Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(27)
Raspunsuri - Pagina 18
lauradi spune:
Salutare,fetelor!
Am revenit din plimbari si acu' stau cu ochii pe voi
Azi am renuntat la pantalonii obisnuiti si am imbracat unii de gravi,de in,ca deja nu se mai putea.De-acu sa te tii,ca trebuie sa stau sa-mi bat capul la fel de fel de combinatii cu hainele
Vad ca vreti sa ne cunoastem;si eu sunt curioasa sa va cunosc,sincer
Vreau si eu parola,va rog
Monis,n-ai pt ce
..nici eu nu ma apuc acum,ti-am zis,dar clar o sa fac ceva,ca nu ma pot abtine,mi-e drag
.Cand o sa ma apuc de cautat modele,iti trimit si tie.
Wow,Simonette,e minunat ce-ati facut voi!Un gest demn de toata admiratia
Sa fiti sanatosi cu totii si ...sa vina si surioara mult dorita!
Laurairina,esti curajoasa daca te-ai gandit la botosei,bravo!mie mi se pare complicat
Sa scotocesti bine situl,ca vei invata orice;eu de-acolo am descifrat multe,mai ales ca modelele frumoase sunt pe situri straine si ai nevoie sa stii cum se traduc termenii de specialitate;si gasesti si multe sfaturi de la fete pricepute
Krelia, n-ai pt ce
Sunt sigura ca-ti ies,fa-ti curaj!
Si eu obosesc f tare,zici ca dau cu sapa,asa gafai uneori
Odata m-am surprins gafaind dupa o convorbire mai lunga la tel cu sora-mea ,in care vorbisem ff mult,adik mai mult eu
Laura, 
(11+) a lui Radu Mihai
laurairina13 spune:
![]()
![]()
![]()
Vazut una bucata mireasa Kreliaaaa..
, dar poze cu burtica pe cand?????
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
15+
poze
laurairina13 spune:
Lauradi, hai pune si tu pozee sa te vedem.
Ionela, dar poze cu burtica???? ![]()
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
15+
poze
ionelamaria spune:
laura n-am burtica inca:P dar cum se vede ceva.... pun
12+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
lauradi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui byabeatrice lauradi ai PM ![]() bya 11+BEBE STRUMF |
Ce prompt!Multumesc frumos

Laura,

(11+) a lui Radu Mihai
lauradi spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Lauradi, hai pune si tu pozee sa te vedem. Ionela, dar poze cu burtica???? 'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones Laura, 15+poze |
Stai asa sa ma delectez cu ale voastre
Laura,

(11+) a lui Radu Mihai
krelia spune:
....mai uita-te..ca am mai pus si de prin alte parti...
ma luase valu'.....ca vad ca deja am pus o gramada....
cu burtix....cand oi face...ca cea mai recenta, facuta cu aparatu' nostru...e din ianuarie....alea cu fularu' ![]()
astept sa creasca, sa am ce poza....sa se mai contureze si sa se "piarda" suncile 
citat din mesajul lui laurairina13![]() 'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones Laura, 15+poze |
krelia
15+tzutzupida noastra creste si pozeaza
krelia spune:
nu cred ca o sa-mi fac curaj prea curand
..mai ales ca al meu i-a facut invitatie lu' soacra-mea sa vian sa ii faca ea 'jde mii de clatite...asa ca am scapat
.....daca nu face mizerie la locul faptei....n-are decat! ![]()
| citat din mesajul lui lauradi Krelia, n-ai pt ce Sunt sigura ca-ti ies,fa-ti curaj!Si eu obosesc f tare,zici ca dau cu sapa,asa gafai uneori ![]() Laura, ![]() (11+) a lui Radu Mihai |
krelia
15+tzutzupida noastra creste si pozeaza
ionelamaria spune:
am pus si poze cu burtica.
dar ce se vede se numeste efecte dupa Paste de care nu am mai avut puterea sa scap de teama de a nu face rau lui bebe. cred ca asa se justifica si cele aproape 2 kg luate pana acum( e nesimtire pura)
12+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"