Buna fetelor!
As vrea sa stiu si eu mai multe informatii despre maternitatea din Medgidia si despre doctorul Balasa. Eu am 33 de saptamani si pana acum am fost la un doctor din Constanta, dar as vrea sa il schimb deoarece, eu vreau sa nasc normal cu epidurala, iar dansul mi-a spus ca la maternitatea din Constanta nu exista anestezisti de garda noaptea. Astept raspuns. Multumesc anticipat !
din cite stiu,este printre cele mai bune din tara,este luata ca model de practica in Romania,cu conditii f.bune.Colegele mele de serviciu au vizitat-o in 2005 si au venit suuuuuuuuuuuuuuuuuper incintate.Bafta multa.
Citat: |
citat din mesajul lui unombun din cite stiu,este printre cele mai bune din tara,este luata ca model de practica in Romania,cu conditii f.bune.Colegele mele de serviciu au vizitat-o in 2005 si au venit suuuuuuuuuuuuuuuuuper incintate.Bafta multa. |
Daca vrei sa nasti la Medgidia, neaparat la doctorul Balasa. E sef de sectie, se comporta super cu tine, atat el (pt ca esti pacienta lui), cat si asistentele (ca, deh, e sef de sectie si e cam al dracului). Se pare ca are mana buna, sunt persoane din Bucuresti care au mers la Medgidia special pt el. Iar conditiile in maternitate sunt super, rezerva etc. E bine sa vorbesti cu el cat mai curand pt ca mai ai putin pana nasti, sa vezi daca te ia in evidenta. Sunt unii medici care nu iau in evidenta sarcina mare, mai ales daca e cu probleme, ceea ce sper ca nu e cazul tau. Multa sanatate!
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)