Puiuti de Randunici 2008!! (263)
Raspunsuri - Pagina 12
tuchita spune:
Buna dimineata!

pentru toata lumea!
Si ceai , capucino si apa plata cu lamaie!
Bubule, sanatate multa lui Vladut!
S-i scoti bine mucii si sa-i pui picaturi in nas, ca sa-i dreneze urechea!
Mimo, am vazut pozele cu feciorul, e absolut delicios!
mai aveam de scis dar urla!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Doua vorbe despre mine...in ciuda faptului ca am avut o saptamana foarte grea si ca eram muci de oboseala, vineri seara m-am dus in club sa fiu alaturi de o prietena la petrecerea burlacelor!
Burlaca ea si restul ca io....
A cantat Directia5 si apoi super muzica cu scapari de rock pentru sufletul meu!
[p]
In concluzie ieri am fost si mai muci de oboseala si am si febra musculara la gat!
Si m-a durut si cascheta de la consumul excesiv de alcool care dauneaza grav sanatatii!

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
...de-aia bei tu acum atata cafea si apa plata cu lamaie, Tuchi!![]()
L-am vazut si eu pe Vladut, are un zambet fermecator. Ca pare inteligent nici nu mai e cazul sa spun, eu cred ca sigur s-a prins doctorul ca psihopupu nu era copilul...
Cat despre Tete cu telefonul inchis, eu nu-ti fac morala, Mimo...cred ca te inteleg f bine![]()
Bubu, of si iarasi of...Mai eu nu stiu cine e Stanciu asta, o celebritate banuiesc, dar esti sigura ca e bun? Pt ca ce are Vladut e rezultatul unei infectii care treneaza demult...E f posibil ca Tonic sa aiba dreptate cu polipii. Eu am fost de 2 ori operata de polipi (s-au refacut), a doua oara la 5 ani, odata cu amigdalele care devenisera efectiv un focar cronic de infectie si de atunci am scapat de eternele mele faringite, amigdalite si otite din copilarie. Un ORL-ist sigur nu strica. SANATATE puiului! Si Stef sa se tina departe de carcaiasi!
Nicoleta, scarlatina nu se ia ATAT de usor. Eu una i-as fi dat Ospen, nu vad ce ar fi de pierdut dar barem as sta mai linistita.
Ramo
cu riscul sa te superi eu tot te cert si nu o sa obosesc sa o fac de cate ori aud treaba asta...Tine-l in scaunul de masina pe Andru, mami, te rog frumos!!! Judeca si tu dupa o logica simpla: daca dupa LEGE ni se cere acum noua, adultilor, sa ne punem obligatoriu centura pe orice loc am sta care e prevazut cu asa ceva, tu chiar crezi ca in caz de Doamne fereste un impact puternic o sa conteze prea mult ca tii tu mana pe el?...Nu vorbesc deloc aiurea, am trecut ca pasager printr-un accident in care, fiind singura fara centura, am fost singura ranita si cat oi trai o sa-mi amintesc cum am zburat prin masina dand cu capul de tavan. Ditamai capra! A, ca Mimo l-a pus pe Vladut pe bancheta in centura obisnuita...hai, mai merge, macar e in centura. dar liber prin masina??? Vorba lui Tonic, mai bine sa urle in scaun, iti toaca nervii dar in caz de un accident va fi protejat. Nu te supara
, cu tot dragul te cert. MAI ALES in tara asta de soferi nebuni NU e un risc pe care sa ti-l asumi!
La botez a fost f frumos ieri. Slujba a fost la o biserica din Drumul Taberei, abia sfintita duminica trecuta, mare si f frumos pictata. Cum era aproape vizavi de soacra-mea, randunoiul a zis sa o lasam pe Iulia acolo si sa o luam apoi sa mergem la petrecerea de la nasi de acasa. Inspirat intr-un fel, pt ca in biserica a fost o nebunie intreaga: preotii urlau efectiv la un megafon care-ti spargea urechile, s-au botezat in jur de 20 de copii, fetele pe stanga si baietii pe dreapta, parca erau 2 armate de nase care dezbracau si imbracau sarmalutele aliniate
, contra cronometru...Baietelul nasilor a facut kk exact cand, la fundul gol fiind, preotul il miruia
, altminteri a stat f cuminte si nu a plans deloc. Problema a fost ca, numai ce s-a terminat slujba si fratele randunoiului l-a sunat ca Iulia plange amarnic cu suspine si nici el nici maica-sa nu mai stiu ce sa-i faca (cumnata mea nu era acasa ca altfel ea sigur s-ar fi descurcat
). Bineinteles, cum a ajuns mami i-a trecut fetei supararea. ![]()
Si apoi am fost la un gratar la casa nasilor, care Iuliei ii prieste de minune, s-a jucat cu finutul, cu catelul si cu tot ce a apucat, a papat tot si a adormit abia cand am plecat la 7 seara in masina![]()
Poze n-am, rochita mov azi o imbrac ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Olgutzika spune:
Neata!
