SAalutare!!!
Noi ne-am trezit ca de obicei pe la 3 si am povestit pana la 5 dimineata.
Chatonel
fetele ca sa nu sufere mult la vaccinel.
Sa va mai zic una tare de-a sotului meu de ieri dimineata. Era 10 dimineata si bebe tot scartaia (deja il schimbasem, alaptasem etc). Il trezesc pe sot:" Trezeste-te ca e 10 si stai cu David ca mie imi pica ochii in gura" La care el, adormit si f serios: "Hai la 11"
Bineinteles ca eu m-am enervat: "Acuma plange copilu, nu la 11". S-a speriat si s-a ridicat f repede din pat
Doi copilasi am si eu 
Olga, mamica lui David iepurasul 

| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Buna dimineata! ![]() Lysbeth este link, la pagina 20, eu am facut capitolul asta si am trecut "CAPITOL NOU", daca te uiti ai sa vezi. Discutiile au contionuat si dupa, ce sa fac? Ar trebui sa fie pe faza moderatorii sa-l inchida, doar ei pot face asta. Chatonel, nu te speria, ca-i trasmiti si Dragoanei frica. Un pic si trece, hai curaj, am trecut si noi pe aici. ![]() Lucia, ce matinala esti, mami. Eu am dormit foarte rau, am visat, m-am trezit la baie, Clau a tot tusit, Luana a tot marait. Oare ce e daca dor cu ea in pat? Mai e cineva care doarme cu bebe in pat?Trec sa fac urmatorul capitol. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |

Theodor
Petru