Prietenie la plesneala 46 - Soacrele reloaded!
Raspunsuri - Pagina 6
Delphinas spune:
neata stilatelor
cat mai multa caci e nevoie mare, mare nevoie. eu una mai bine mi-as pune o perfuzie cu
sa fiu sigura ca ajunge
azi zici ca am dormit in masina de spalat pe program de stoarcere...asa mi-s de obosita.
vio felicitari micului k-ratist ![]()
mihaela sa-ti fie de bine noul look...isi shade chiar ffff tineresc.
kokyi pe mine ma avantajeaza clipul tau...frumos...si am si cui sa-l dedic ![]()
o zi buna va doresc
to all
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela77O my new look andata,merge si socru,daca soacra nu e... MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
Miho imi place

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui andruskandu![]() ![]() ![]() La multi ani! Tzuni sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii alaturi de Mariuca! ![]() ![]() ![]() |
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui violeta69 Tzuni,la multi ani! ![]() noi am fost la campionatele nationale de karate si Mihnea a luat medalia de argint ![]() ![]() ![]() deci este vicecampion national la categoria lui de varsta,8-9 ani ![]() va pe toateAlaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() si nu in ultimul rand donu'Bodo ![]() Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
Bravo MIHNEA!!!!!!!!!
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Puppa Eu sunt singura in bucatarie, ma uit la meci si fumez prea mult..Dinamovista cum sunt, am niste emotii si niste nervi...Noroc ca Amalia s-a culcat repede si pot sa stau aici sa ma enervez... http://picasaweb.google.com/cristina.catana http://puppa.wordpress.com/ |
si te-ai tot enervat nu?

anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ancadragoman spune:
Neata fetele
Eu sunt cu piciorul in pioneze,adica am luat o mare tranta sambata pe scari si acum am glesna cat capul.Ma si m-a durut asa de tare ca am inceput sa bocesc pe loc,mai eram si cu Maria in brate care s-a speriat f tare mititica si a inceput si ea sa planga si sa spuna"mami page"
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman si te-ai tot enervat nu? ![]() |
sa vezi tu ce ti-o iei acusica...
si ca sa te sustin...si eu ma bucur ca si-a luat-o dinamo aseara. sincer am tinut cu unirea urziceni...si au dovedit ca stiu ce vreau de la ei.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata fetele Eu sunt cu piciorul in pioneze,adica am luat o mare tranta sambata pe scari si acum am glesna cat capul.Ma si m-a durut asa de tare ca am inceput sa bocesc pe loc,mai eram si cu Maria in brate care s-a speriat f tare mititica si a inceput si ea sa planga si sa spuna"mami page" ![]() |
uuufffff....imi pare rau pt tine. pune si tu comprese cu gheata si masaj cu antiinflamatoare ceva...sau in cel mai rau caz la medic sa te vada.
poze, Just Me
ambitioasa
Puppa spune:
Aseara nu am mai rezistat si m-am dus la culcare...de nervi...Bine ca am stat in banca mea si nu m-am dus la meci, ca ma enervam si mai tare..Acum o sa ma duc pana la serviciu, unde sunt numai stelisti si trebuie sa tin piept rautatilor. 

Oricum, sambata viitoare am convocat soacra (ca tot suntem la subiect)sa vina sa stea cu Amalia, sa mergem la meci si apoi cu baietii la o bere, la o ceva prin oras. Sper sa nu se dea lovita. Chiar avem nevoie de o iesire d-asta ca in studentie...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
ancadragoman spune:
Delph de 2 zile stau cu gheata pe picior,acum s-a mai desumflat si pot cat de cat sa merg![]()
Puppa capul sus ca si locul trei e bun![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI

,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit