai am treaba si in cursul saptamanii
... pe de o parte sunt bucuroasa ca vine weendul viitor si mergem la mare
... dar pe deoparte imi fac griji cu Darius ca nu stiu cum va reactiona
...
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
in ceea ce priveste Carticelele de la adevarul pt copii... noi avem PILA la o toneta de ziare
.. si ne-a oprit-o
... apoi a fost tatal meu si a platit-o![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
Anilansa spune:
am pus pozici noi... cine vrea sa ne vada sunt la semnatura![]()
Alina
cu
Darius Gabriel