MONTIGNAC (120 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

buna,

eu stagnez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna frumoaselor

Eu raportez stagnare si mancat putin dar neconform. De aseara sunt la cumnata mea la Valcea unde o sa stau pana vineri asa ca voi manca mai mult neconform.

Felicitari Nikolet pt kg date jos si la mai multe

Si eu dau iama zilnic intre capsuni si cirese, dar tin asa putin...incat trebuie sa imi fac plinul cat se mai poate

Sa fiti cuminti si conforme

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

buna dimineata

si eu mananc zilnic capsuni si cirese .... ca doar cateva saptamani sunt , ar fi si culmea sa ma abtin acuma pentru ca si deoarece da stati linistite ca nu de la ele nu ingrasam sau stagnam

am facut gem de capsuni cu fructoza ... la 1000 gr de fruct am pus 200 gr fructoza

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

mi-au iesit niste paste integrale...le-am mancat direct din oala, fierbinti, mi-am fript limba dar nu m-am lasat.

acum am si la mine la birou, dar parca nu e prea OK sa le mananc la pranz, nu? eu am retinut ca pastele si orezul sunt pentru seara...sau am retinut prost?

azi la micul dejun am mancat 3 pere; de fapt, dintr-una inca mai musc acum, cand scriu.

la pranz, daca imi dati voie, pastele. daca nu-mi dati voie merg repede sa iau un piept de pui la gratar.

seara, mai vedem, ceva care sa rimeze cu pranzul.

joi seara plec si eu catre Valcea si ma intorc luni seara (luni avem zi libera) si vom sta la casa, vom gratari de cate ori vom simti nevoia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

YMCA, e de recomandat ca 4 din 7 cine sa fie glucidice.Nu te impiedica nimic sa mananci glucide la pranz insa.
Vezi ce bagi diseara.

Mie pastele daca nu sunt multeeeee nu-mi tin de foame.

Mergi la inceput

melany, mare doamna esti ...bine ca mi-ai raspuns ca-mi mancam unghiile pe aici de foame...perele mi-au facut un gol in stomac!

ma duc sa bag paste la microunde...sunt multeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

ymca - cum ai facut pastele? poate fac si eu diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Ymca pastele se mananca reci

www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

io n-am nimic de mancare la mine .... tre sa merg sa-mi cumpar
am baut in schimb o cafea eu care nu beau cafea.... si-acuma tremur toata .... vai de mine , nu mai pun gura pe cafea iar 5 luni .... tot timpul asa patesc ... am pus si lapte si tot tremur

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

latrishia, daca-i rece nu poate fi decat desertsau salata...ca la mine orice mancare se mananca fierbinte! cand eram mica faceam crize daca nu era fierbinte mancarea...studentia, vremurile grele m-au mai calmat...

andanii, macar mananca o felie de ceva poate-ti trece tremuratul. eu nu prea beau cafea, dar nici n-am reactii adverse atunci cand o beau, asa ca nu stiu antidotul.

laura, nu sunt cea mai potrivita persoana pentru dat retete, dar iata rezultatul muncii mele:
- se ia un pachet de paste integrale expirate (oare asta o fi fost secretul gustului? le-am citit eticheta si erau expirate din 29.04.2009, dar deja pusesem apa la fiert asa ca am decis sa go for it!
- intr-o tigaie am pus 1 lingura ulei de masline, niste catei de usturoi, dupa care am adaugat niste rosii maruntite si decojite, sare, piper, paprika.

Et voila! Paste integrale arrabiata!

Mergi la inceput