Gravidute&Mamici de IASI (93)
Raspunsuri - Pagina 13
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 Stiti ceva de gradinita nr 23 (parca asa) de vis-a-vis de lic. Cantemir? Sau de grad. nr. 11 din P.Ros? As vrea sa o inscriu de pe acum la gradinita ca am auzit ca e bataie mare si deocamdata ma interesez de astea din P.Ros ca sunt mai aproape de mine. |
Nu-ti primeste nimeni dosarul de pe acum. Inscrierile se fac in anul in care va merge la gradinita.De pe acum poti insa sa-ti cauti vreo piloanta cu care sa-ti poti face intrarea si sa strangi bani pentru "sponsorizarea gradinitei".
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui inutsa Salutare si de la noi! Suntem in mare graba ca maine e examenul si mai am de repetat. V-am citit pana acum dar nu am avut timp sa raspund. ralu nush de unde impresia ca sunt la medicina. |
Cred ca deja e cam tarziu sa-ti zic "bafta!", dar sper ca ai facut bine la examen
Nu stiu de unde stiam eu ca esti la Medicina. De pe aici, cu siguranta, ca doar nu mi-a zis nimeni in particular
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui Anilansa va servesc cu o si un ceai ferbinte ca e tare naspa afara azi![]() |
Eu ma inscriu la ceai, merci!
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Amira face progrese in fiecare zi...mananca singura,face si cere la olita de cateva zile ...E foarte hotarata si incapatanata A inceput sa spuna multe cuvinte destul de clare,dar pana la perlute mai avem. |
Mai Miha, ai d-rica mare, ce sa mai zic? Ai scapat de-o grija. Vad ca mananca chiar bine, nu da pe ea, nu baga si degetele prin farfurie. Super...
Si da, evident, cocheta... se vede...
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 Eu am inceput sa-mi caut job dar pana acum nik...daca auziti de ceva liber in domeniul resurselor umane sa-mi dati de stire |
Daniela, mai uita-te in Evenimentul. Am zarit, printre altele, si cate 1-2 job-uri de astea. Cine stie, macar trimiti un CV. Poate, poate...
| Un week-end placut tuturor; noi ca de obicei in week-end petrecem, azi mergem la ziua unui prieten care schimba prefixul |
Distractie faina!
ralnied1 spune:
Si-n alta ordine de idei...
- duminica, 31 mai, de la 17.30, la Palat concert pt copilasi. In deschidere corul "Luceafarul". In partea a doua: CLEOPATRA si PAVEL STRATAN.
- duminica, 31 mai, de la ora 20.00, in parcarea din fata Casei Studentilor (la Fundatie), concert VOLTAJ!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui ralnied1 Alina, sa-ti traiasca sotul si tie. Cum se simte la schimbare de prefix? Al meu a tratat oarecum cu indiferenta. S-o fi consumat interior si nu mi-am dat seama? |
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Cateva poze noi:
http://family.webshots.com/album/572090065izzgBO?start=60
Miha bravo AMirei! Se vede ca fetitele sunt mai precoce!
Dani succes la operatiunea "fara pampers"! La noi e fara succes pe moment! face frumusel in chilotel tot tot!![]()
David ma striga din baie "Aly, Aly"! Azi a zis "atat"! L-a scos matusasa din baie in halatel! Eu alaptam si el lipa lipa in bucatarie, isi da jos hainuta si fuguta gol prin casa!
! E superb cate face!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ralnied1 spune:
Alina, lasa ca tu mai ai un pic de asteptat pana schimbi prefixul
Te intreb atunci.
Am vazut pozele si ma tot intreb: eu de ce nu te nimeresc niciodata prin cartier? Nici inainte nu dadeam peste tine... Vad ca iesiti, nu stati in casa.
inutsa spune:
Salutare!
Lacra si Alynta LA MULTI ANI SOTILOR!!!
Alynta matei e tare dragalas. sa-ti traiasca baietii
mi-a placut sezlongul, si eu vreau ceva de genul asta ca sa legan bebele in timp ce alaptez ![]()
raluca se accepta "bafta"
si de la celelalte fete, merci
cred ca trec de examenul asta, ca asta e obicetivul meu, sa iau sesiunea din prima, fara restante
. multumesc pt anuntul cu concertul de la palat, mergem cu sotul sa o admiram pe cleopatra
daniella merci
si distractie placuta!
sper ca nu am omis pe nimeni![]()
---------------
Inesa
[ 34+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

si un ceai ferbinte ca e tare naspa afara azi
...E foarte hotarata si incapatanata