Hai, ma Bubu 
! Bietul Vladut
. Asa de mila mi s-a facut de el...Sanatate muulta multa tuturor!
Nico, lasa gandurile alea negre. Ti-am mai spus eu, de ce iti este frica, nu scapi! E ceva sa poti face si nu ai facut? Nu cred, deci care e rostul perpelirii tale? Hai, cheer up
!
Mimo, vazut-am Vladutul de Mimo. Si emotionatu-m-am de cum o cauta dragul de el pe Tete
. Mor eu de ochisorii lui migdalati
!
Ramo, sanatate multa multa maitei tale
.
Clau, posibil sa mai apara vreun dintos...Biata Rebe
!
Ieri la tara nu plouase nicio picatura ( Mimo, sorry ca te-am bagat in ceata, dar eram cu site-urile de meteo in fata si jur ca asa spuneau...), nu stiu la Ploiesti cum a fost dupa ce am plecat noi, dar la Valea era caldddddd. Am inmu.iat copilul in crema de plaja si i-am dat drumul in chiloti, in iarba, la apa, a dormit doua ore cu Radu langa ea ( am observat ca doarme mai mult daca e cineva cu ea in pat..)...a fost frumos! Incerc sa pun doua-trei pozici..
La pranz mergem la carciuma, ca e ziua lui Razvan, cumnatul meu si nasul Sofiucai. Si trebuie sa luam si cadou si ca de obicei sunt in mega pana de idei...
Cata, you rock
!
Tonic si Miha si tot restul stolului!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Kya spune:
Poze din Paris
Si cateva poze din parc
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
cami33 spune:
Neata!
tuchi, sar-na de cafea
, sunt chioara de somn, ca am stat la monopoly cu niste prieteni pana la 3
mimo, e scump tare Vladutzu'
. Mai lasa copilu' in pace, ca e PERFECT
.
bubulina, multa sanatate puiului
. Si Alex a mea m-a zapacit cu otitele pana am scapat de polipi, la 5 ani
. Fa-i un control orl, noi am operat-o pe Alex la Budimex, dr. Angela Lepadatu si a fost ok
O duminica frumoasa va doresc tuturor
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
Olgutzika spune:
Kya, ce frumoooooos! Eh, am respirat adaaaanc si mi-am spus ca o sa creasca Scooby si o sa mergem si noi impreuna
. Cel mai dor imi e de Versailles
! Noi in drumul nostru spre tara trecem pe langa castelul Catacuzinilor de la Floresti ( o ruina, evident ), dar care a fost construit copie fidela micului Trianon. Suspin in fiecare weekend...Sa va fie de bine, foarte foarte frumos!!! Iar Sanzi...abia astept sa o vad 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Nicoleta spune:
Salut.
Stefan este in contact cu posibilul microb inca de luni (problema se pune de vesela de la gradi, mai mult, ca fetita nu e din grupa lui, insa frecventeaza aceeasi sala de mese), eu abia vineri am aflat. Am vorbit cu pediatra, ea a zis nu Ospen inca, facem exudat si vedem... Si e medic de spital, a trecut prin atatea epidemii... (saptamana trecuta zicea ca a fost la un congres in Norvegia parca?? despre Rotavirus
)... O ascult.
Olgutza, eu nu cred faza cu "de ce ti-e frica..."
. Pai pana acuma as fi avut toate bolile pamantului
.
Naty, daca lui ii dadeam Ospen, ar fi trebuit sa luam toti, folosim aceeasi vesela, aceleasi tacamuri (le spalam, clar, dar nu le dezinfectam!!)... de luni pana acum eram varza cu toti! Deci sa luam toti Ospen? Matei tocmai ce a terminat Augmentinul... Insa risc tot mai este, teste rapide nu am gasit...
Dar ce ma mira?? Traim in Romanika asta fromoasa
Luni la laborator cu noi!!
Ma duc sa vad pozele Kyei, cum e Zana??
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Kya, frumooooos! Noi nu am vazut Parisul, dar ne-am propus sa mergem cand mai creste Matei... Mai este pana atunci... eu nici pana la parinti nu ma incumet... ofofofofofofof!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Kya spune:
Vin si eu la intalnire!
Olga, Nicoleta intr-adevar foarte frumos a fost! Abia astept sa reped experienta.
Am apuca sa citesc putin din urma - Bubulina imi pare rau de Vladut. Verifica-l de polipi, asa cum au zis fetele.
multa sanatate!
Acum fug sa imbrac copilul si sa plecam un pic prin Baneasa, ca daca tot a venit caldura (
) imi trebuie haine de birou de vara.
Am vazut ca vorbeati de imbracat - eu o imbrac doar cu un tricou, pantaloni scurti si sandale, ca la cum se tavaleste prin iarba, rochitele nu au nici o sansa.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!