FIV 225
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
anka_daria77 spune:
Salutare, salutare.
Alsima bravo mai sa fie bine pana la capat si sa te bucuri de bebelul mult asteptat.
blue_flowernu mai intreba de cand trebuie sa vina musafirii ca vreo noua luni te sare .
Fetelor cat despre mine astazi ziua 4 stimulare. La controlul de ieri dupa doua injectii de stimulare a cate 3 fiole de menopur (a treia am facut-o dupa consult) s-a decis ridicarea stimularii la 4 fiole pe zi. La eco s-au constata urmatoarele endometru 4mm, OD fara chisturi mari 20.4/16.3mm; OS fara chisturi mari 30/16.9mm. Estradiolul de vineri a fost 11 si progesteronul 0.3. Sunt un pic suparata pe ovarele mele care se pare au demaraj mai greu.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
fireyes spune:
Intru si eu dupa 100 de ani si gasesc pe aici o gramada de vesti bune!
Kitta, ma bucur nespus pt tine, ca lucrurile au mers in sfarsit bine si sper sa vii cu vesti extraordinare pana la capat!
Lilisor, am vazut ca si tu esti in asteptare, iti tin pumnii stransi!
Oana... mi s-a facut rau cand am auzit de cele 13 incercari!!! si le-am calculat in ani si m-am ingrozit de-a binelea...
Li_am, m-am bucurat mult de tot cand am vazut ca esti bine si ai trecut de perioada aceea grea! sper sa uiti totul si sa nu mai apara nimic care sa-ti reaminteasca!
Luca, da' stiu ca la tine a fost telenovela de-a dreptul! o sa iasa buclucas(i) puiutul/ puiutii...
Alsima, felicitari si sarcina usoara!
Kora, multa bafta in iulie!
Ioana te-ai programat pt hsg?
Catalina
In fine, am vazut multe fete noi si mi se rupe sufletul ca ne inmultim... Eu le doresc tuturor aflate in focuri reusita maxima si fara evenimente!
Pup si burticile care ne incurajeaza pe aici...
Eu m-am cam lasat pe tanjeala in luna asta care a trecut de la ultimul fiv, n-am mai facut/ gandit nimic, dar cred ca ar trebui sa incep sa-mi gasesc un drum, ca timpul trece si nu ma ajuta... doar ca in continuare nu prea stiu incotro s-o iau...
KITTA spune:
Fetelor, mi-am facut un progesteron in Z3 de la ET ca sa nu mai am surpriza ca am putin si mi-a iesit > 40. O fi bine? Ce zic fetele pricepute? Oricum le-am scris si la clinica ca nu m-am putut abtine...
iana_mari spune:
ALSIMA FELICITARI SI BEBEI SANATOSI!!!!!
ALINA tu urmezi.
HUSKI ce s-a intamplat cu tine/?
ENNI multumesc din suflet si tuturor fetelor ca mi-au trimis PM-URI.
ANKA-DARIA nu fi trista ca va fi bine.
DANA-BEBE unde esti?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iana_mari [Pe dr. mea o cheama Codreanu si este la Giulesti. ![]() |
M-am linistit
![](icon_smile.gif)
huski - ce este in neregula???
fireyes - pup si eu.
alsima- bravo, sa fie bine.
coltul meu de rai
iana_mari spune:
KITTA nu vreau sa te dezamagesc,dar si eu mi-am facut in ziua ET si aveam 125,iar IAZMIN in jur de 200,in conditiile in care luam 6 utrogestan din ziua punctiei.Mie mi-a zis ca-i bine dar ca pot face un progesteron injectabil o data pe saptamana,iar lui IAZMIN ia ajustat din doza.Kitta ai facut bine ca ai anuntat asa or sa-ti mareasca doza sau poate faci injectabil si totul va fi bine.
IAZMIN scuze ca am vorbit in numele tau.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
oana_cnt spune:
Alsima, felicitari din nou! Si de acum incearca sa nu te mai stresezi deloc. Defapt eu cred sincer ca asta e cel mai bun medicament pe care niciun doctor nu ni-l poate da sub forma de pastila, insa noi singure ni-l putem administra oricand...
Bytzi, sincera sa fiu eu nu m-as gandi asa. Daca te-ai simtit in siguranta cu el, daca ai vazut cum te-a tratat si ti-a placut in primul rand de el ca si om, atunci mergi mai departe cu credinta ca el te va ajuta.
Cei de la Polisano sunt de parere ca dr. Ispasoiu este foarte, foarte bun si am inteles ca are rata de reusita la FIV foarte mare. Si, pe de alta parte, pana la urma experienta nu e doar ea importanta. Gandeste-te ca cine a avut un caz asemanator o sa fie tentat sa iti aplice acelasi tratament, dar noi suntem unice fiecare, ce e bun la una dintre noi nu este neaparat bun pentru alta. Sper sa iei o decizie care sa te faca in primul rand pe tine sa ai incredere.
Intre timp m-au sunat de la clinica: am 11 embrioni... Cum e? Ce ziceti, e bine? Ieri mi-au spus ca din cauza hiperstimularii se poate ca din cele 28 de ovocite sa fie bune doar o parte mica, dar 11 embrioni din 28 ovocite nu e putin?
Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/fllIp2.png
anka_daria77 spune:
Iana_maria pentru ridicatul moralului. Dana are ceva treaba azi. Am cunoscut-o ieri personal. Super fata. Nu stiu cum face Dumnezeu da numai pe noi fetele bune ne incearca in felul asta. Sincer nu cunosc fete mai sufletiste decat voi aici
.
Va multumesc ca existati si mai imi ridicati moralul daca nu Iana atunci Kora sau Dana sau Ingeras etc.
Iana te astept cu test pozitiv sti nu? Ca de altfel pe toate sa mai dansez si eu un pic ca sa mai uit de suparare.
anka_daria77 spune:
Oana_cnt sa fie de soi si tare lipiciosi embrioneii tai si sunt ffffffff buni 11. Sa-i stapanesti sanatoasa si mai ales graviduta.
rizzuca spune:
Alsima, felicitari si tot timpul sa fii ocrotita de Dumnezeu!!!!
Sacina usoara si la termen!
Tu ai fost raza mea de speranta de o saptamana incoace...
Maine trebuie sa fac testul de Beta HCG. In cat timp ti se da raspunsul la test?
Ma tot doare burtica si nu stiu daca e de bine sau de rau. Nu este insa durerea de la ciclu. Parca ar fi o contractie (sau intindere?) de muschi... Astazi pentru prima data data de cate ori am fost la toaleta aproape ca nu puteam sa urinez ca simteam ca se rupe ceva in interior. Ma tot intreb ce o fi....Nu mai am rabdare pana maine...
Cred ca cedez si cumpar un test astazi...
C.