Aspirante cu vechime "medie"(35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Bey.....

ce cautati pe pag 2 ???

Oana.....bine ai revenit !!!!!

apropo.....Cry.....eu am facut laparo ....si nu am murit..........eu una aveam simptomele de endometrioza......dar culmea k CA 125...a iesit in valorile normale.

_

Lupta cu kg !!!

Cand o vrea Bunul Dumnezeu cu ..... !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Ce frumos e ca e animat subiectul.
Imi era dor de timpurile de demult...
Cris, Pusichet are endo, si daca iti aduci aminte ca povestea ce dureri crunte aveam la cm si nu numai.
Eu nu cred ca ai asa ceva, iar daca faci laparo, poate te-ar linisti mai mult sa nu mai ai ganduri negre.
Imi era dor sa imi dau cu "parerea"...

Crede-ma ca datul asta cu parerea e muuuullllttttt mai bine venit decat un ignore de-ala ...de te face sa vomiti..tu vorbesti traiesti iti deschizi sufletul aici intr-o lume virtuala si vine una si scrie de ce cald e afara:((((( sau
Ma rog ..mersi de raspuns!
Si apropo...de endometrioza..habar nu am daca as putea avea...nu prea am din simptomele...enumerate..o sa ma mai gandesc...poate fac in Ro..am aflat azi ca o sa am vacanta intre 16-28 iulie:) asa ca...poate ma programez acolo.
Dana...asa e ca tu ai facut LAPAROSCOPIE!!!!!!!!
A fost nasoala nu? Nu te-a durut?
Offfff...mi-e frica..sa-mi taie buricul???
Si in final ti-a gasit sau nu ca nu mai tin minte.
Va pupic , pe maine
Crisa

http://tt.lilypie.com/ZFPum4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Buna dimineata!!
Trezirea...

Haideti ca e pregatita.

Un weekend minunat sa aveti.

Oana ... in episodul II

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

NEatza dragele mele. Asa de drag imi e cand vad randuri scrise de voi

Cri, pai ar fi o idee sa faci aici. Posibil sa te si coste mai putin si sa te intelegi si cu doc mai bine, poate nici nu trebuie. POate se prinde ce ai, cine stie. Te iau io de manuta si merg cu tine pt sustinere ORicum de data asta te astept pe la mine sa pui mana pe Vasilica sa se ia

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CrisaS

Dana...asa e ca tu ai facut LAPAROSCOPIE!!!!!!!!
A fost nasoala nu? Nu te-a durut?
Offfff...mi-e frica..sa-mi taie buricul???
Si in final ti-a gasit sau nu ca nu mai tin minte.
Va pupic , pe maine
Crisa

http://tt.lilypie.com/ZFPum4.png

Neatza....

Mai Cry......nu pot sa spun k te doare......de simtit in timpul operatiei nu ai ce sa simti ...pt k ai anestezie generala.......de taiat buricul nu ti-l taie....este o simpla gauriuca mica....plus inca 2 mici in dreptul ovarelor.....care la mine de ex.acum nici nu se mai vad.
dupa operatie m-am simtit putin ametita si cel mai groaznic a fost sonda din gat pusa sa nu vars....la mine aia a fost marea problema....in rest....in prima noapte atunci si a doua zi de dimineata am varsat si mi-a scazut tensiunea.....dar era ceva normal de la anestezie.......iti spun sincer dupa o sapt zici k nici nu eram operata.
si dak ar mai fi cazul sa fac una....as face fara nici un fel de frica.
si DA , am avut si eu endometrioza.....inceputde endometrioza...asa e trecut pe biletul de externare....3 punctulete de endometrioza pe fundul de sac Douglas.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele, am citit la Sefletul credintei de Camy ca are probleme si ca luni se interneaza la Tg Mures.
Cred ca am face bine daca ne-am indrepta toate gandurile pozitive si rugaciunile catre ea!

Camy, suntem alaturi de tine!

Oana ... in episodul II

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

salut fetele!!!!!!!!!!!

doamne ajuta pe camy si pe bebelusul ei...sau bebelasha...............

nu stiu daca ma mai tineti minte........am scis de cateva ori aici dar m-am intors sa va zic , ca exista speranta si exista minuni...............

si eu tebuia sa fac laparo............si uite ca DD nu m-a lasat ci mi-a daruit un bb mic in burtica..........
habar nu am cum am ramas..............dupa 2 anu juamte de tot felul de dr-i si tratamente.............desi atunci nu faceam nimic..........

puterea lui Dumnezeu e mare.....so credeti in ea si intr-o zi...........nu stiu cand.............veti vedea si voi II liniute si veti fi fericite.................

eu va doresc din suflet II.......sa va ajute dumnezeu sa treceti peste toate obstacolele..................

Poze
Bea 5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am vorbit eu cu camy la telefon, m-a sunat si cam era trista. Sper sa o fi linistit.
I-au gasit o dezlipire de placenta cu hematom. Se plangea de dureri de burtica de 2 sapt si a crezut ca e de la cezariana. Cum l-a sunat pe doc de la Tg Mures a trimis-o la eco si au descoperit ce v-am spus. Tre sa stea cumintica la pat si sa faca tratament.
Am patit si eu acealsi lucru pe la 14 saptamani si m-am panicat de numa insa cand m-am dus la eco la 16 s se rezolvase problema, se mai vedea doar un mic, infim coltisor, iar la morfo nimic. Mai multe fete de la mine de la odisee au avut si s-a rezolvat. Important e sa stea cuminte. DAca luni se duce la Tg Mures e tocmai bine, o tin sub supraveghere.

Oricum, sa ne pentru ea si bebica sa fie bine. Si vor fi bine

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Camy........suntem alaturi de tine si de bb mik !!!

_
http://ariannam.sunphoto.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

doamne ajut-o pe camy...............
saracuta de ea........
e speriata...cum e si normal sa fii............
doamne fereste-o de rau!
doamne ajuta!!!!!!

Poze
Bea 5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!

Mergi la inceput