Gravidute&Mamici de IASI (93)
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mexxa Salutare... Nu am mai reusit sa intru zilele acestea...va citeam da nu mai apucat sa raspund. Boala lui Sebi a recidivat a 6 a oara...cand ziceam ca e mai bine....au inceut complicatiile...iar ![]() Acum astept sa imi vina toate documentele traduse sa vad exact unde le trimit....oricum la cateva clinici din afara...aici medicii nu dau prea multe sanse. ![]() |
Imi pare atat de rau Andreea draga!

Imi inchipui cat de mult sufera saracutul...dar a invins boala de fiecare data...sunt sigura ca asa va fi si de data asta!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca http://good-times.webshots.com/photo/2841172710102537454dACyJr |

Numai atatea?
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Anilansa mamici ... pt cele care au mers in concediu la mare cu copilasii ... se merita si sunt necesari pampersii pt apa???sau dau banii degeaba |
Eu anul trecut am luat un bax,am venit cu el intact acasa si sper sa-l folosesc anul asta.
Miha si comorile
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui mihamora Poze de la petrecerea de 2 ani a lui DOminic aici daca o sa aveti timp si chef sa le vizionati. |
Foarte frumos v-ati distrat! Si ce de copilasi!

Foarte faina locatia! Unde este?
Miha si comorile
Anilansa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eu anul trecut am luat un bax,am venit cu el intact acasa si sper sa-l folosesc anul asta. Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
nu au termen de valabilitate ...
Alina
cu
Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa
tuscut spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Foarte frumos v-ati distrat! Si ce de copilasi! ![]() Foarte faina locatia! Unde este? Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
E la "casuta din povesti", aia de care ti-am mai povestit. Pe Sf. Lazar, vis-a-vis de statia Petrom. E a unei colege de liceu, asa ca ma bucur ca va place

tuscut spune:
Si acum sa salut si eu lumea! Salutareeeeeeee! 
Ma bucur ca v-au placut pozicile noastre si piticul gradinar. Ce-i drept am si cateva filmulete insa se aude ceva de groaza
.
Andreea, imi pare tare rau ca trebuie sa treceti iar prin toate astea. Multa sanatate si putere, iar pt. Sebicu un
.
Ani, Any, Ella, spor la pregatiri si distractie placuta! La fel si tie Kriss!
Lacramioara, sper sa ajung azi dupa-amiaza prin zona. Ne auzim oricum la un telefon. Pupam pe Stefy sa treaca nasucul. Iustina a luat contact cu solul asta iarna si a vut nasul vanat vreo saptamana. Dar noi ce sperietura am tras...
Inutsa, spor la invatat si bafta la examene!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui mexxa Salutare... Nu am mai reusit sa intru zilele acestea...va citeam da nu mai apucat sa raspund. Boala lui Sebi a recidivat a 6 a oara...cand ziceam ca e mai bine....au inceut complicatiile...iar ![]() Acum astept sa imi vina toate documentele traduse sa vad exact unde le trimit....oricum la cateva clinici din afara...aici medicii nu dau prea multe sanse. ![]() Va pup si sper sa intru curand sa va citesc...mai ales ca suntem si cu mutatu. |
Multa sanatate lui Sebica! Fii increzatoare ca e mare DD! Eu zic sa te interesezi si la Casa de asigurari de sanatate poate te incadrezi in vreun program si ai reducere pentru tratament in afara!
Succes la mutat!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Aaaaa vroiam sa va spun ca se pare ca ati tinut bine pumnii,maine incepe tati munca yupiiiii ![]() Vladut e un zapacit ma bucur tare mult ca se joaca si cu alti copii in parc .Incerc sa pun cateva poze si de fiecare data se intrerupe nu stiu de ce ![]() mami fericita de Vladut Dominic |
Succes lui tati la munca!
David e mult mai bine! Analizele au aratat ca problemele au fost de la rosu in gat- infectie in organism! In urina nu a iesit nimic! Suntem pana la 10 zile pe antibiotic! Acum e stabil.
A fost pediatra ieri la noi! Matei e sanatos! Nu l-a imprumutat cu nimic fratele mai mare! Are deja 3930g, fata de greutatea de la nastere- 3750g! Are insa o mica problema....macar o data pe zi se pisuleste pe body si salopetica!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy Noi continuam cu alergia.... are niste bube... mama-mama. Aseara am vrut s-o dau cu violet de gentiana si am varsat sticla pe ea si pe mine... si ne-am facut... violet amandoua si patul.... Si fiindca nu era complet tabloul iau sticla de Calamie sa o dau pe bubite si dau sa o agit fara sa stiu ca sotul deja desfacuse dopul.... ![]() Asa ca aseara ne-am culcat pe la miezul noptii si acum sunt zombi....Ea a re tratament cu antialergic si.... mai vedem. |
Sarmanele de voi! Sa stii ca de la oboseala ti se trage! Eu aseara am scapat pe jos o ultima doza de antibiotic dintr-o sticluta...
Sanatate fetei!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
David
Cum a aparut Printul!

... pt cele care au mers in concediu la mare cu copilasii ... se merita si sunt necesari pampersii pt apa???sau dau banii degeaba