*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (53)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hello, azi am avut concediu si am alergat toata ziua. mersi ca mi-ati zis ca nu toti ganguresc deja, nu stiam ce sa cred caci laura de pe la 3 luni zicea sunete articulate si nicole nimica. nicole e insa mult mai batoasa ca laura iar asistenta mi-a zis ca nu prea se dezvolta in ambele directii.

lauramiron, nu o mai evalua pe cati numai dupa greutate ca e clar ca nu e pe curbe ci dupa comparatia greutate/inaltime - sunt site-uri care fac si percentila asta. mie asa mi-au zis la laura - daca inaltimea e corelata cu greutatea nu e e nici o problema. la nicole eram ingrijorata ca era cu inaltimea pe P50-P75 si greutatea pe P10-P3. acuma are inaltimea pe P50 si greutatea intre P25 si P50, deci ok.

julia, eu am inceput cu legume de data asta caci la laura am inceput cu fructe si apoi a scuipat legumele. se pare insa ca regula la copiii mei e "scuip orice nu cunosc". mai insist, la mine nu se accepta sclifoseala . mirtha, da, chestia aia era al naibii de lesinator de dulce si clar nu numai din fructe. si eu cred ca sunt indulcite cu miere.

camelia, abia acuma ati terasit copilul? pai nicolu a fost carat peste tot de mic de tot: ikea, magazine (muuuulte magazine), restaurante, locuri de joaca pentru copii mari si tot asa intr-o vreme ma duceam sambata cu ea la supermarket singura ca sa nu i le las lui tati pe amandoua acasa. pus nicolu cu scoica pe cos si facut cumparaturi

porumbita, eu as merge pe un carut sport foarte usor. nu te ingrijora ca e "subtire" pentru iarna, poti pune un sac care se fixeaza in curele si sta in el la caldurica. eu am sac si de carut si de scoica, tare utili. acuma nu stiu cum o fi cu trotoarele din bucuresti, sau pe unde stai - eu cand am venit cu fata in bucuresti era sa rup rotile in niste trotuare in "lucru". eu aici il folosesc aproape numai pe cel usor, il tin tot timpul in portbagaj de vreo 3 ani.

mai - nu dati cu rosii, mie asta cu nu sta in carut mi se pare sclifoseala. si ale mele au mai carait insa mai hatzan carutu, il mai plimb numai pe 2 roti, laurei ii mai dadeam un biscuite sau un bib cu apa-suc ca sa aiba ocupatie si tot asa. noi iesim (ieseam ) des la plimbari in diverse orase pe aici, deci copilu sta in carut. azi am fost 3 ore in ikea, no prb. i-am dat o sticla de lapte la jumatatea drumului in restaurant la ei, in rest in masina a dormit.

aaa, tot camelia, la bebe asa mic daca intarzii o ora ora de baie nu se supara. noi o tot shiftam pe nicole dupa ora laurei. mai atipeste cate odata seara, o trezim, o spalam si o culcam la loc.

mda, asa ca filozofie de seara vreau sa va zic ca am impresia ca m-am uratit, nu am suficienta grija de mine si m-am si prostit. lucruri pe care inainte le faceam usor si imi ieseau bine acum nu mai imi ies deloc. si sunt si grasa. chiar daca am slabit tot grasa sunt, imi atarna burta. si nu mai am haine frumoase - sau nu le combin eu bine - si paru imi sta ca naiba. heeeellllppppp!!!!!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

corina, voi unde mergeti si unde stati? mergeti si cu arianna?

olivia, si tu pleci? concediu sau romania? eu sunt pe afara total

bai, vreau si eu sa vin in romania. dar o sa vin singura cu fetele si nu stiu inca cum e realizabila chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Olivia,sa aveti un zbor usor si il pupam pe David sa fie cuminte!
Isa,povestesti atat de frumos cum va iubiti voi 2...
Ginye,felicitari pt dintisorul lui Stefanut!
Mirtha,ma bucur ca esti mai bine.Sanatate multa!
Anes,ce frumos papa Remus singur...e tare simpatic!
Brie, felicitari pentru Brianna!
Eli,felicitari pt Dimitrie care sta f bine in fundulet!
Ramo,mult succes ,sa decurga f bine operatia tatalui!
Julia,felicitari pt schimbare,te prinde f bine!
Nebunica-zapacica,pt laptic tb sa te mulgi.Am vazut pozele cu Victor cel dragalas,e tare poza in care se pupa in oglinda!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alra, si eu...nu-mi place deloc cum arat. Asa ca luni ma duc sa ma aranjez, duminica ma duc sa-mi iau ceva decent de imbracat.
Eu am nevoie de terapie. I-am luat tone de haine zanicii si tot nu-mi aj8ung

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

corina, eu astept reducerile (iulie) oi mai si slabi pana atunci. eu laurei i-am mai luat haine insa nu de fitza ci de necesitate caci a crescut. la premamanul de langa noi au fost reduceri 40% pentru orice cumparai, deci am cumparat

Mergi la inceput

Alra, mergem cu avionul la Budapesta de ziua mea. Stam la Marriott. E primul concediu in 3

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Seara buna, dragelor!
N-am mai intrat de o saptamana... si tare greu am citit din urma, inca mai am de vazut capitolul precedent, asa ca sunt in pom cu noutatile...
Eliza am vazut montajul... am plans... nu gasesc cuvintele potrivite.... sa-ti spun ceea ce as dori... Te imbratisez!
Uite aici gasesti www.incepator.ro/pre_chestionare_auto.asp" target="_blank">teste auto. Eu am terminat cursul de legislatie rutiera si prim ajutor, mai am doar cursul de mecanica auto....
Cu practica merge greu, mai mult "sta" pt ca nu reusesc sa ajung la numitorul comun in privinta programului cu instructorul... Of si de sapt. viitoare iar raman singura cu copiii pt vreo 10 zile... Iar n-o sa pot face nimic pt mine...

S-a trezit Anto!? Plange.... fug.....

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Alra, mergem cu avionul la Budapesta de ziua mea. Stam la Marriott. E primul concediu in 3

ie bine noi primul concediu cu laura l-am facut la un mercur de 4**** in luxemburg unde ne-am prezentat la receptia lor de fite carand cu promtitudine caldarea in care spalam noi copilu. a fost super, era camera mare. edit: a fost ultimul concediu cu ea la hotel. dupa aceea a crescut si nu mai putea dormi in orice conditii si am luat numai apartamente cu usa intre camera ei si camera de zi. pe ea o culcam mai devreme si apoi puteam sta noi pana mai tarziu.

am tras cu ochiul si am vazut ca esti nascuta pe 26, eu pe 30

Mergi la inceput

Alra, deci esti geamana de a mea

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Alra, deci esti geamana de a mea

da, nici in caruta, nici in teleguta

mav, tu cum te mai descurci? - adica tu nu copiii antonio cum mai sta cu greutatea?

Mergi la inceput