FIV 225

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

BETA 0,177
Ma bucur pentru Alsima si Alina, felicitari.
Se pare ca la mine nu a vrut sa fie beta mare.
N-am mai scris pe forum ieri, pentru ca mama a fost internata de urgenta in spital , iar azi cand m-am intors din Szeged , am plecat direct in Sibiu la ea la spital.
Am condus 300 km numai cu ochii in lacrimi. Acum pot sa ma desfasor
Astept vesti bune de la voi. Va rog luati-va dupa Alsima si Alina, nu dupa mine.
VOI CONTINUA, NU RENUNT !

Pupici la toate

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Alrak - imi pare tare, tare rau. Bineinteles ca nu renunti , cum sa renunti. Suntem niste luptatoare si mergem pana la capat.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

ALRAK, imi pare tare rau, off Doamne ce o fi in sufletul tau...
Iti doresc putere sa-ti revii cat mai curand si sa mergi sa ai grija de mama ta, care are nevoie de tine.
Sanatate si tie si mamei tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Multumesc tuturor pt felicitari si urarile de bine.
Sper sa ffie contagioasa gravideala si sa va molipsiti toate.
Cat priveste simptomele :n-am avut si nici acum nu am.....
Va marturisesc ca este cea mai frumoasa zi din viata mea.
La noi este party deja.....

-ici pt toate fivoasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

IMI ESTE TAREEEE GREU!
Trebuie sa trec peste acest esec. Multumesc pentru incurajari, fetelor.
Astept de la voi vesti bune cu beta mareeeeee.
Lasati-ma numai pe mine pe listuta neagra, voi toate celelalte TREBUIE sa treceti pe lista gravidutelor.
Va tin pumnii.

Pupici la toate.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ALINA OPREA FELICITARI!Sarcina usoara si bebe sanatos!

ALSIMA FELICITARI inca odata, eu cred ca sunt gemeni!Sarcina cat mai usoara pana la final si copilasi sanatosi!

ALRAK nu e usor ca dupa ce vezi reusite pe forum sa te gandesti ca tu nu ai reusit acum...am trecut prin asta si te inteleg foarte bine....incearca sa te decontectezi de tot si toate,sa te relaxezi,sa pleci undeva in concediu si ai sa vezi cu dupa ce va trece un timp ai sa revii cu forte proaspete...Sunt alaturi de tine....sanatate multa mamei tale si tie!

Moni exact asa m-am gandit si eu ca trebuie sa iau progesteron pentru ca am luat estrogeni,esti singura care a stiut sa raspunda la "ghicitoare".Ai un 10 de la mine!Pup mamica si printesele!!!!!

KITTA ieri erai in ziua 3 dupa ET. Dupa ce se va instala sarcina progesteronul stiu ca trebuie sa creasca.Tin pumnii stransi!

husky draga mea mai e un pic pana maine,ma gandesc cu mari emotii la tine si sper din suflet sa trebuiasca sa imi asculti sfatul : sa cauti carucior pentru gemeni!!!!

iana nu te impacienta, Ctalina si celelalte fete te-au sfatuit foarte bine. Nu renunta la medrol! E tare scarbos la gust , dar ajuta, nu se da degeaba nici in strainatate , nici la noi. Dr. Codreanu s-o fi gandit sa iti dea numai pana la implantare...., dar vorba ta, e singura care da tratamentul cu medrol numai pana in zi 7. Daca ai dubii fugi pana la Giulesti si incearca sa dai de prof si sa il intrebi....eu una nu l-as intrerupe cel putin pana la test!!!!Tin pumnii stransi!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

HGC
Asima - ziua 15 de la ET, in ziua 14 HCG- 530! - asteptam s vedem daca sunt 2 bebelusi!
Alina Oprea - ziua 13 de la ET, in ziua 12 HCG -87!!! Felicitari! si o sarcina usoara!
Alrak - ziua 11 de la ET, in ziua 10 HCG -0.1777. IMi pare tare rau sper sa ai puterea sa mergi mai departe!Sa stii ca noi suntem langa tine!

In focuri:
Mirimir - ziua 12 de la ET
Rizzuca - ziua 12 de la ET
Huski - ziua 9 de la ET
Blue-flower - ziua 7 de la ET
Iana - ziua 6 de la ET
Iazmin - ziua 6 de la ET
Kitta - ziua 6 de la ET

Langa focuri :
Oana_cnt - punctia facuta asteptam vesti despre ET
Dana_bebe - ziua 11 de stimulare
Simona2 - ziua 8 de stimulare
Anka_daria - ziua 5 de stimulare

si

Kora-urmeaza continuarea FIV 5 - ET cu embrioni criogenati
Ingeras (nu te-am uitat dar inca nu stim cand pui omuletii de zapada in burtica) -urmeaza continuarea FIV cu embrioni criogenati

orice zapaceala care am facut-o sa mi-o corectati! am scuze: sunt langa focuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dana bebe in dreptul meu poti scrie doar atat : urmeaza continuarea FIV 5 - ET cu embrioni criogenati,dar nu scrie ca va fi in iulie pentru ca nu se stie exact, depinde cum va veni cm-ul. Multumesc si bafta muuulta!!!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

ieri am fost plecata din Bucuresti si cand m-am intors m-am dus acasa - asa de bine a fost nu m-a durut nimic - in masina am stat cat mai pe spate cu scaunul... - seara am avut o intalnire si de de la 7 la 9 am stat pe scaun iar cand am ajuns acasa ma durea rau rau ... stiu ca am adormit si tot ma durea...
azi promit sa fiu aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

neata fetele,nu am scris pana acum aici.Sa-mi spun pe scurt poveste:sotul are azoospermi obstructiva,a facut punctie am spermatozoizii congelati,eu aum utr bicorn(dublu),am facut analizele premergatoare Fiv 1,Am mers la dr.Matei si Dr Tutunaru,Acum incerc sa-mi strang injectiile Gonal F,sincer nu prea dispun de banutii necesari si m am decis sa-mi strang injectiile cateva luni si apoi sa am bani pt procedura 2500 e.
Cum pot sa pastrez GONAL-UL F in conditii buna?
Mi-a recomandat sa-mi strang 30 de fiole.Cred ca in 3 luni o sa-mi strang acest nr.
Oare daca o sa fac prin aug,sept mai sunt valabile analizele facute in luna a 4-a?

Multumesc

Mergi la inceput