MONTIGNAC (120 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 17
andanii spune:
gata mancat ... branza cu rosii si ardei 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
melany72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ymca laura, nu sunt cea mai potrivita persoana pentru dat retete, dar iata rezultatul muncii mele: - se ia un pachet de paste integrale expirate ? le-am citit eticheta si erau expirate din 29.04.2009, dar deja pusesem apa la fiert asa ca am decis sa go for it!- intr-o tigaie am pus 1 lingura ulei de masline, niste catei de usturoi, dupa care am adaugat niste rosii maruntite si decojite, sare, piper, paprika. Et voila! Paste integrale arrabiata! |
Si mai pune tu pe langa si niste dovlecei cubulete si mori langa farfurie...garantat.
Andanii, de ce nu luasi nica de mancare la tine?
oana1705 spune:
buna fetelor!!sunt noua pe acest site si sper sa ma integrati si pe mine in grupul vostru.Am citit cartea lui MM pana la fazaI inclusiv si urmez dieta de 5zile.o sa revin si eu cu meniul din fiecare zi si daca ceva nu este conform va rog sa ma corectati!!
andanii spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui melany72
Si mai pune tu pe langa si niste dovlecei cubulete si mori langa farfurie...garantat. Andanii, de ce nu luasi nica de mancare la tine? |
n-am apucat , am ajuns tarziu aseara acasa , eram rupta de oboseala asa ca am lasat totul si m-am culcat

si azi fara papa 
ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana1705 buna fetelor!!sunt noua pe acest site si sper sa ma integrati si pe mine in grupul vostru.Am citit cartea lui MM pana la fazaI inclusiv si urmez dieta de 5zile.o sa revin si eu cu meniul din fiecare zi si daca ceva nu este conform va rog sa ma corectati!! |
bine ai venit
da-mi datele tale si te voi trece si-n tabel daca doresti
ff bine ca ai citit ... te asteptam cu intrebari si cu meniul zilnic
pusi
ANDANII

oana1705 spune:
mediul de azi...daca am gresit cu ceva va rog sa ma corectati . MD:lapte(1,5%)cu fulgi de grau,cafea fara zahar P:ciorbita cu costita(ceapa,rosii,telina),mazare cu carnaciori la gratar,salata(rosii,castraveti,salata creata,ceapa verde) C:un fruct(pauza),cina cred ca o sa semene cu pranzul. va multumesc ca m-ati acceptata in grupul vostru!!
sanse spune:
Intru si eu repejor pe aici....
La tabel stagnare pe motiv de rusi dar si putina cantitate de papa in plus
Voi cand sunteti in perioada asta aveti pofta de mancare asa mai violenta?
oana1705 + GETY bine ati venit!Spor la slabit 
oana1705 daca mazarea nu este din conserva este ok meniul tau.Stiu ca recomandata este cea congelata pentru ca are IG-ul mic si merge bine cu carnita.
Eu sunt aproape cumintica....cantitatea ma omoara...
Va pup fetelor 

MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
andanii spune:
buna dimineata
trebuie sa revad postarile si sa modific cine a slabit saptamana asta ![]()
![]()
gety primim , primim cu placere 
sanse si tu cu rusii pe cap ? toate suntem deodata 

ANDANII 

GETY spune:
Multumesc pentru primire!
Acum sunt la servici, dar sa va dau datele despre mine:
Am 1,60 m, greutatea initiala 76,5 kg , IMC = 29,88, iar greutatea tinta este 65 kg. Si am implinit 35 ani.
Azi dimineata am baut o cafea fara zahar si am mancat o omleta cu ciuperci si cu un carnacior mic.
Fructul n-am avut timp sa-l mananc cu 1/2 ora inainte de masa, asa ca am renuntat momentan la el. La pranz am pastai cu peste file in sos tomat, rosie si telemea.
Pentru la cina am supa din pipet de pui cu dovlecei si conopida (pasate in supa). Si cu patrunjel deasupra. Am adaugat si 1/2 lingura de unt.
Am salvat retete "monti" (imi place cum suna) si vreau sa ma inspir din mancarurile facute de voi, ca sa fie cat mai gostoase, sanatoase si satioase.
Mai greu mi-e sa renunt la dulciuri (pe care nu le mancam in exces) si sucuri.
Asa creste Maria Diana

? le-am citit eticheta si erau expirate din 29.04.2009, dar deja pusesem apa la fiert asa ca am decis sa go for it!