Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (07)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

SAalutare!!!

Noi ne-am trezit ca de obicei pe la 3 si am povestit pana la 5 dimineata.

Chatonel fetele ca sa nu sufere mult la vaccinel.

Sa va mai zic una tare de-a sotului meu de ieri dimineata. Era 10 dimineata si bebe tot scartaia (deja il schimbasem, alaptasem etc). Il trezesc pe sot:" Trezeste-te ca e 10 si stai cu David ca mie imi pica ochii in gura" La care el, adormit si f serios: "Hai la 11" Bineinteles ca eu m-am enervat: "Acuma plange copilu, nu la 11". S-a speriat si s-a ridicat f repede din pat Doi copilasi am si eu

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

CAPITOL NOU!

Ayla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Buna dimineata!
Lysbeth este link, la pagina 20, eu am facut capitolul asta si am trecut "CAPITOL NOU", daca te uiti ai sa vezi. Discutiile au contionuat si dupa, ce sa fac? Ar trebui sa fie pe faza moderatorii sa-l inchida, doar ei pot face asta.
Chatonel, nu te speria, ca-i trasmiti si Dragoanei frica. Un pic si trece, hai curaj, am trecut si noi pe aici.
Lucia, ce matinala esti, mami.
Eu am dormit foarte rau, am visat, m-am trezit la baie, Clau a tot tusit, Luana a tot marait.
Oare ce e daca dor cu ea in pat? Mai e cineva care doarme cu bebe in pat?
Trec sa fac urmatorul capitol.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Eu raportez ca dorm cu bebe in pat si nu mi-e nici o jena sa spun ca si mie si sotului si inclusiv lui bebe ne este taaaare bine. Iar cand ma bag langa el si ii simt mirosul ala de beblus ma topesc toata.

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput